Stora Inspirationsdagen Göteborg

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Göteborg
 • Datum:
 • Lokal: Elite Park Avenue
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Nu kommer vi tillbaka till Göteborg med ett stjärnspäckat program! Petra Mede är dagens konferencier och bla Jonas Gardell och Özz Nujen kommer föreläsa.

Här är ett litet smakprov på hur det ser ut på Stora Inspirationsdagen. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Göteborg 21 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter.

Boka era biljetter redan idag så ni inte blir utan!

Dagens föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Petra MedeMer info

  Petra Mede är en svensk komiker, skådespelare och författare. Hon är en lysande programledare och därtill estradör. I dag kommer hon lotsa oss genom föreläsningarnas klokskap och humoristiska skär. Vi har bland annat imponerats av henne i Morgonsoffan, i Parlamentet och inte minst som programledare i Eurovision Song Contest. Dråplig, kvicktänkt och underhållande. Petra har också lett ett antal stora TV-galor genom åren som Melodifestivalen, QX-galan, Kristallen och Världens Barnsamt varit årets Julvärd i SVT. Som skådespelare kan vi bland annat se Petra i den prisade barn- och ungdomsserien Familjen Rysberg och som en av huvudrollerna i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT.

 • 09:10 - 09:55PAOLO ROBERTO - Låt aldrig rädslan bli större än nyfikenheten!Mer info

  Anta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan startade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling. Ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00OLOF RÖHLANDER - Mental styrketräning och njutarbetningMer info

  Konsten att få saker att hända och samtidigt njuta av livet. Häng med den populäre mentala tränaren, f.d. elitspelaren i bordtennis och store tänkaren Olof Röhlander. Låt dig inspireras av hans nya föredrag där han ställer krispiga frågor och ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling och samtidigt njuta av livet. Företag som vill nå framgång måste hela tiden ta sin personal till nästa nivå. Olof lär oss komma vidare. Han kan allt om arbetsglädje, självförtroendeträning, personlig utveckling och medarbetarskap. Han har en enastående förmåga att få sin publik att gå hem tända och uppeppade på livets alla möjligheter. Nu är han nu tillbaka på vår Inspirationsdag för att lära oss hur vi lyckas och finner välbefinnande i vår tillvaro.

 • 11:00 - 11:45RENATA CHLUMSKA - Sätta mål och hantera förändringarMer info

  Magnetiska mål. Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål. Att göra dem magnetiska, men också att vara beredd på förändringar. Att förbereda sig för mötet med det oväntade. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina projekt och koppla ihop dem till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet, mod och mycket energi.

 • 11:45 - 12:35LUNCHMer info
 • 12:35 - 13:20ALEXANDRA PASCALIDOU - Lämna komfortzonen - om att vilja, våga och göraMer info

  Det är när du vågar ta dig utanför din komfortzon som det börjar hända saker. Att vilja, att våga och att göra. Om att bli den man innerst inne är och skapa mer liv i livet. Om konsten att bli sin egen lyckas smed och förverkliga drömmar och idéer. Om att passera stängda dörrar och finna kraften, kreativiteten och kamplusten. Alexandra är journalist, programledare, författare, föreläsare, dramatiker, skådespelare, och människorättsaktivist. Hon har gjort det mesta inom media – från dokumentärer till Melodifestivalen i båda sina hemländer, OS, Nyhetsmorgon, egen talkshow i grekisk TV till galor mm. Det här är en föreläsning om inspiration som landar i sex S för Succé!

 • 13:20 - 13:30UTLOTTNING av fina vinsterMer info
 • 13:30 - 14:15ÖZZ NÛJEN - Mångfald eller enfaldMer info

  Hur ofta möts man inte av fördomar och bestämda uppfattningar, sina och andras, som begränsar möjligheterna att lyckas med det man vill åstadkomma på sin arbetsplats? Idag handlar det om mångfald i inställning, tanke och skapande. Att lära sig att utnyttja att vi är och tänker olika och att samspelet mellan olikheter kan skapa framgång för företaget, organisationen eller myndigheten. Özz använder humorns hjälp till att inspirera, tänka om och tänka till och kanske om du är mottaglig… att byta ut dina fördomar och gamla tankesätt mot kunskap och istället se till möjligheterna. Özz som är en av Sveriges mest omskrivna och älskade standupkomiker är även föreläsare, skådespelare, manusförfattare och programledare.

 • 14:15 - 14:40KAFFEMer info
 • 14:40 - 15:25David Eberhard - Medarbetarskap i trygghetsnarkomanernas landMer info

  Med utgångspunkt i gruppsykologiska processer och psykiatrisk vetenskap har David en helt unik position som föreläsare om ledarskap och medarbetarskap. På ett humoristiskt och lätt provocerande sätt får han oss att reflektera över varför vi tycker som vi tycker. Fokuset ligger på det personliga ansvarstagande vilket behövs för ett sunt medarbetarskap. Hur utvecklar man andra människor? Om att ta ansvar, ställa krav och vara tydlig. David är överläkare och har i femton år varit framgångsrik chef inom psykiatrin. Han är en av Sveriges mest bokade föreläsare och även en uppskattad författare. Han har b.la skrivit succéböckerna I trygghetsnarkomanernas land och Ingen tar skit i de lättkränktas land. Lyssna på en av årets mest spännande föreläsningar – det blir en omtumlande upplevelse som kommer få ert medarbetarindex att gå i spinn!

 • 15:25 - 16:15JONAS GARDELL - Utanförskap och självförtroendeMer info

  Nu med nyskrivet material till Stora Inspirationsdagen. Jonas Gardell – författare, dramatiker, komiker och artist. Mannen med fler talanger än en schweizisk fällkniv. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han balanserar på ytterlighetens kant – ilska, sorg, glädje och inte minst glödande kärlek. Han lägger fokus på marginaliserade människor i utanförskap. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. Hans triologi Torka inte tårar utan handskar har rosats av pressen. Han har utnämnts till Teologie Hedersdoktor
  vid Lunds Universitet och Medicine Hedersdoktor vid Linköpings Universitet. En estradör träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 16:15 - 16:20AVSLUTNING - Petra MedeMer info

  Petra Mede är en svensk komiker, skådespelare och författare. Hon är en lysande programledare och därtill estradör. I dag kommer hon lotsa oss genom föreläsningarnas klokskap och humoristiska skär. Vi har bland annat imponerats av henne i Morgonsoffan, i Parlamentet och inte minst som programledare i Eurovision Song Contest. Dråplig, kvicktänkt och underhållande. Petra har också lett ett antal stora TV-galor genom åren som Melodifestivalen, QX-galan, Kristallen och Världens Barnsamt varit årets Julvärd i SVT. Som skådespelare kan vi bland annat se Petra i den prisade barn- och ungdomsserien Familjen Rysberg och som en av huvudrollerna i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT.

 • 16:20 - 17:00Afterwork & mingelMer info

  Summera dagen tillsammans med dina kollegor och kunder. Ta tillfället i akt att knyta nya kontakter!

  Efter årets roligaste arbetsdag så kör vi en After Work. Det bjuds på mingel med bubbel alt. alkoholfritt samt tilltugg. Ni kommer även serveras en del happenings/artisteri. Allt inramat i en soft och avkopplande loungeatmosfär med skön musik. En perfekt avslutning på en oförglömlig dag.

Extra information

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

DAGENS ÄMNEN

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

PERSONLIGT LEDARSKAP
MOD, INSTÄLLNING OCH MÅL
KOMMUNIKATION & BEMÖTANDE
TEAMWORK OCH MEDARBETARSKAP
FRAMGÅNGSFAKTORER
PEAKMOTIVATION
MENTALA KRAFTER
INITIATIVTAGANDE OCH KREATIVITET
MOTIVATION OCH ARBETSGLÄDJE
TEAMBUILDING

UTLOTTNING

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

AFTER WORK

Stora Inspirationsdagarna Inspirationsdagarna

Summera dagen tillsammans med dina kollegor och kunder. Ta tillfället i akt att knyta lite nya kontakter!

Efter årets roligaste arbetsdag så kör vi en After Work. Det bjuds på mingel med bubbel alt. alkoholfritt samt tilltugg. Ni kommer även serveras en del happenings/artisteri. Allt inramat i en soft och avkopplande loungeatmosfär med skön musik. En perfekt avslutning på en oförglömlig dag.

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2017 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 3195 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel (alt alkoholfritt) m tilltugg, loungeband mm.

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Göteborg. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Inspirationsdagarna

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners