Om oss

Våra seminarier

Ekvilibrium Talarförmedling är Sveriges äldsta, största och mest omtyckta arrangör av inspirationsdagar! Vi startade redan 1979. Ambitionen är densamma som för 36 år sedan – med de bästa föreläsarna och häftigaste kringarrangemangen ska vi leverera Sveriges bästa utbildningsshower! Hos oss vet du att du alltid får absolut högsta klass. Från föreläsare till kringarrangemang.

 

Vår talarförmedling

Ekvilibrium Talarförmedling AB är Skandinaviens mest heltäckande talarförmedling. Vårt nätverk består av tusentals kompetenta föreläsare. Vi kan hjälpa dig med hela arrangemanget eller bara de delar du vill. Vi fungerar gärna som sparringpartner genom hela processen.

Inget arrangemang är för litet eller stort för oss. Det är en del av oss! Det är detta som gör att vi med stolthet kan kalla oss inte bara Skandinaviens bredaste talarförmedling utan även den mest kompetenta. Vare sig du söker en föreläsare i syfte att höja kompetensnivån eller en inspiratör för att få dig och dina kollegor att närma er eran fulla potential så kan vi hjälpa dig. Vi har föreläsare från fackkunskap till ren showbiz.

Ring oss idag och låt oss berätta om hur vi kan skräddarsy ett arrangemang åt er. I varje individ och företag finns ett frö som med rätt näring kan fås att blomstra. Låt oss hjälpa er att göra er vardag roligare och er business mer lönsam.

Välkommen till Ekvilibrium talarförmedling

Ring oss idag på 08-6630680