Olof Röhlander

Ny föreläsning

Det blir alltid som man tänkt sig

Sveriges mest anlitade föreläsare

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Tre olika talarpriser har enligt Dagens Industri bidragit till att göra Olof Röhlander till den mest efterfrågade och bokade talaren och inspiratören i näringslivet under 2012. Han har blivit årets talare vid ett flertal tillfällen. Olof var pingisspelare på elitnivå och slog alla stora namn…på träning. När det blev tävling
var han sämst – helt enkelt sämst när det gällde. Det här fick honom att efter karriären fundera och utveckla sina tankar kring mental styrketräning och vad det är som gör att vi hög eller lågpresterar.
Föredragsrubriken ‘Det blir alltid som man tänkt sig‘, som även Olofs första bok i mental styrketräning heter (nu över 40 000 sålda ex), har visat sig passa både ledare och medarbetare och lämpat sig såväl för mindre arbetsgrupper som på de stora eventen. Det handlar om eget ansvar, egen påverkan och om egna initiativ. Hösten 2012 kom nya boken ‘Bli en vinnarskalle’ (Forum). De företag som vill fortsätta skapa något betydande och står inför kommande förändringar har ett säkert kort i Olof Röhlander. Han kan på ett inspirerande sätt hjälpa till med framtidsarbete, skapa energi i en trött organisation och genom sina erfarenheter och kunskaper leda gruppen till rätt inställning.Han talar om motivation, mål och förnyelse.
Föreläsningen handlar om personlig och organisatorisk utveckling, hur vi tränar oss till konstruktiva tankar, känslor och attityder. Han är en mental styrketränare av högsta rang. Hans framträdande gränsar till stand-up-komik.
Han berör publiken i hjärtat, är trovärdig och ger oss inspiration i överflöd. Inte undra på att han blir bejublad!
Hösten 2013 sände SVT en dokumentär om honom: Talaren.

Olofs föreläsningar

  • Det blir alltid som man tänkt sig
  • Livet är en fråga om inställning - eller?
  • NYA - Det blir alltid som man tänkt sig

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.