Olof Röhlander

Ny föreläsning

Det blir alltid
som man tänkt sig

En av Sveriges mest anlitade föreläsare

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Tre olika talarpriser har enligt Dagens Industri bidragit till att göra Olof Röhlander till den mest efterfrågade och bokade talaren och inspiratören i näringslivet under 2012. Han har blivit årets talare vid ett flertal tillfällen.

Olof var pingisspelare på elitnivå och slog alla stora namn… på träning. När det blev tävling var han sämst – helt enkelt sämst när det gällde. Det här fick honom att efter karriären fundera och utveckla sina tankar kring mental styrketräning och vad det är som gör att vi hög eller lågpresterar.

Föredragsrubriken ‘Det blir alltid som man tänkt sig‘, som även Olofs första bok i mental styrketräning heter (nu över 40 000 sålda ex), har visat sig passa både ledare och medarbetare och lämpat sig såväl för mindre arbetsgrupper som på de stora eventen. Hösten 2012 kom nya boken ‘Bli en vinnarskalle’ (Forum).

De företag som vill fortsätta skapa något betydande och står inför kommande förändringar har ett säkert kort i Olof Röhlander. Han kan på ett inspirerande sätt hjälpa till med framtidsarbete, skapa energi i en trött organisation och genom sina erfarenheter och kunskaper leda gruppen till rätt inställning.Han talar om motivation, mål och förnyelse. Han är en mental styrketränare av högsta rang och berör publiken i hjärtat, är trovärdig och ger oss inspiration i överflöd.
Inte undra på att han blir bejublad!

Föreläsning och workshop

 • "Bra är det nya bäst"
  • – Verklig motivation och arbetslust.

   Skrattfest är ett bra ord för Olof Röhlanders nya roliga inspirationsföreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt. Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar Olof på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen. Inspirerande, roligt och lärorikt, fyllt med energi, skratt och igenkänning.

   Det här passar i alla typer av sammanhang, både för hela företaget som för kunder, för kommuner och landsting, små- och större avdelningar.

   Föreläsningen går även att skräddarsy med fokus på team och ledning.

    

 • NYHET och ERBJUDANDE! - Workshop
  • Om du bokar föreläsningen ”Bra är det nya bäst” ges nu 3h helt nytt digitalt material ”Hitta det inre drivet” utan extra kostnad (värde 30.000 kr).

   Under denna digitala workshop får du och dina medarbetare ta del av den senaste forskningen om vad som skapar verklig, hållbar motivation. Workshopen bygger på boken ”Motivationsrevolutionen”, som är skriven av Olof och Magnus Lindwall, och utgår ifrån Självbestämmandeteorin. En forskning som pågått i 50 år men som har gått under radarn för de allra flesta företag och organisationer. Nu ändrar vi på det! Syftet med workshopen är att utbilda och ge verktyg för att man ska kunna ta eget ansvar för att må bättre och fungera bättre, men också ge kunskap om hur vi skapar en miljö som främjar våra grundläggande psykologiska behov. Vi går också igenom hur vi kan sätta upp kraftfulla mål som främjar våra inre drivkrafter för att också kunna nå dem.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.


Olof Röhlander kommer att medverka i följande städer: