Digitala föreläsningar

Nu kan våra talare bokas för digitala föreläsningar!
Världen har förändrats snabbare de senaste sex månaderna än någon kunde förutspå.

Kontrollrum och studio där vi skräddarsyr lösningen åt er.

Intresset har ökat explosionsartat
Under den senaste tiden har intresset för videobaserade möten och föreläsningar ökat explosionsartat. Många kontaktar oss för att de ser ett behov att ge medarbetarna extra pepp då många arbetar hemifrån och har en mer isolerad tillvaro. Det är ett bra sätt att nå ut och ge företaget en riktig energiinjektion!

Vi bör inte träffas fysiskt på samma sätt som tidigare men behöver fortfarande kunna ha bra möten, avstämningar, dela kunskap och få känna gemenskap. En digital föreläsning är ett utmärkt sätt att åstadkomma precis detta för arbetsgruppen. När många inte träffar kollegorna som vanligt så är det viktigt att få inspireras, lära sig nya saker och känna motivation för jobbet. Det är här vi kommer in i bilden.

Om ni inte har en egen studio så kan vi skräddarsy lösningen åt er. Den talare du bokar föreläser i en professionell studio med greenscreen, optimal akustik för bästa ljudupptagningsförmåga och högkvalitativa kameror för en sömlös integration mellan verklig och virtuell miljö. Dagens mutimediateknik gör mötena nästan helt verkliga.

Faktum är att det har visat sig att digitala föreläsningar öppnar upp en mängd andra möjligheter som kan skapa en starkare kontakt mellan deltagarna, och dessutom kan budskapet förmedlas både mer engagerande och träffsäkert. Detta för att man integrerar mer digitalt via chatt, breakout-rooms för kortare diskussioner osv. Använt på rätt sätt så kan ni få ut mer av er talare såhär än om ni hade haft denne fysiskt hos er.

Ring eller maila oss så hjälper vi Dig att hitta den perfekta föreläsningen!

info@talarformedlingen.se
08-663 06 80