Petra Mede

Petra Mede

En lysande programledare och därtill estradör

Från färdtjänst till paljetter

Den välkända komikern Petra Mede berättar om vägen tillbaka. 
Om hur hon har vänt motgång till framgång.

Petra visste precis vad hon ville bli. Hon var fast besluten att bli professionell dansare. Drömmen gick i kras samtidigt som hennes rygg. Hur tar man sig tillbaka när man har fått hela sin tillvaro vänd upp och ner? Hur lever man med smärta varje dag? Petra Mede berättar om sin resa som tog henne från förtidspensionär till att, inom loppet av några få år, bli programledare med uppdrag för Sveriges mest sedda TV-program.

En entusiasmerande och bitvis gripande föreläsning som ger en stark känsla av hopp inför framtiden.

Petra Mede är en svensk ståuppkomiker och skådespelare som gjort kometkarriär! 2007 blev hon utsedd till Årets nykomling på svenska Standup-galan och genom medverkan i bl.a. tv-programmen Morgonsoffan och Parlamentet har hon blivit känd för hela svenska folket som en frisk fläkt i komikervärlden. Med humor och mod, kaxighet och värme, charm och total prestigelöshet har Petra bland annat lett Sveriges största tv-produktion och tittarsuccé Melodifestivalen, medverkat i Sommarpratarna i SVT och nu senast var hon värdinna för Galornas Gala; Guldbaggen 2011. Petra har även blivit en välkänd röst i radio. Sommaren 2009 medverkade Petra i radioprogrammet Sommar i p1, humorprogrammet Opium och Tankar för Dagen.

Två år i rad, 2009 och 2010 var Petra även programledare för QX-galan på Cirkus i Stockholm.

Petra Mede som Konferencier

Vi har bland annat imponerats av henne i Morgonsoffan, i Parlamentet och inte minst som programledare i Melodifestivalen. En outtröttelig humorist som grandiost kommer förgylla er dag. Dråplig, kvicktänkt och underhållande. Ett proffs i lyxförpackning!

  • Petra är en charmig komiker, konferencier och programledare och hon behärskar inte mindre än fyra olika språk!

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.