Renata Chlumska

Renata Chlumska

Ständigt på språng, ständigt på nya äventyr – att våga är att leva!

Första svenskan som besteg Mount Everest.

På männens territorium vågar hon utmana livet med mottot ”Friskt vunnet – hälften vunnet”. Många är hennes bedrifter. Hela världen har följt henne på hennes hisnande äventyr. Själv säger hon ”Det handlar inte om att jag är en supermänniska! Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål”. Låt oss lära av hennes mod och beslutsamhet. Vem vet – kanske efter den här föreläsningen vågar även vi bestiga Mount Everest eller på annat sätt nå våra drömmars mål! Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet och mycket utstrålning.

Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför på sina projekt och koppla ihop dom till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan.

.

  • Lite bakgrund
    • Renata började föreläsa 1997 och är sedan flera år en av Sveriges mest anlitade föredragshållare. På ett lättsamt och underhållande sätt låter hon publiken ta del av hennes äventyr och expeditioner runt om i världen.

      -Vare sig det gäller bergsklättring eller annan idrott, karriären eller fritiden och inte minst inom företagsvärlden så är verktygen för att uppnå målet snarlika, säger Renata. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.

    Aktuell på Stora Inspirationsdagen i Malmö 17 maj