Stockholm

Säljdagarna

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern, Kungsgatan
 • Tid: 09:00 - 16:00

Ge din säljkår en riktigt motiverande säljinjektion

Spräng alla säljmål men sätt dem högt! Vad är skillnaden mellan att sälja bra och att sälja enastående. Ni kommer få råd, strategier och väl fungerade verktyg.

Insikter, argument och erfarenheter som ni kommer att ha stor nytta av i er roll som säljare.
Anmäl säljkåren redan i dag för vi räknar med att det snabbt blir utsålt.

Hej,

Extra roligt är att vi äntligen har fått hit en legend inom Formel-1 världen, Mark Gallagher. Han var med och byggde upp Red Bulls legendariska Formel 1-team som blivit världsmästare fyra gånger och har jobbat sida vid sida med ikoner inom racingvärlden som Michael Schumacher, David Coultard och Mika Häkkinen. Han är dessutom en underbar föreläsare som använder Formel-1 världen som liknelse för att berätta hur du och jag kan bygga vinnande affärer! Vill du bli en bättre säljare är detta utan tvekan årets viktigaste dag för dig.

Varmt välkommen!
Johan Hansson, VD

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 08:30 - 09:00Incheckning och registreringMer info
 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Kattis AhlströmMer info
 • 09:10 - 10:00PG WETTSJÖ - Ge kunden en positiv chockMer info

  SVERIGES SÄLJGURU NO. 1

  PG är föreläsarnas Zlatan på scen! Han har varit med längre än de fles- ta och vet hur man ger kunden en positiv chock och e ektivt stänger a ären. Över 250 000 har lyssnat på hans säljråd och gett honom sjukt bra betyg. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara! För att citera honom själv: Han är äckligt bra!

 • 10:00 - 10:20KAFFEMer info
 • 10:20 - 11:00HENRIK SCHYFFERT - Våga släpp sargen Mer info
 • 11:00 - 11:45LISA EKSTRÖM - Sälj med hjärtat...och hjärnan!Mer info

  Lisa, fd försäljningschef på SAS, har tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice Pre- stigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Varför ska du välja tio? Och vad kan det få för kon- sekvenser på sikt? Känner du att du har mer att ge men vet inte riktigt hur? Då har Lisa nycklarna! Kan gnälliga kunder vara det bästa som finns?

 • 11:45 - 12:35LUNCHMer info
 • 12:35 - 13:20ELAINE EKSVÄRD - Sälj- och pitchretorikMer info

  Vägar till snabba avslut och långsiktiga relationer.

  Elaine har kallats Sveriges skickligaste retorikcoach.
  Är det presidentval i USA, riksdagsval i Sverige eller att kungabarnen gifter sig och TV vill ha experthjälp med synpunkter på talen, då kallas Elaine in. Hon är även en mycket uppskattad säljcoach.

  Denna föreläsning har ett tydligt mål; att få folk att köpa det ni vill att de ska köpa. Ni behöver formuleringar som får folk att agera. Utöver en grundlig kommunikationsgenomgång ges ni även insikter om den bakomliggande psykologin för att vinna a ären.

  Ur innehållet: Modern säljretorik, Första intrycket – så får du kunden att gilla dig på 90 sekunder, Hantera introverta och extroverta kunder, Motivera priset och få köpare att vilja betala för dina idéer samt Maktstrategier och Argumentationsteknik.

 • 13:20 - 14:05PER LANGE - Close the dealMer info

  100% av intäkterna kommer från försäljning. Per Lange är Sveriges mest anlitade talare inom Sälj och Kommunikation. Per Lange har utbildat över 20 000 medarbetare och chefer och föreläst för hundratusentals människor över hela världen. När han nyligen höll en föreläsning för Googles huvudkvarter i Silicon Valley fick han omdömet: ”The speech was extremely well received. The most effective sales training we’ve been through.”

  Han har kallats försäljningens Hans Rosling och det är i ett rasande tempo han hjälper oss spränga våra säljmål!

 • 14:05 - 14:30KAFFEMer info
 • 14:30 - 15:15Magnus Helgesson - Från 0 till 700 miljonerMer info
 • 15:15 - 16:10MARK GALLAGHER - Building winning businessMer info

  Extra roligt är att vi äntligen har fått hit denna superlegend inom Formel-1 världen, Mark Gallagher. Han var med
  och byggde upp Red Bulls legendariska Formel 1-team som blivit världsmästare fyra gånger och han har jobbat sida vid sida med ikoner inom racingvärlden som Michael Schumacher, David Coultard och Mika Häkkinen. Han är dessutom en underbar föreläsare som använder Formel-1 världen som liknelse för att berätta hur du och jag kan bygga vinnande a ärer! Mark får absolut högsta betyg, 4,96 av 5,0 av våra kunder. Missa inte detta tillfälle att lyssna på en av Europas mest efterfrågade föreläsare!

  Vad krävs det för att bli en vinnare under hög press?

  Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. I Formel 1 kan skillnaden mellan att vinna eller försvinna vara hur duktiga däckbytare man har. Alla kuggar ska slipas – alla i teamet räknas. Han är dessutom ödmjuk och en mycket karismatisk föreläsare som får toppbetyg av våra kunder. Oavsett om ni är intresserade av Formel 1 eller inte är detta en föreläsning som kommer ge er många aha- upplevelser och insikter om mekanismen i lagbygge. På ett anekdotiskt och humoristiskt sätt berättar Mark om hur vi skapar vinnande team.

 • 16:10 - 17:00Avslutning och AfterworkMer info

Extra information

 

säljdagarna

Boka biljetter

Pris: 3795 kr pp ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, AW med vinmingel (alt alkoholfritt) m tilltugg, loungeband mm.

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Säljdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.