Magnus Helgesson

Från 0-700 miljoner. Framgång lämnar spår.

Magnus hade ett tidigt mål att bli miljonär, ett mål han nådde redan vid 21 års ålder.

Magnus är en av få inspirationsföreläsare som också har haft en framgångsrik karriär inom näringslivet. Entreprenören Magnus Helgesson öppnade Sveriges första Harrys-restaurang innan han hunnit fylla 23 år. Harrys blev en succé och franchisetagarna strömmade till. Men när företaget växte så följde inte resultatet med. Harrys gick med storförlust och medarbetarna var missnöjda. Magnus Helgesson kastade ut allt vad högtravande affärsidéer och mål hette och fokuserade på det väsentliga:

”Nöjda medarbetare ger fler gäster och det ger stålar. Allt ska vara enkelt.”

Som en av Sveriges mest fascinerade och framgångsrika entreprenörer och företagsledare har Magnus Helgesson mycket intressant och spännande att dela med sig av. Och det gör han –  här kommer du få ett underhållande föredrag med tänkvärda redskap och konkreta tips om hur du når framgång i karriären och i livet.

Nedan kan du läsa mer om vad som finns under de olika huvudrubrikerna här på sajten:

Magnus Helgessons föreläsningar är en omskakande energikick. Passionerat, underhållande och humoristiskt delar han med sig av sina erfarenheter kring team, försäljning och motivation. Det märks att Magnus brinner för att inspirera individer och organisationer.

 

Magnus är en multibegåvad entreprenör

 • Säljaren
  • Gå inte ut för att sälja utan sälj när du är ute. Varje kontakt, varje tillfälle, varje inkommande samtal är egentligen ett frö till sälj. Säljet är alla företags livsnerv och alla i organisationen är egentligen säljare, på ett eller annat sätt.

 • Företagsledaren
  • Succén med Harrys talar egentligen för sig själv, men som grädde på moset blev Magnus nominerad till årets VD 2012, tillsammans SVT:s Eva Hamilton och många andra välkända företagsledare. I boken ”Vägen till Månen” – som finns på både svenska och engelska och som du kan ladda ner gratis – berättar Magnus om hur han tog sig till toppen av det svenska näringslivet.

    

 • Entreprenören
  • Läs om Magnus fantastiska karriär inom affärsvärlden – från det att han startade sitt första företag som 12-åring, till skapandet av den framgångsrika restaurangkedjan Harrys, som idag omsätter över 700 miljoner kronor. Den allra första affärsidén, som blev startskottet till allt, kommer få dig att skratta gott!

    

 • Föreläsare
  •  

   Några av de egenskaper som gjort Magnus framgångsrik är hans positiva energi och förmåga att inspirera andra människor till stordåd. Det har även gjort honom till en mycket omtyckt och flitigt anlitad föreläsare, såväl hemma i Sverige som utomlands (Magnus har föreläst inför storpublik i både London och Barcelona).

   ”Man skall känna efter min föreläsning att jag som lyssnat nu fått nycklar och verktyg som jag direkt kan använda för att må bra, för om jag gör det så kommer det gå bra”, säger Magnus.

    

 • Privat coach
  • Vill du få tillgång till Magnus visdom på närmare håll går det bra att anlita honom som privat coach. Han har under sin entreprenörsresa gjort , om inte alla misstag som finns, så åtminstone väldigt många, och lärt sig otroligt mycket av det. Magnus kan hjälpa dig att undvika luriga fallgropar och ge dig den motivation du behöver för att lyckas.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.