PG Wettsjö

PG Wettsjo

Spräng dina säljmål

Ge kunden en positiv chock!

PG har en bred och djup kompetens inom ett flertal ämnesområden. Flera gånger har PG blivit slutnominerad som Sveriges bästa talare. Åtskilliga gånger har han varit huvudtalare på landets stora riksevent. Exempelvis på Stora Säljdagen på Oscarsteatern, Stora Kundservicedagen på Cirkus och på Stora Retorikdagen. Få Svenska talare oavsett ämnesområde kan visa upp högre betygsutvärderingar under så lång tid. Över 18 år som föreläsare med nästa 3 000 föreläsningar, och över 250 000 åhörare visar på en gedigen erfarenhet. Vill du bli motiverad, inspirerad, få många tankeställare då är PG Wettsjö rätt person. PG måste upplevas live. Vi törs lova många skratt men också många tänkvärda reflektioner. PG har förmågan att nå fram till alla typer av åhörare.

 

Lyssna på föreläsarnas föreläsare! Få talare har utbildat och inspirerat så många andra framgångsrika talare som PG Wettsjö. PG är en talare och inspiratör i världsklass. Oavsett om PG genomför en kort föreläsning eller en längre utbildningsprocess så förför han sin publik med en osedvanlig talang som talare.

Kommunikation
Motivation
Presentationsteknik
Kundservice
Försäljning

 • PG som utbildare
  • PG är en intressant och rolig talare och en hänförande retoriker. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas han trollbinda sin publik. PG har förmågan att genomföra alltifrån kortare föreläsningar till långa utbildningsprocesser med samma kvalitet, engagemang och goda humör. PG är en unik föreläsare då han passar lika bra som en fantastisk motivationsföreläsare för ett fullsatt Globen eller som en perfekt utbildningspartner för en längre resultatfokuserad utbildningsprocess.

    

 • PGs erfarenheter
  • PG är en entreprenör och författare till tre omtalade böcker ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”, Kundserviceboken – ”Ge kunden en positiv chock” och Presentationsboken – ”Trollbind dina åhörare”. PG har tagit fram flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer. Att hans teorier fungerar i praktiken bevisas inte minst av att hans utbildningsföretag erhöll Dagens Industris gasellpris.

"Föreläsarnas Zlatan på scen!
PG Wettsjö gav supersnabb lektion i kommunikation. I 180 tog han publiken med på en hisnande tur i konsten att kommunicera, de fick veta hur man får hustrun på gott humör, chefen att ge en miljonbonus och hur man smörjer sin tjuriga svärmor."

Kristina Claesson Skövde Nyheter

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.