Henrik Schyffert

Henrik Schyffert

"Släpp sargen! - En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ, och hur man får andra att inse detsamma"

Henrik Schyffert är en av Sveriges största komiker.

Henrik Schyffert har skapat några av landets största humorsuccéer och är just nu aktuell med Stora Inspirationsdagen i Malmö 24 nov.

Henrik Schyffert har igenom åren gjort en massa radio och tv med program som ”Hassan” och ”Knesset”, granskat humor i SVT:s serie “Dokument: Humor”, medverkat i SVT:s”Landet brunsås” tillsammans med Erik Haag och Lotta Lundgren och varit med och gjort filmen ”Fyra nyanser av brunt”. Han har gjort en massa standup, monologen ”The 90’s – ett försvarstal” och t.om spelat på Dramatens stora scen med pjäsen ”Drömmen om Herrön” tillsammans med Killinggänget. Henrik Schyffert har också regisserat en serie som hette ”Allt faller” för TV4.

2013 hyllades han utöver ”Standup med Gustafsson och Schyffert – Roligt för delar av familjen” även för sin tv-serie ”Allt faller” på TV4, som nominerats till tv-priset Kristallen. Våren 2015 sändes säsong 2 av den Kristallen-nominerade tv-serien ”Alla är fotografer”, som Henrik Schyffert gjorde tillsammans med Johan Rheborg.

Föreläsningar

 • Släpp sargen!
  • Släpp sargen!
   -En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ, och hur man får andra att inse detsamma

   Henrik Schyfferts karriär är som en nöjes-pytt-i-panna: TV-chef, rockmusiker, manusförfattare, filmproducent, radioproducent, skådespelare, regissör och ståuppkomiker. Han tycks dessutom lyckas med allt han företar sig. Handlar det om tur, talang eller ett medvetet sätt att arbeta?

   Säkert både tur och talang till en del, men framförallt handlar det om att skapa bra miljöer för kreativt tänkande. Inte bara med kompisarna i Killinggänget, utan även i mer eller mindre påtvingade konstellationer där Henrik förväntas vara skapande, kreativ och rolig.

   Hur skapar man då dessa miljöer, där alla kan få utlopp för sin kreativitet? Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl? Eller ens gillar?

   Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors kreativitet.

   Stora Inspirationsdagen 2015
   -Malmö 24 nov

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.