Stora Inspirationsdagen Halmstad

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Halmstad
 • Datum:
 • Lokal: Halmstad Teater
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Utsålt på rekordtid i Stockholm på Stora Inspirationsdagen. Nu kommer vi till Halmstad!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Halmstad 18 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Skriv in i kalendern och förhandsboka upp era platser redan idag.
Nästa vecka kommer vi dessutom presentera ytterligare en föreläsare

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN Carin da SilvaMer info

  Konferencier & sång CARIN DA SILVA

  Med en sjusärdeles positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har sett henne som hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3. Hon har en podcast i Expressen, sitter i TV4´s helgpanel och har en blogg i Mama. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket energi och en del sång.

 • 09:10 - 10:00KLAS HALLBERG Arbeta mindre - få mer gjort (Nya) Mer info

  Betyg Klas Hallberg 494Lär dig konsten att LEVA MER och jobba mindre genom att arbeta smartare. Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba MERA innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Kärnan i Klas föreläsning handlar om att prioritera uppgifterna  och göra rätt val. Det är viktigare att göra rätt saker än att göra många saker. Prestera bättre, arbeta mindre och paradoxalt nog kommer du få mer gjort! Klas sprudlar av energi och är en mycket pedagogisk inspiratör. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara!

 • 10:00 - 10:20KAFFEMer info
 • 10:20 - 11:10RENATA CHLUMSKA Magnetiska mål och hantera förändringarMer info

  Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål. Att göra dem magnetiska, men också att vara beredd på förändringar. Att förbereda sig för mötet med det oväntade. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina projekt och koppla ihop dem till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet, mod och mycket utstrålning.

 • 11:10 - 12:00LISA EKSTRÖM Medarbetarskap och MästarklassMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat.  Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete på SAS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen Chef.

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info
 • 12:50 - 13:35ROBERT WELLS Blod, svett och tonerMer info

  Robert Wells enastående musikalitet, kreativitet och uthållighet har fört honom till oanade höjder inom musikvärlden. Hans djärva popmusik med inslag av den klassiska musikens vingslag har gjort honom omåttligt populär. Men det har inte alltid varit så. Till första konserten av Rhapsody in Rock kom knappt 80 betalande personer. Sedan dess har nästan 2 miljoner sett Robert Wells och Rhapsody in Rock. I dag kommer han berätta sin framgångssaga – fylld av bakslag, mycket energi, mycket kreativitet men framför allt beslutet att tro på sina idéer, att aldrig, aldrig ge upp och våga lita på de runt omkring sig. Det är det som leder till framgång. Nu är han här med sitt piano. Lyssna till hans klokskap och underbara musik.

 • 13:35 - 14:35JONAS GARDELL Utanförskap och självförtroendeMer info

  Jonas Gardell – författare, dramatiker, komiker och artist. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han balanserar på ytterlighetens kant – ilska, sorg, glädje och inte minst glödande kärlek. Han lägger fokus på marginaliserade människor i utanförskap. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. Hans triologi Torka inte tårar utan handskar har rosats av pressen. Han har utnämnts till Teologie Hedersdoktor vid Lunds Universitet och Medicine Hedersdoktor vid Linköpings Universitet. En sprakfåle träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 14:35 - 15:05KAFFE & UTLOTTNINGMer info
 • 15:05 - 16:00OLOF RÖHLANDER Mental styrketräning (ny)Mer info

  ny föreläsning

  Konsten att få saker att hända och samtidigt njuta av livet. Häng med den populäre mentala tränaren, f.d. elitspelaren i bordtennis och store tänkaren  Olof Röhlander. Låt dig inspireras av hans nya föredrag där han ställer krispiga frågor och ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling. Företag som vill nå framgång måste hela tiden ta sin personal till nästa nivå. Olof lär oss komma vidare. Han kan allt om arbetsglädje, självförtroendeträning, personlig utveckling och medarbetarskap. Han har en enastående förmåga att få sin publik att gå hem tända och uppeppade på livets alla möjligheter. På mångas begäran är han nu tillbaka på vår Inspirationsdag för att lära oss hur vi  lyckas och finner välbefinnande i vår tillvaro.

 • 16:00 - 16:05AVSLUTNING Carin da SilvaMer info

  Konferencier & sång CARIN DA SILVA

  Med en sjusärdeles positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har sett henne som hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3. Hon har en podcast i Expressen, sitter i TV4´s helgpanel och har en blogg i Mama. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket energi och en del sång.

Extra information

 

DAGENS ÄMNEN

PERSONLIGT LEDARSKAP
MOD, INSTÄLLNING OCH MÅL
KOMMUNIKATION & BEMÖTANDE
TEAMWORK OCH MEDARBETARSKAP
FRAMGÅNGSFAKTORER
PEAKMOTIVATION
MENTALA KRAFTER
STRESSHANTERING
HUR HJÄRNAN FUNGERAR
INITIATIVTAGANDE OCH KREATIVITET
MOTIVATION OCH ARBETSGLÄDJE
TEAMBUILDING

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

 

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2195 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, goodiebag, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

Stora inspirationsdagen Ekvilibrium talarförmedling

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Halmstad. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners