Carin da Silva

Carin Da Silva

Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför för det mesta.

Carin da Silva är konferencier på Stora Inspirationsdagen

Med en positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar med ett leende. Det bästa hon vet är att utmana sig själv och att underhålla!! 

Redan som 7-åring visste Carin vad hon ville göra när hon blev stor; hon ville stå på scen. Och så blev det! Carin började med 10-dans som 8-åring och tog flera SM-guld och var med och representerade Sverige i EM och VM flera gånger.

När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och sen även musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har sett henne som Hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3. Carin driver tillsammans med Tilde Fröling även en podcast i Expressen om hur det är att vara förälder. I tidningen Mama har hon en blogg på samma tema och ni ser henne i TV4 helgpanel diskutera allt från himmel till jord.

Hon står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån Idolturnen (2010) i stora arenor till mindre företagsgig.

Carin kan bokas som:

  • Konferencier, moderator, programledare, dansinstruktör, musikalartist, skådespelerska, film/tv-medverkan.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.