Klas Hallberg

Arbeta mindre - få mer gjort!

Hallberg levererar livets tänkvärdheter på ett sanslöst roligt sätt

Klas Hallberg är en av Sveriges mest framstående föreläsare. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar. Han balanserar på den gyllne stigen där substans och sättet han ramör det möts. Han är sedan många år en av Sveriges bästa och mest efterfrågade föreläsare.

Klas Hallberg är från början ekonom men sen 15 år förläser han på heltid.
Han är en mästare på att sätta fingret på det viktigaste och att få oss att inse vad som behövs göras för att det ska bli gjort.

Betyg Klas Hallberg 494

Klas anpassar alltid sina föreläsningar efter tillfället och publiken men här är ett axplock:

 • På Stora Inspirationsdagen: NYA - Arbeta mindre - få mer gjort
  • Lär dig konsten att LEVA MER och jobba mindre genom att arbeta smartare. Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba MERA innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Kärnan i Klas föreläsning handlar om att prioritera uppgifterna och göra rätt val. Det är viktigare att göra rätt saker än
att göra många saker. Prestera bättre, arbeta mindre och paradoxalt nog kommer du få mer gjort! Klas sprudlar av energi och är en mycket pedagogisk inspiratör. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer få uppleva men även det mest användbara!

 • Hedra mysteriet
  • Den här föreläsningen handlar om att både styra upp och släppa taget. Den handlar om att både privat och professionellt se till att styra upp det som ska styras upp, men också om att släppa taget om det som för ögonblicket inte går att kontrollera. Det är nämligen däremellan som vi hittar fältet av möjligheter som gör att vi kan fatta bättre beslut.

    

    

 • YCDBRALAI
  • You Can´t Do Business Running Around Like An Idiot!

   Den här boken handlar om att orka. Att orka ta reda på vad som är angeläget. Det är ofta lockande att istället ta den lätta vägen och bara jobba hårdare. Men det är ju en av världens äldsta sanningar: att genom att vara duktig och jobba jättehårt med fel sak kommer du inte att prestera önskvärt resultat.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.


Aktuella event

Göteborg 16/5
Malmö 17/5

Stora Inspirationsdagen Malmö

Halmstad 18/5

Inspirationsdagen