Klas Hallberg

Arbeta mindre - få mer gjort!

Hallberg levererar livets tänkvärdheter på ett sanslöst roligt sätt

Klas Hallberg är en av Sveriges mest framstående föreläsare. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar. Han balanserar på den gyllne stigen där substans och sättet han ramör det möts. Han är sedan många år en av Sveriges bästa och mest efterfrågade föreläsare.

Klas Hallberg är från början ekonom men sen 15 år förläser han på heltid.
Han är en mästare på att sätta fingret på det viktigaste och att få oss att inse vad som behövs göras för att det ska bli gjort.

Betyg Klas Hallberg 494

Klas anpassar alltid sina föreläsningar efter tillfället och publiken men här är ett axplock:

 • I kundens skor - Må bra & Skapa värde (skriven 2022)
  • En föreläsning om att skapa värde ihop med kunderna, användarna, medborgarna – kalla dem vad du vill. Det blir en föreläsning om att ha fötterna i kundernas skor och utgå från kunderna när vi utformar våra erbjudanden och våra processer.
 • Att leva innan man dör - Carpe Diem på värmländska
  • Han har kallats ”Sveriges roligaste man”, men hans verkliga storhet handlar om att leverera tänkvärda sanningar förpackade i en stor portion humor. Med sin nya föreläsning vill han inte bara få oss att leva innan vi dör, han vill inspirera oss att ta ansvar och våga göra skillnad i vår vardag. Klas nya föreläsning handlar därför väldigt mycket om att att våga. Att både våga be om det man vill ha, men också ta ansvar för det som är obekvämt och skrämmande. Ett virvlande pep-talk på värmländska om att inte sitta och vänta på att livet ska hända, utan att istället se till att det händer.  Spänn fast säkerhetsbältet – den här föreläsningen kommer att gå undan!
   Klas Hallberg är föreläsare och författare och även husfilosof i P4-extra med Lotta Bromé. Han har skrivit 4 böcker som sålt i en kvarts miljon exemplar, han har föreläst i drygt 20 år och genomfört mer än 2000 föreläsningar. Hans tidigare föreläsning på inspirationsdagen hade snittbetyget 4.94. Vi är stolta över att kunna presentera en fenomenalt duktig föreläsare.
 • Hedra mysteriet
  • Den här föreläsningen handlar om att både styra upp och släppa taget. Den handlar om att både privat och professionellt se till att styra upp det som ska styras upp, men också om att släppa taget om det som för ögonblicket inte går att kontrollera. Det är nämligen däremellan som vi hittar fältet av möjligheter som gör att vi kan fatta bättre beslut.

    

    

 • YCDBRALAI
  • You Can´t Do Business Running Around Like An Idiot!

   Den här boken handlar om att orka. Att orka ta reda på vad som är angeläget. Det är ofta lockande att istället ta den lätta vägen och bara jobba hårdare. Men det är ju en av världens äldsta sanningar: att genom att vara duktig och jobba jättehårt med fel sak kommer du inte att prestera önskvärt resultat.

 • Stora Inspirationsdagen: NYA - Arbeta mindre - få mer gjort
  • Lär dig konsten att LEVA MER och jobba mindre genom att arbeta smartare. Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba MERA innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Kärnan i Klas föreläsning handlar om att prioritera uppgifterna och göra rätt val. Det är viktigare att göra rätt saker än
att göra många saker. Prestera bättre, arbeta mindre och paradoxalt nog kommer du få mer gjort! Klas sprudlar av energi och är en mycket pedagogisk inspiratör. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer få uppleva men även det mest användbara!

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.

  Aktuella event