Stora Inspirationsdagen Växjö

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Växjö
 • Datum:
 • Lokal: Växjö teater
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut i Stockholm till Stora Inspirationsdagen. Nu kommer vi till Växjö!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Växjö 16 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

EXTRA! EXTRA!

Extra roligt är att Robert Gustafsson har premiär på sin succéföreställning Tomgång, Framgång, Rundgång som fått stående ovationer runt om i landet. Detta kan vara det roligaste Gustafsson gjort.

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN Ann WestinMer info

  Konferencier och Stand-up

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare har gett henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt! Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Men håll i hatten! Här går vågorna höga! Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 10:00OLOF RÖHLANDER - Mental styrketräning och njutarbetningMer info

  Konsten att få saker att hända och samtidigt njuta av livet. Häng med den populäre mentala tränaren, f.d. elitspelaren i bordtennis och store tänkaren Olof Röhlander. Låt dig inspireras av hans nya föredrag där han ställer krispiga frågor och ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling och samtidigt njuta av livet. Företag som vill nå framgång måste hela tiden ta sin personal till nästa nivå. Olof lär oss komma vidare. Han kan allt om arbetsglädje, självförtroendeträning, personlig utveckling och medarbetarskap. Han har en enastående förmåga att få sin publik att gå hem tända och uppeppade på livets alla möjligheter. Nu är han nu tillbaka på vår Inspirationsdag för att lära oss hur vi lyckas och finner välbefinnande i vår tillvaro.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15ROBERT GUSTAFSSON- Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Premiär på Stora Inspirationsdagen! Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med föreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann har setts av över en miljon tittare och Roberts sminkning var där så enastående att prestationen var nominerad på Oscarsgalan 2016. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro. Ni som tyckte att hans förra föreläsning var rolig kommer ligga dubbelvikta denna gång – roligare än så här blir det inte!

 • 11:15 - 12:05ARI RIABACKE- Förstå de beslut du fattar och gör besluten ännu bättreMer info

  Här kommer vi tas med på en hisnande upptäcktsfärd när det gäller att fatta beslut. Vad är det som styr oss till framgång, lycka eller olycka, rikedom eller fattigdom? Varför fattar vi fel beslut? Genom en stund om provocerande analys kommer han förhoppningsvis höja vår insikt och medvetandegrad när det gäller beslutsfattning. Ari, fil dr i risk- och beslutsanalys, har på kort tid seglat upp som en av Skandinaviens mest anlitade talare och han passar lika bra på högsta ledningsnivå som på en kick-off eller ett kundevent. Hans bok Beslutspyramiderna blev nominerad till årets HR-bok av Personal & Ledarskap och han har även blivit nominerad till Årets Talare

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:45ALEXANDRA PASCALIDOU - Våga förverkliga dina drömmar!Mer info

  Att vilja, att våga och att göra. Om att bli den man innerst inne är och skapa mer liv i livet. Om konsten att bli sin egen lyckas smed och förverkliga drömmar och idéer. Om att passera stängda dörrar och finna kraften, kreativiteten och kamplusten. Om att inte ta skit och låta andra trycka ner dig. Hon är superaktuell med boken #metoo som släpptes före jul där hon ger konkreta tips, råd och verktyg hur vi ska stå upp mot övergrepp och trakasserier. Alexandra är journalist, programledare, författare, föreläsare, dramatiker, skådespelare, och människorättsaktivist. hon har g jort det mesta inom media – från dokumentärer till Melodifestivalen i båda sina hemländer, OS, Nyhetsmorgon, egen talkshow i grekisk Tv till galor mm. Det här är en föreläsning om inspiration som landar i sex s för succé!

 • 13:45 - 13:55UTLOTTNING av fina priserMer info
 • 13:55 - 14:40AMI HEMVIKEN - Arbetsglädje och medarbetarskapMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre om du är glad och då får du även fler att lyssna och komma ihåg det du säger. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktiken så att du kan känna mer kraft och energi på jobbet. Hur skapar vi ett bra medarbetarskap? Hur avgörande är balansen mellan arbetsliv och privatliv för arbetsklimatet? Hur får vi medarbetarna att bli mer aktiva och ansvarstagande? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon blev även nominerad till den prestigefyllda utmärkelsen Årets talare. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 14:40 - 15:05KAFFEMer info
 • 15:05 - 15:55DAVID BATRA - Komisk kommunikationMer info

  Genom denna exklusiva enmansshow visar David hur du engagerar en grupp människor oavsett bakgrund och storlek på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och samtidigt får dem att skratta. David är civilekonomen som blev en av landets mest populära ståuppkomiker. Han är dessutom programledare, skådespelare och författare. Vi känner igen honom från TV-program som Parlamentet, Kvarteret Skatan, Morgonsoffan och Roast på Berns. Han har sommarpratat i radion och är även en lysande föreläsare i ämnet kommunikation. Batra är en mästare på att fånga absurditeter i vardagen. Man tror han är snäll! Men han är grym!

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - Ann WestinMer info

  Konferencier och Stand-up

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare har gett henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt! Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Men håll i hatten! Här går vågorna höga! Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

Extra information

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

säljdagarna

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2695 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Växjö i Växjö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone