Stora Inspirationsdagen Växjö

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Växjö
 • Datum:
 • Lokal: Växjö teater
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut i Stockholm till Stora Inspirationsdagen. Nu kommer vi till Växjö!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Växjö 16 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

EXTRA! EXTRA!
Det känns väldigt roligt att få presentera så starka talare som Henrik Schyffert, Kay Pollak och Elaine Eksvärd i årets upplaga av Stora Inspirationsdagen. Det är även mycket glädjande att multibegåvade Maria Möller kommer vara konferencier i Växjö.. Övriga tre talare presenteras strax innan jul men ni kan redan nu försäkra er om plats och boka er biljetter.

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN Maria MöllerMer info

  Konferencier & sång Maria Möller

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till stora inspirationsdagen.

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - Ändra dina tankar - ändra ditt livMer info

  i drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15ROBERT KARJEL - Lagkänsla och ledarskap under extrema förhållandenMer info

  Om hur vi skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. När
  allt skalas av så handlar det om hur vi bemöter varandra och hanterar svårigheter, förändringar samt allas förmåga att vilja ta ansvar. Du får insikt i och verktyg för hur man skapar lagkänsla även under extrema förhållanden. Karjel är Hamilton fast på riktigt. han är överstelöjtnanten som utbildats hos bla U.S. Marine Corps. Som om inte det vore nog så är han civilingenjör, författare och har en enastående förmåga att leda människor åt samma mål. Han har byggt upp piratjagande förband utanför Somalias kust och helikopterdivisioner i Afghanistan på uppdrag av FN. År 2013 fick han den prestigefulla utmärkelsen Årets Talare och han är en mästare på att översätta egna erfarenheter och göra dem applicerbara i lyssnarnas egna arbetssituationer.

 • 11:15 - 12:05HENRIK SCHYFFERT - Släpp sargen - Våga samarbetaMer info

  Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl? Eller ens gillar? En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. hur skapar man miljöer där alla kan få utlopp för sin kreativitet? Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors samarbetsförmåga.

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:45TINA THÖRNER - Teamwork och framgångsfaktorerMer info

  Den här föreläsningen riktar sig till alla er som vill lyfta er till nästa nivå eller vända motvind
  till medvind, utan att bli stressade. Vi behöver träna på tankens kraft och lära oss att hantera våra känslor om vi vill skapa det liv vi vill leva. Har man den rätta inställningen finns det inga utmaningar som man inte kan bemästra. Här lär du dig att utveckla mental styrka, behålla ett inre lugn och få kontroll på livets stressade situationer. Tina berättar utifrån sin rika erfarenhet som kartläsare. Rallylivet har lärt henne navigera rätt och ofta vara ett steg före. Många beslut har varit livsavgörande för Tina. Nu får du en möjlighet att själv skapa din inre karta.

 • 13:45 - 13:55UTLOTTNING av fina priserMer info
 • 13:55 - 14:40ELAINE EKSVÄRD - Retorik - Snacka snyggt!Mer info

  Detta är en modern retorikföreläsning som lyfter retoriken från talarstolen till din vardag.Vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet och hur får du folk att gilla dig på tre minuter? Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Detta och mycket mer får du lära dig. Målet är att du ska lära dig konsten att få folk att lyssna! Elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. aÄr det presidentval i USA, riksdagsval i Sverige eller att kungabarnen gifter sig och TV vill ha experthjälp med synpunkter på talen, då kallas Elaine in. Idag delar hon med sig av sina bästa råd på stora inspirationsdagen.

 • 14:40 - 15:10KAFFEMer info
 • 15:10 - 16:00DAVID BATRA - Komisk kommunikationMer info

  Genom denna exklusiva enmansshow visar David hur du engagerar en grupp människor oavsett bakgrund och storlek på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och samtidigt får dem att skratta. David är civilekonomen som blev en av landets mest populära ståuppkomiker. Han är dessutom programledare, skådespelare och författare. Vi känner igen honom från TV-program som Parlamentet, Kvarteret Skatan, Morgonsoffan och Roast på Berns. Han har sommarpratat i radion och är även en lysande föreläsare i ämnet kommunikation. Batra är en mästare på att fånga absurditeter i vardagen. Man tror han är snäll! Men han är grym!

 • 16:00 - 16:10AVSLUTNING Maria MöllerMer info

  Konferencier & sång Maria Möller

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till stora inspirationsdagen.

Extra information

 

DAGENS ÄMNEN

PERSONLIGT LEDARSKAP
MOD, INSTÄLLNING OCH MÅL
KOMMUNIKATION & BEMÖTANDE
TEAMWORK OCH MEDARBETARSKAP
FRAMGÅNGSFAKTORER
PEAKMOTIVATION
MENTALA KRAFTER
STRESSHANTERING
INITIATIVTAGANDE OCH KREATIVITET
MOTIVATION OCH ARBETSGLÄDJE
TEAMBUILDING

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

 

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2495 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Växjö i Växjö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Växjö-Stora-Inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners

 • Make up store Stora Inspirationsdagen