Stora Inspirationsdagen Växjö

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Växjö
 • Datum:
 • Lokal: Växjö Teater
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Växjö 15 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

 

Föreläsare

Underhållning

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN-ANNA BLOMBERGMer info

  Anna Blomberg är kanske Sveriges hetaste konferencier just nu och det kommer bli humor i ettn halsbrytande tempo med hennes bästa imitationer och roligaste karaktärer. Hon är en mästare på just skruvade karaktärer och karikatyrer och har kallats vår nya Parnevik. Maria Montazami, Elisabet Höglund, Lill-Babs och Annie Lööf är bara några av hennes briljanta tolkningar. Hon slog igenom för en bredare publik i TV med programmet Kvarteret Skatan följt av Starke man. Hon har haft en egen TV-show i SVT, Anna Blomberg Show, och hennes Youtubeklipp når miljonvisningar. Spänn fast säkerhetsbältet för här kommer det gå undan!

 • 09:10 - 10:00FREDRIK LINDSTRÖM - Svensk och osvensk mentalitetMer info

  Detta är en föreläsning om den den svenska mentaliteten, dess värderingar, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Hur uppfattar vi oss själva och hur uppfattas vi av andra? Om hämningar, dåligt självförtroende, gränsöverskridande kommunikation och uppfinningsrikedom. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare, omöjlig att placera i ett fack. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15 "HUDIK" JOHANSSON - Se möjligheterna - allt är möjligtMer info

  I huvudet på en normalstörd – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk. Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudikteatern, en teatergrupp av normaloch utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i New York, satt upp succémusikalen Trollkarlen från Oz och spelat in kritikerrosade långfilmen Hur många lingon finns det i världen? Hur har han burit sig åt? Hur har hans ledarskap sett ut? Kort och gott – hur lyckades han? Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Han är flerfaldigt belönad både som ledare och talare. Som tack för detta fick han 2017 mottaga Årets talare 2017 – Hederspriset.

 • 11:15 - 12:00PAOLO ROBERTO - Fightingspirit och att bli sitt bästa jagMer info

  Anta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan startade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling. Ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från att vara värsting till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel, är superentreprenör inom restaurangbranchen, har ett eget matvarumärke och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info
 • 12:50 - 13:35ANDERS HANSEN- Hjärnstark-Hur motion och träning stärker din hjärnaMer info

  Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan. Vi får konkreta tips på hur vi ska röra på oss för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering. Under den här spännande föreläsningen lär du dig hur du ska göra för att lägga in din Mentala överväxel!

 • 13:35 - 13:45UTLOTTNING av fina priserMer info
 • 13:45 - 14:35BABBEN LARSSON - Smällar man får ta. Om stress och oroMer info

  Babben har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. Hon är en artist med bredaste tänkbara kompetens. Babben pratar om vikten av att sätta upp mål inte bara i jobbet, utan även för sin egen del. “Att balansera de olika delarna i livet så bygget inte tippar över, skilja på självförtroende och självkänsla och att lära sig mer om i vilka olika former stress och oro visar sina fula trynen”. Hur känner vi igen signalerna och framför allt hur hanterar vi stress och oro? Vilken personlighetstyp är du och hur kan du minska stressen genom att veta det? Vänta er inte en dyster föreläsning . Det kommer bli prov på en lysande komik med insiktsfulla råd, många aha upplevelser och framför allt om vikten att resa sig. Gång på gång.

   

 • 14:35 - 15:00KAFFEMer info
 • 15:00 - 15:55CHRISTINA STIELLI - Arbetsglädje och motivationMer info

  Alla ska känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet – varje dag! Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Mår inte medarbetarna bra så mår inte företaget bra. Den här föreläsningen är för alla team, arbetslag, företag och arbetsgrupper som vill ha verksamhetens mål i fokus, skapa arbetsglädje och energi. Vi lyfts, inspireras och får konkreta verktyg för ett bättre medarbetarskap på arbetsplatsen. Vem vill jag vara på min arbetsplats? Tar jag själv ansvar för det? Hur kan vi träna oss till ett positivt förhållningssätt till det vi möter och vilka är fördelarna? Christina har fått den prestigefyllda utmärkelsen Sveriges bästa kvinnliga föreläsare både 2014 och 2015. Hennes kunder har under fjolåret gett henne betyget 4,94 av 5,00. Möt Sveriges i särklass hetaste föreläsare.

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - ANNA BLOMBERGMer info

Extra information

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

säljdagarna

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Växjö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.