Ann Westin

Många är förvånade över att hon fått priset "Sveriges roligaste kvinna" två gånger. Det borde vara fler.

Ann Westin är en av landets roligaste komiker.

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt! Galen men oemotståndlig är hon en champion i  stand -up och lysande som konferencier. Men håll i hatten! Här går vågorna höga! Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på er från första stund!

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann Westin är korad två gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Många är förvånade över att hon fått priset två gånger. Det borde vara fler. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.