Robert Gustafsson

Robert Gustafsson 2022 970x556 B

Skådespelaren och komikern som valts till Världens roligaste man!

Håller låda 2.0

Hur gör karl´n – Ett skrattretande föredrag

Har i ett kvartssekel av svenska folket ansetts som Världens roligaste man. Han är en oslagbar komiker med en brilliant imitatörförmåga. Hans rollfigurer spänner över alla samhällsklasser – från dansbandstöntar, alkoholiserade gubbstruttar,Peps Persson m fl till kulturelitens kändisar. Hur började allt och vad var det som drev honom? Möt entreprenören bakom rollfigurerna. Roberts föreläsning handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda,och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerade och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

 • Tomgång, Framgång, Rundgång
  • Succéföreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång hade premiär på Stora inspirationsdagen. Nu är han tillbaka och detta kan vara det bästa som Robert Gustafson har skrivit. En mycket rolig föreläsning som även är full av tänkvärdheter. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man.  Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

 • Från vaggan till deadline
  • Från vaggan till deadline
   Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som har utsetts till Världens roligaste man av svenska folket i SVT:s program Folktoppen. Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han ”öppnade dörrar som andra trodde var stängda” och på så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde vissa avgörande vägval.

   Roberts föreläsning Från vaggan till deadline handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren!? Gå igenom den och se vad som väntar på andra sidan.

   Robert började sin komikerkarriär i slutet av 1970-talet då han spelade revy med komikern Runo Sundberg hemma i Skövde. Ett av hans första uppdrag för TV var barnserien Skrotnisse och hans vänner där Robert gjorde Skrotnisses son Kalles röst.

 • Morran & Tobias
  • Morran och sonen Tobias är två människor som befinner sig i samhällets utkant. I 34 år har torp 9:4 varit deras hem och trygghet, men nu är fastigheten exproprierad av Trosa kommun och står gapande tom. När vi träffar Morran och Tobias igen har de sålt en liten bit land till kommunen och fått möjligheten att flytta tillbaka under en månads tid. Det är många känslor som rivs upp när bohaget ska packas upp och mötet med det gamla livet i huset. Ändå möter vi en gripande värme och kärlek hos dessa två ovanliga som har valt att överleva.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.