Stora Inspirationsdagen Västerås

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Västerås
 • Datum:
 • Lokal: Aros Kongress
 • Tid: 09:00 - 16:00

Utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut i Stockholm till Stora Inspirationsdagen. Nu kommer vi till Västerås!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan  i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Västerås 15 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

 

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN Ann WestinMer info

  Konferencier och Stand-up

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare har gett henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt! Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Men håll i hatten! Här går vågorna höga! Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 10:00OLOF RÖHLANDER - Mental styrketräning och njutarbetningMer info

  Konsten att få saker att hända och samtidigt njuta av livet. Häng med den populäre mentala tränaren, f.d. elitspelaren i bordtennis och store tänkaren Olof Röhlander. Låt dig inspireras av hans nya föredrag där han ställer krispiga frågor och ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling och samtidigt njuta av livet. Företag som vill nå framgång måste hela tiden ta sin personal till nästa nivå. Olof lär oss komma vidare. Han kan allt om arbetsglädje, självförtroendeträning, personlig utveckling och medarbetarskap. Han har en enastående förmåga att få sin publik att gå hem tända och uppeppade på livets alla möjligheter. Nu är han nu tillbaka på vår Inspirationsdag för att lära oss hur vi lyckas och finner välbefinnande i vår tillvaro.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15BABBEN LARSSON - Smällar man får taMer info

  Babben är en artist med bredaste tänkbara kompetens och har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. Här föreläser hon om varför det ibland känns så dåligt fast vi har det så bra.
  Visst är vi moderna, uppdaterade och superflexibla, men vi släpar också på bagage som vi ärvt eller började packa redan under uppväxten. Dags att titta på drivkrafter, egenskaper och programmeringar som ställer till det för oss på ett omedvetet plan! Ur innehållet: Kan man bränna ut sig på vad som helst? Hur ser ett negativt tankehjul ut och hur kan jag vända det? Hur sållar man bort sånt som är oviktigt och tar energi? Föreläsningen innehåller mycket skratt, men också tillfällen att diskutera och reflektera. Ta den här chansen att lära känna dig själv och din omgivning lite bättre!

 • 11:15 - 12:00LISA EKSTRÖM - Teamwork och mästarklassMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. hon har Fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete på SAS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen Chef.

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info
 • 12:50 - 13:40NISSE SIMONSON - Hjärnan är formbar och du designar denMer info

  Nisse Simonson berättar om de senaste rönen inom modern hjärnforskning. Det har gjorts enorma upptäckter det senaste årtiondet. Den gamla synen på hjärnan som statisk och hierarkisk gäller inte längre. Man har kommit fram till att hjärnan är formbar. Det ger den nästan svindlande insikten om att: allt du gör påverkas av din hjärnas uppbyggnad MEN allt du gör påverkar även hur din hjärna formas och fungerar. Ämnet är högaktuellt och tangerar all modern personlig utveckling. Har du hört Nisse tidigare kan du se fram emot en formidabel fortsättning på hans tidigare föreläsning. Har du inte hört honom så missa inte denna underbara läkare med hjärnan som passion. Föreläsningen om hjärnan och neuroplasticitet hade världspremiär på Stora inspirationsdagen förra året och våra tidigare deltagare har gett Nisse det smått fantastiska medelbetyget 4,92 av 5,0

 • 12:40 - 13:50UTLOTTNINGMer info
 • 13:50 - 14:40MARK LEVENGOOD- Mod och mål i en föränderlig världMer info

  Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 14:40 - 15:10KAFFEMer info
 • 15:10 - 15:55CHRISTINA STIELLI - Medarbetarskap och ArbetsglädjeMer info

  inspirationsdags betygAlla ska känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet – varje dag! Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Och mår inte medarbetarna bra så mår inte företaget
  bra. Den här föreläsningen är för alla team, arbetslag, företag och arbetsgrupper som vill ha verksamhetens mål i fokus, skapa arbetsglädje och energi. Vi lyfts, inspireras och får konkreta verktyg för ett bättre medarbetarskap på arbetsplatsen. Vem jag vill vara på min arbetsplats? Tar jag själv ansvar för det? Hur kan vi träna oss till ett positivt förhållningssätt till det vi möter och vilka är fördelarna? Christina har fått den prestigefyllda utmärkelsen Sveriges bästa kvinnliga föreläsare både 2014 och 2015. Hennes kunder har under olåret gett henne betyget 4,94 av 5,00. Möt Sveriges i särklass hetaste kvinnliga föreläsare.

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - Ann WestinMer info

Extra information

 

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

 

 

UTLOTTNING

Vi har ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

inspirationsdagen

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

 

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post. Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Copyright ©2018 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

 

Boka biljetter

Pris: 2.695 kr pp ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.

Super-Early-bird 50 st – SLUTSÅLT
Early-bird 50 st – SLUTSÅLT

 

gå 10 betala

 

Då eventet snabbt sålde slut
på Kalmar teater har vi valt
att flytta Stora Inspirationsdagen
till Kalmar Salen. I övrigt är
programmet identiskt.

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Västerås i Västerås. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone