Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer

Hon är en av Sveriges mest älskade och hyllade sångare

Lämna din comfortzone!

Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister. Hon har släppt fem soloalbum, tävlat i Melodifestivalen och uppträtt för 125 miljoner tittare i Eurovision Song Contest (2013). Hösten 2017 ser vi Sarah Dawn Finer i turnerande Vintergalan och på Malmö Live Konserthus!

Sarah Dawn Finer har även varit programledare för några av de största programmen som sänts i tv, så som Melodifestivalen 2012 och senare samma år axlade hon det prestigefulla uppdraget att vara årets julvärd. Sarah har också varit värd i Sommar i P1, programledare för det direktsända insamlingseventet ”Musikhjälpen” och värd för den stora Polar Music Prize-banketten.

De senaste åren har Sarah Dawn Finer även hyllats som skådespelare i huvudrollen som Sally Bowles i musikalen “Cabaret” på Uppsala Stadsteater och Stockholms Stadsteater.

Våren 2016 var Sarah Dawn Finer återigen programledare i Melodifestivalen.

Hennes vinterkonserter har i flera år varit stora publik- och kritikerfavoriter. I år ser vi henne under turnerande showen Vintergalan och i konsertserien ”I huvudet på Christer Björkman” på Malmö Live Konserthus.

 

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.