Janne Andersson

I huvudet på Janne Andersson – så fungerar hans ledarskap

Ett bra lag kännetecknas av att helheten är så mycket större än delarna!

Janne Andersson till SM-guld 2015 med IFK Norrköping är en klassisk framgångssaga. Laget hade några år tidigare tagit sig tillbaka till Allsvenskan och spelarmaterialet var väl inte på pappret av bästa sort. Janne byggde, med sina idéer om tydlighet och viljan att få individerna att tänka på gruppen, upp ett lag där helheten var så mycket större än delarna.

Han gjorde stor succé med det svenska landslaget under VM i Ryssland 2018. Sverige stod för sin bästa insats sedan VM i USA 1994 – och tog sig hela vägen till kvartsfinal där England blev för svårt. Andersson har hyllats unisont för sitt arbete – och nu står det klart att han förlänger sitt nuvarande avtal, som gick ut efter EM 2020, till 31 december 2022. Alltså över VM-slutspelet i Qatar.

  • Olikheterna är det intressanta i ett lag
  • Hur får vi alla att sträva åt samma mål
  • Tydlighet i ledarskapet
  • Ordning och reda är grunden
  • Högpresterande team
  • Peakperformance

Ett bra lag kännetecknas av att helheten blir så mycket större än delarna. Idag kommer han att dela med sig av sina tips hur vi bygger riktigt bra team. Om att få individen att sätta gruppen före egot. Om att få alla att sträva mot samma mål. Om att utnyttja olikheterna. Om att vilja. Om att ställa upp för varandra. De fyra stöttepelarna i Jannes ledarfilosofi har beskrivits som: tydlighet, delaktighet, prestigelöshet och utvärdering. Hans tankar om gruppdynamik och ledarskap runt planen är lätt att översätta till våra arbetsplatser och vår egen vardag. Lyssna till en ovanligt prestigelös ledare som kommer ge er konkreta råd på hur ni ska lyfta arbetsgruppen!

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.