Susanne Pettersson

Arbetsglädje och teamwork

Vald till Årets kvinnliga talare 2018

Föreläsningen handlar om att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen, i teamet och i laget! Att få människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att dra åt samma håll med glädje är en konst. Ni kommer få konkreta verktyg för hur ni tillsammans kan agera för att få alla att må och prestera bra tillsammans. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar, att bidra till andras framgång.

OM SUSANNE
Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare och mental coach för många av Sveriges elitidrottare och lag, tex Malmö Redhawks och nu senast Frölunda Hockey. Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare och fick det prestigefyllda priset Årets Kvinnliga talare 2018.

Susanne agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Susanne är specialtränad att leda och driva förändrings- och utvecklingsprocesser på olika systemnivåer och branscher. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare för många av Sveriges elitidrottare och deras ledare.

Susanne föreläser om dessa ämnen

– Ta fram kraften inom dig
– Att skapa framgångsrika team – dra åt samma håll
– Ta fram kraften i organisationen
– Framgångsrikt ledarskap
– Att hantera motgång
– Stresshantering
– Presentera och Briljera – presentationsteknik

 

 

Böcker

  • Ta fram kraften inom dig
  • Dra åt samma håll
  • Presentera och briljera
  • Leda med förtroende
  • Bryt ihop och kom igen

För att nämna ett par områden där Susanne är verksam idag:

Som chefs- och personalutbildare inom näringslivet och offentlig verksamhet

Mentalcoach åt ishockeylaget Malmö Red Hawks. Som mental rådgivare åt spelarna, skapa ett framgångsrikt team samt att vara ett bollplank till ledarna.

Som strategisk förändringskonsult inom organisationer och kommuner

Som coach och rådgivare för ledningsgrupper både nationellt och internationellt

Susannes huvudintention är att bidra till utveckling av vårt samhälle och på så sätt bidra till en lite bättre värld att leva i för kommande generationer!

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.