Stora Inspirationsdagen Stockholm

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

2 Dagar

20 Timmar

5 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern, Kungsgatan
 • Tid: 09:00 - 16:15

Vi är stolta att presentera: Robert Gustafsson medverkar med sin nya succéföreläsning!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!


succen fortsatterNu är vi tillbaka i Stockholm! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut förra hösten i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer 2 juni. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Nytt för i år är att flera av våra bästa föreläsare kommer tillbaka med nyskrivet material.
Extra roligt är att Robert Gustafsson kommer tillbaka 2 juni med sin succéföreläsning Tomgång, Framgång, Rundgång

Föreläsare

Övrig underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Marika CarlssonMer info

  Konferencier & Standup

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Vid två tillfällen har hon korats till årets kvinnliga ståuppkomiker. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som bla Parlamentet och är även en uppskattad radioprogramledare, föreläsare samt skådespelare. Galen men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

   

 • 09:10 - 09:55PAOLO ROBERTO - Låt aldrig rädslan bli större än nyfikenhetenMer info

  Ta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter
  att han lagt handskarna på hyllan öppnade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling – ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:05ROBERT GUSTAFSSON - Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Succéföreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång hade premiär på stora inspirationsdagen i höstas. Den kan vara det bästa som Robert Gustafson har skrivit. en mycket rolig föreläsning som även är full av tänkvärdheter. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man. Nu är han bla aktuell med långfilmsversionen av succén Morran och Tobias samt uppföljaren till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

 • 11:05 - 11:50CHRISTINA STIELLI - Arbetsglädje och teamworkMer info

  Alla ska känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet – varje dag! Medarbetarna är oftast
  ett företags viktigaste konkurrensmedel. Mår inte medarbetarna bra så mår inte företaget
  bra. Den här föreläsningen är för alla team, arbetslag, företag och arbetsgrupper som vill ha verksamhetens mål i fokus, skapa arbetsglädje och energi. Vi lyfts, inspireras och får konkreta verktyg för ett bättre medarbetarskap på arbetsplatsen. Vem vill jag vara på min arbetsplats? Tar jag själv ansvar för det? Hur kan vi träna oss till ett positivt förhållningssätt till det vi möter och vilka är fördelarna? Christina har fått den prestigefyllda utmärkelsen Sveriges bästa kvinnliga föreläsare både 2014 och 2015. Hennes kunder har under fjolåret gett henne betyget 4,94 av 5,00. Möt sveriges i särklass hetaste föreläsare

  .

 • 11:50 - 12:40LUNCHMer info
 • 12:40 - 13:25ANN WESTIN - Livet är som en sten i skon -om att hitta styrka i motgångMer info

  OBS! Hennes föreläsning 🙂

  Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt den. I dagens föreläsning inspirerar Ann oss till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. Genom motgångar och motstånd kan vi finna styrka som leder oss till våra drömmars mål. En vansinnigt roligt föreläsning men även mycket vishet och många klokheter. Var hittar vi kraften när allt suger? Ann har 3 gånger (!) valts till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan. Så här löd juryns motivering: Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas.

 • 13:25 - 13:35UTLOTTNING av fina vinsterMer info
 • 13:35 - 14:20ARI RIABACKE - Förstå de beslut du fattar och gör besluten ännu bättre!Mer info

  Här kommer vi tas med på en hisnande upptäcktsfärd när det gäller att fatta beslut. Vad är
  det som styr oss till framgång, lycka eller olycka, rikedom eller fattigdom? Varför fattar vi fel beslut? Genom en stundom provocerande analys kommer han förhoppningsvis höja vår insikt och medvetandegrad när det gäller beslutsfattning. Ari, fil dr i risk- och beslutsanalys, har
  på kort tid seglat upp som en av Skandinaviens mest anlitade talare och han passar lika bra på högsta ledningsnivå som på en kick-o eller ett kundevent. Hans bok Beslutspyramiderna blev nominerad till årets HR-bok av Personal & Ledarskap och nu är han nominerad till Årets Talare.

 • 14:20 - 14:45KAFFEMer info
 • 14:45 - 15:30Lisa Ekström - Medarbetarskap och teamworkMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Föreläsningen innehåller nytt material jämfört med vad Lisa föreläste om på vår förra inspirationsdag. Hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete på SAS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen chef.

 • 15:30 - 16:15KLAS HALLBERG - Arbeta mindre - få mer gjortMer info

  Lär dig konsten att leva mer och jobba mindre genom att arbeta smartare. Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba mera innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Kärnan i Klas föreläsning handlar om att prioritera uppgifterna och göra rätt val. Det är viktigare att göra rätt saker än att göra många saker. Prestera bättre, arbeta mindre och paradoxalt nog kommer du få mer gjort! Klas sprudlar av energi och är en mycket pedagogisk inspiratör. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara!

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING och AFTER WORKMer info

  Konferencier & Standup

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Vid två tillfällen har hon korats till årets kvinnliga ståuppkomiker. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som bla Parlamentet och är även en uppskattad radioprogramledare, föreläsare samt skådespelare. Galen men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

  After Work

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni  dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på ett glas bubbel (alt. alkoholfritt) och lite tilltugg.

Extra information

 

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

UTLOTTNING

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

 

AFTER WORK

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2017 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

Genomgående mycket bra dag på oscarsteatern med suveräna talare. Vi behövde verkligen fylla på med arbetsglädje och nu känns det som om hela arbetsgruppen är superpeppade. Över all förväntan!

En stor bukett rosor!! Tack för en mycket underhållande utbildningsshow.

Vi går varje år på inspirationsdagarna i Stockholm men i år var det extra bra. Verkligen matnyttigt att ni lagt så stor tyngdpunkt på kommunikation och bemötande – dan som helhet? 6 av 5!

Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!

Vilka föreläsare! Sån härlig mix av glädje och allvar:)) Det här var verkligen bästa personaldagen vi varit med om.

Underhållande och tänkvärt! Precis vad man behöver!

Alla föreläsare var grymma även om några stack ut lite mer! Vitaminer för själen!

En mycket bra och inspirerandedag. Föreläsarna var utmärkta och maten med. Ojojoj – så mycket kunskap och så många skratt.

Vilket inspirationsprogram ni satt ihop – dan var magisk. Vi kommer tillbaka i höst ☺

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

Ta med hela arbetsgruppen!

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Stockholm i Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners

 • Make up store Stora Inspirationsdagen