Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern
 • Tid: 09:00 - 16:15

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatter

Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Stockholm 22 november samt 12 december. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

 

Sveriges hetaste föreläsare

Övrig underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - SISSELA KYLE Mer info

  Hon är en av våra mest folkkära skådespelare. Vi har i många år sett henne i Parlamentet. Nu senast är hon aktuell i SVT’s Änkestöten och den kritikerrosade serien Fröken Frimans Krig. Det prestigefyllda teaterpriset Guldmasken har hon vunnit makalösa fem gånger! Lätt sarkastisk men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 09:55AMI HEMVIKENMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre på jobbet om du är glad och känner engagemang. Då får du även med dig fler av dina kollegor och medarbetare på dina idéer. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktsik handling, eftersom det aldrig är tanken som räknas. Hur skapar vi ett bra och aktivt medarbetarskap? Hur går vi från nöjdhet till framåtlutat engagemang? Ami är en av Sveriges mest bokade föreläsare och 2017 vann hon det prestigefyllda priset Årets Talare Kvinna. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 10:15 - 11:00PAOLO ROBERTOMer info

  Anta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan startade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling. Ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från att vara värsting till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VMtitel , är superentreprenör inom restaurangbranchen, har ett eget matvarumärke och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 11:00 - 11:45FREDRIK LINDSTRÖMMer info

  Detta är en föreläsning om den svenska mentaliteten, dess värderingar, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Hur uppfattar vi oss själva och hur uppfattas vi av andra? Om hämningar, dåligt självförtroende, kommunikation och uppfinningsrikedom. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare, omöjlig att placera i ett fack. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 11:45 - 12:30LUNCHMer info

  Lättlunch med dricka.

 • 12:30 - 13:15ELAINE EKSVÄRDMer info

  Elaine fick fantastiska vitsord på Stora Inspirationsdagen senast och på mångas begäran är hon nu tillbaka med en ny föreläsning. Den syftar till att göra er bättre på att hantera konflikter, öka er förståelse för andra människor och ge er massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. Elaine lär på ett lättsamt och roligt sätt ut hur ni ska kunna hantera översitteri, avundsjuka och andra besvärliga beteenden på ett retoriskt vinnande sätt. Hur identifierar vi olika härskartekniker och hur bemöter vi dem? Hur säger vi besvärliga saker snyggt? Konsten att ge och ta feedback. Hur påverkar din personlighetstyp ditt sätt att kommunicera, reagera och argumentera? Elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. Idag delar hon med sig av sina bästa råd på Stora Inspirationsdagen.

 • 13:15 - 13:25UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina vinster till lyckliga vinnare!

 • 13:25 - 14:10MARK LEVENGOODMer info

  Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 14:10 - 14:35KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 14:35 - 15:20ANDERS HANSENMer info

  Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan. Vi får konkreta tips på hur vi ska röra på oss för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering. Under den här spännande föreläsningen, som bygger på Anders bok Hjärnstark, lär du dig hur du ska göra för att lägga in din Mentala överväxel!

 • 15:20 - 16:05MARIKA CARLSSONMer info

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. I denna humoristiska föreläsning slussar hon er igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter och skillnader inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet. Varför bemöter vi olika personer på olika sätt? Hur får man en accepterande arbetsmiljö? Kan man sluta diskriminera andra? Hon har medverkat i ett flertal humorprogram på TV, sommarpratat i P1, turnerat med egna shower och nu senast aktuell som programledare för Melodifestivalen. Galen men oemotståndlig bjuder hon på sig själv!

 • 16:05 - 17:00AVSLUTNING OCH AFTERWORKMer info

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på ett bubbel (alt. alkoholfritt)

Extra information

 

 

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

 

Inspirationsdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

Vi går varje år på inspirationsdagarna i Stockholm men i år var det extra bra. Verkligen matnyttigt att ni lagt så stor tyngdpunkt på kommunikation och bemötande – dan som helhet? 6 av 5!

Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!

Vilka föreläsare! Sån härlig mix av glädje och allvar:)) Det här var verkligen bästa personaldagen vi varit med om.

Underhållande och tänkvärt! Precis vad man behöver!

Alla föreläsare var grymma även om några stack ut lite mer! Vitaminer för själen!

Vilket inspirationsprogram ni satt ihop – dan var magisk. Vi kommer tillbaka i höst ☺

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3.495 ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings, AW, loungeband mm.

 

Senaste åren har Stora Inspirationsdagen snabbt blivit utsålt och många har blivit utan biljetter. På mångas begäran kör vi därför två datum i Stockholm under hösten!

Programmen är snarlika med Mark Levengood detta datum och Janne Andersson den 12 december.
För mer info om 12 dec klicka här

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners