Stora Inspirationsdagen Stockholm

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern, Kungsgatan
 • Tid: 09:00 - 16:30

Årets roligaste arbetsdag!

Det blir en stärnspäckad föreställning med några av våra mest folkkära underhållare och föreläsare.Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Underbara Petra Mede kommer vara konferencier och Klas Hallberg kommer med en helt ny föreläsning.

 


succen fortsatterNu är vi tillbaka i Stockholm! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut förra hösten i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer 24 november. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Sveriges hetaste föreläsare

Övrig underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Petra MedeMer info

  Petra Mede är en svensk komiker, skådespelare och författare. Hon är en lysande programledare och därtill estradör. I dag kommer hon lotsa oss genom föreläsningarnas klokskap och humoristiska skär. Vi har bland annat imponerats av henne i Morgonsoffan, i Parlamentet och inte minst som programledare i Eurovision Song Contest. Dråplig, kvicktänkt och underhållande. Petra har också lett ett antal stora TV-galor genom åren som Melodifestivalen, QX-galan, Kristallen och Världens Barn samt varit årets Julvärd i SVT. Som skådespelare kan vi bland annat se Petra i den prisade barn- och ungdomsserien Familjen Rysberg och som en av huvudrollerna i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT.

   

 • 09:10 - 09:55GÖRAN ADLÉN - Tänk inte om...Tänk OM!Mer info

  Det här är en inspirerande föreläsning som handlar om hur man ska våga tänka i nya banor och släppa loss kreativiteten, att verkligen få en organisation att brinna för det de gör. Helt enkelt att våga visa att man älskar vad man gör. För allt går att kopiera utom den äkta passionen. Så snacka lite mindre, och gör lite mer! lämna det förödande ”inte just nu kulturen”. Nyckelorden som den här föreläsningen bygger på är våga, älska, spring.

  Göran är trendanalytiker, författare och en av sveriges mest eftertraktade föreläsare inom framtids- och omvärldsanalys, varumärken och ledarskap.

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00AMI HEMVIKEN - Arbetsglädje och medarbetarskapMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre på jobbet om du är glad och känner engagemang. Då får du även med dig fler av dina kollegor och medarbetare på
  dina idéer. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktsik handling, eftersom det aldrig är tanken som räknas. Hur skapar vi ett bra och aktivt medarbetarskap? Hur går vi från nöjdhet till framåtlutat engagemang? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon blev även nominerad till den prestigefyllda titeln Årets talare 2016. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 11:00 - 11:45MARK LEVENGOOD - Mod och mål i en föränderlig världMer info

   Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 11:45 - 12:35LUNCHMer info
 • 12:35 - 13:20MARTINA HAAG - Balans i livet - Om mod och att våga kasta sig utMer info

  Martina Haag delar med sig av små modighetstips som kan vara till hjälp när vi ska lägga dygnets livspussel och balansera tiden. Martina är författare, skådespelerska och föreläsare. Hennes böcker har sålt närmare 1 miljon exemplar och hennes senaste roman Det är något som inte stämmer blev framröstad till Årets bok 2016. Lyssna på en ovanligt karismatisk kvinna som med humor inspirerar er till att kanske bli lite modigare och våga ta fler risker.

 • 13:20 - 13:30UTLOTTNING av fina vinsterMer info
 • 13:30 - 14:15ELAINE EKSVÄRD - Konsten att hantera knepiga typer Mer info

  Detta är en modern retorikföreläsning som lyfter retoriken från talarstolen till din vardag. Den syftar till att göra er bättre på att hantera konflikter, öka er förståelse för andra människor och ge er massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. Elaine lär på ett lättsamt och roligt sätt ut hur ni ska kunna hantera översitteri, avundsjuka och andra besvärliga beteenden på ett retoriskt vinnande sätt. Hur identifierar vi olika härskartekniker och hur bemöter vi dem? Hur säger vi besvärliga saker snyggt? Konsten att ge och ta feedback. Hur påverkar din personlighetstyp ditt sätt att kommunicera, reagera och argumentera? Elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. 2016 vann hon det prestigefyllda priset Årets talare. Idag delar hon med sig av sina bästa råd på stora inspirationsdagen.

 • 14:15 - 14:40KAFFEMer info
 • 14:40 - 15:25FREDRIK LINDSTRÖM - Den mänskliga faktornMer info

  En odyssé genom den svenska folksjälen på jakt efter kreativ kommunikation. Fredrik lindström slog igenom som busringare i SR:s hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare och omöjlig att placera i ett fack. Detta är en föreläsning om den mänskliga faktorn och den svenska mentaliteten, fylld av igenkänning, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Om hämningar, dåligt självförtroende, kreativ kommunikation och uppfinningsrikedom. Det här är edutainment när det är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 15:25 - 16:15KLAS HALLBERG - Lev innan du dör! Om att prioritera rätt Mer info

  Carpe diem på värmländska

  Klas Hallbergs storhet ligger i att att leverera tänkvärda sanningar förpackade i en stor portion humor på ett sätt som ingen annan i Sverige kan. Med sin nya föreläsning vill han inte bara få oss att leva innan vi dör utan han vill inspirera oss till att ta ansvar och att våga göra skillnad i vår vardag. Om att prioritera uppgifterna och göra rätt val. Helt enkelt att prestera bättre på de områden som vi verkligen värdesätter och undvika de som är utan betydelse för oss!

  Sitt inte och vänta på att livet ska hända utan se till att det händer! Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara.

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING PETRA MEDE och AFTER WORKMer info

  After Work

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni  dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på ett glas bubbel (alt. alkoholfritt) och lite tilltugg.

Extra information

Ni kan redan nu försäkra er om era platser – boka idag så ni inte blir utan!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje!  Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

UTLOTTNING

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

 

AFTER WORK

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2017 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Inspirationsdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

Genomgående mycket bra dag på oscarsteatern med suveräna talare. Vi behövde verkligen fylla på med arbetsglädje och nu känns det som om hela arbetsgruppen är superpeppade. Över all förväntan!

En stor bukett rosor!! Tack för en mycket underhållande utbildningsshow.

Vi går varje år på inspirationsdagarna i Stockholm men i år var det extra bra. Verkligen matnyttigt att ni lagt så stor tyngdpunkt på kommunikation och bemötande – dan som helhet? 6 av 5!

Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!

Vilka föreläsare! Sån härlig mix av glädje och allvar:)) Det här var verkligen bästa personaldagen vi varit med om.

Underhållande och tänkvärt! Precis vad man behöver!

Alla föreläsare var grymma även om några stack ut lite mer! Vitaminer för själen!

En mycket bra och inspirerandedag. Föreläsarna var utmärkta och maten med. Ojojoj – så mycket kunskap och så många skratt.

Vilket inspirationsprogram ni satt ihop – dan var magisk. Vi kommer tillbaka i höst ☺

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3195 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

Ta med hela arbetsgruppen!

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Stockholm i Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


stora inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners