Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

238 Dagar

7 Timmar

4 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern
 • Tid: 09:00 - 17:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

WE ARE BACK!

NYTT DATUM I STOCKHOLM – 20 MAJ 2022

Äntligen öppnar vi upp våra evenemang! Nu hävs restriktionerna och vi ser fram emot att välkomna er till Stora Inspirationsdagen våren 2022.

Som vi har längtat efter att få leva normalt igen, att mötas, träffa kollegor och vänner. Att få uppleva saker tillsammans på riktigt.

Datumet är spikat,  20 maj 2022, och vi arbetar nu för fullt med att göra det till en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje!

Vi kommer inom snar framtid presentera de nya föreläsarna, nedan ser ni hur programmet såg ut innan pandemin, men det går bra att redan idag boka era biljetter.

Då efterfrågan är mkt stor räknar vi med att sälja slut på rekordtid.

De kunder som skulle gått våren 2020 är garanterade plats på de nya datumen.

Varmt välkomna!

Johan Hansson, VD

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

 

succen fortsatter

 

Nu kommer vi  tillbaka till Stockholm!
Så här såg det ut på Konserthuset. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång.

Vi räknar med postpandemi rusning nu när vi kommer den 20 maj.

Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Sveriges hetaste föreläsare

Övrig underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMNA - PETRA MEDEMer info

  Hon är en lysande programledare och därtill estradör. I dag kommer hon lotsa oss genom föreläsningarnas klokskap och humoristiska skär. Petra har lett ett antal stora TV-galor genom åren som Melodifestivalen, QX-galan, Kristallen och Världens Barn samt varit julvärd i SVT. Som skådespelare kan vi bland annat se Petra i den prisade barn- och ungdomsserien Familjen Rysberg och som en av huvudrollerna i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT.

 • 09:10 - 09:55OLOF RÖHLANDER - BRA ÄR DET NYA BÄSTMer info

  Nu kommer den sexfaldigt prisbelönte talaren Olof Röhlander med sin NYA föreläsning om mental styrketräning och hur vi ska få mer glädje på jobbet. Med den senaste evidensbaserade motivationsforskningen som grund levererar Olof en rad tänkvärdheter om hur vi ska må bättre både privat och på jobbet. Här får vi konkreta verktyg för att säkerställa både arbetsglädje och bra resultat. Många skratt och aha-upplevelser utlovas!

 • 09:55 - 10:15FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 10:15 - 11:00ANDERS HANSEN - HJÄRNSTARK, HUR MOTION STÄRKER DIN HJÄRNAMer info

  Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan. Vi får konkreta tips på hur vi ska röra på oss för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering. Hans bejublade sommarprat toppar årets poddlista. Under den här spännande föreläsningen, som bygger på Anders bok Hjärnstark, lär du dig hur du ska göra för att lägga in din mentala överväxel!

 • 11:00 - 11:45JANNE BYLUND - HA KUL PÅ JOBBETMer info

  Det är viktigt att ha kul på jobbet. Du har hört det förut, men det tål att upprepas. Arbetsplatser där personalen trivs och har roligt fungerar bättre och är mer lönsamma. Det handlar om att skapa självförtroende, trygghet och beröm men också om teambuilding. En hysteriskt rolig föreläsning om hur man skapar en effektivare och roligare arbetsmiljö.

 • 11:45 - 12:30LUNCHMer info

  Lättare lunch med dryck.

 • 12:30 - 13:20SUSANNE PETTERSSON - ARBETSGLÄDJE OCH FRAMGÅNGSRIKA TEAMMer info

  Föreläsningen handlar om att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen, i teamet och i laget. Ni kommer få konkreta verktyg för hur ni tillsammans kan agera för att få alla att må och prestera bra tillsammans. Susanne Pettersson har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar, att bidra till andras framgång. Hon är även verksam som mental coach för många av Sveriges elitidrottare och lag, tex Malmö Redhawks. 2018 fick hon det prestigefyllda priset Årets Kvinnliga talare.

 • 13:20 - 13:30UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser från våra samarbetspartners till lyckliga vinnare!

 • 13:30 - 14:15JONAS GARDELL - SJÄLVFÖRTROENDE OCH UTANFÖRSKAPMer info

  Jonas Gardell – mannen med fler talanger än en schweizisk fällkniv. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. Hans triologi Torka inte tårar utan handskar har rosats av pressen. Nu är Jonas aktuell med den hyllade showen Queen of f*cking everything. Han har utnämnts till Teologie Hedersdoktor vid Lunds Universitet och Medicine Hedersdoktor vid Linköpings Universitet och nu senast vid Åbo Akademi. En estradör träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 14:15 - 14:35FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 14:35 - 15:20ANNIE SEEL - VÄGRA JANTE, BLI DITT BÄSTA JAGMer info

  En av världens mest framgångsrika kvinnliga tävlingsförare som bl.a. har kört Dakarrallyt och blivit världsmästarinna på MC i Ökenrallyt. Annie Seel föreläser om vikten av att ha mod att ta steget, att sluta tänka Jante utan att våga bli bäst. Hon talar om att sätta mål, identifiera sina egna drivkrafter, att bygga team och vad som skiljer misslyckanden från framgångar. Annie Seel har ett annorlunda motto: ”Ingen minns en fegis – man måste våga.”

 • 15:20 - 16:05KRISTIAN LUUK - HITTA DIN GREJMer info

  Kristian vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är oftast det som man blir bra på. Han gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom men busringde istället till Jarl Kulle och sa bajs och la på luren. Vad hände sen och varför? Vad är ditt livsmål? Varför lägger vi mer tid på att fundera vilken klockradio vi vill ha än att tänka igenom livets stora frågor? En inspirationsföreläsning med mycket igenkänning och skratt men som också manar till eftertanke.

 • 16:05 - 17:00AVSLUTNING OCH AFTER WORKMer info

  Petra avslutar och efter det kan ni summera dagen tillsammans med era kollegor och kunder. Efter föreläsningarna serveras bubbel i Guldfoajén till jazziga toner från vårt husband Avenue.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2022 års upplaga av Stora Inspirationsdagen.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

 

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

 

Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill både vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbetsgivarens verksamhet.

Copyright ©2020 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3495 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings, AW med mingel, loungeband m.m.

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners