Stora Inspirationsdagen Stockholm

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

122 Dagar

4 Timmar

8 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern
 • Tid: 09:00 - 16:15

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

VI HÅLLER FÖR FULLT PÅ ATT UPPDATERA VÅR SIDA / EVENTET

VÄLKOMMEN TILLBAKA MÅNDAG 22 JULI DÅ VI AVSLÖJAR ÅRETS TALARE

Nedan är från våren 2019:

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatter

Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Stockholm 17 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

Sveriges hetaste föreläsare

Övrig underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - MARIA LUNDQVISTMer info

  Hon är en av våra mest folkkära och mångsidiga skådespelare. Hennes något burleska rollfigurbibliotekarien Sally gav henne ett vida genombrott. Vi har bl a sett henne i filmer som Denbästa av mödrar, Heartbreak Hotel och En underbar jävla jul. Nu är hon aktuell i Colin Nutleys serie Bröllop, begravning och dop. Hon har även blivit Guldbaggebelönad ett par gånger, överösts med internationella filmpriser och fått Karamellodiktstipendiet. På ett oförglömlig sätt blandar hon humor och allvar under hela dagen!

 • 09:10 - 09:55MORGAN ALLING - Konsten att hantera konstiga typerMer info

  Hur hanterar vi besvärliga människor och konflikter? Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö och högre livskvalitet. Med en otrolig energi och karisma levererar Morgan skarpa insikter och förlösande aha-upplevelser och konkreta råd från scen!

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00ROBERT GUSTAFSSON - Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med succéföreläsningen Tomgång, Framgång,Rundgång. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Dessutom är den inspirerande, tankeväckande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Roligare än så här blir det inte!

 • 11:00 - 11:45LISA "KAMOJA" EKSTRÖM - Arbetsglädje och medarbetarskap Mer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Hon har bla blivit vald till ”Sveriges hetaste talare” av tidningen Chef.

 • 11:45 - 12:35LUNCHMer info
 • 12:35 - 13:20JANNE ANDERSSON - I huvudet på Janne -Hur man bygger vinnande lagMer info

  Han har gjort braksuccé med landslaget. Men vad är hans hemligheter? Ett bra lag kännetecknas av att helheten blir så mycket större än delarna. Janne delar med sig av sina tips hur vi bygger riktigt bra team och sina fyra stöttepelare i sin ledarfilosofi. Tydlighet, delaktighet, prestigelöshet och utvärdering. Här kommer en spännande känslomänniska med mycket tydligt ledarskap.

 • 13:20 - 13:30UTLOTTNING av fina vinsterMer info
 • 13:30 - 14:15NISSE SIMONSON - Allt du behöver veta om din hjärnaMer info

  Den här gången berättar Nisse Simonson om de senaste rönen inom hjärnforskning. Det har gjorts enorma upptäckter det senaste årtiondet. Synen på hjärnan som statisk och hierarkisk gäller inte längre. Man har kommit fram till att hjärnan är formbar. Det ger den nästan svindlande insikten om att: allt du gör påverkas av din hjärnas uppbyggnad MEN allt du gör påverkar även hur din hjärna formas och fungerar. Ämnet är högaktuellt och tangerar all modern personlig utveckling.

 • 14:15 - 14:40KAFFE & TEMer info
 • 14:40 - 15:25BABBEN LARSSON - Smällar man får ta (Om stress och oro) Mer info

  Babben har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. Hon pratar om vikten av att sätta upp mål – inte bara i jobbet, utan även för sin egen del. “Att balansera de olika delarna i livet så bygget inte tippar över, skilja på självförtroende och självkänsla och att lära sig mer om i vilka olika former stress och oro visar sina fula trynen”. Det kommer bli prov på en lysande komik med insiktsfulla råd om stress och oro.

 • 15:25 - 16:15CHRISTER OLSSON - Vart är ni på väg och vill ni dit?Mer info

  Om att få gruppen att gå åt samma håll. Kan alla enkelt svara på vart ni är på väg och om alla vill dit så har ni kommit långt i ert lagarbete och er utveckling. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. Lyssna till en föreläsare som lyckas förändra sin publik genom de små tankefrön han sår.

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING OCH AFTERWORKMer info

   

  After Work

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni  dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på ett glas bubbel (alt. alkoholfritt) och lite tilltugg.

Extra information

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje!  Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

UTLOTTNING

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

AFTER WORK

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

 

Inspirationsdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

 

Vi går varje år på inspirationsdagarna i Stockholm men i år var det extra bra. Verkligen matnyttigt att ni lagt så stor tyngdpunkt på kommunikation och bemötande – dan som helhet? 6 av 5!

Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!

Vilka föreläsare! Sån härlig mix av glädje och allvar:)) Det här var verkligen bästa personaldagen vi varit med om.

Underhållande och tänkvärt! Precis vad man behöver!

Alla föreläsare var grymma även om några stack ut lite mer! Vitaminer för själen!

Vilket inspirationsprogram ni satt ihop – dan var magisk. Vi kommer tillbaka i höst ☺

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

 

Ta med hela arbetsgruppen!

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners