Stora Inspirationsdagen Stockholm

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

30 Dagar

12 Timmar

40 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern
 • Tid: 09:00 - 16:30

Årets roligaste arbetsdag!

Det blir en stärnspäckad föreställning med några av våra mest folkkära underhållare och föreläsare. Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap.


succen fortsatterNu är vi tillbaka i Stockholm! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut när Stora Inspirationsdagen uppträdde på ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer 25 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Sveriges hetaste föreläsare

Övrig underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Sarah Dawn FinerMer info

  KONFERENCIER OCH SÅNG

  Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. en allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har en gudabenådad röst och personlighet som får luften att vibrera av känslor. Hennes spontana och positiva attityd till musiken och livet har fått svenskarna att ta henne till sina hjärtan. Sarah är varm, rolig och älskar utmaningar. hon har fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär, Lynda Woodruff, och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerade tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för så ska det låta. Vi är mycket stolta att få presentera denna multibegåvning som konferencier på årets upplaga av stora inspirationsdagen.

 • 09:10 - 09:55KAY POLLAK - Ändra dina tankar - Ändra ditt livMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00PETTER - Om att hitta arbetsglädjen och övervinna motgångarMer info

  Petter hade oddsen emot sig med sin dyslexi och ADHD. Han visste därför sedan barnsben att han aldrig skulle slå sig in på den akademiska banan, utan att kreativiteten var hans språk. I föreläsningen Artisten, varumärket och entreprenören använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg, att hitta glädjen i det man gör och att ha viljan att övervinna sina motgångar. Hans ständiga förnyelse, framåtanda samt outtömliga kärlek till musiken och språket har gjort Petter till en levande legend på den svenska musikscenen. Lyssna till en fantastisk föreläsare som kommer ge er både aha-upplevelser och stimulera till nytänkande.

  Ersätter tidigare annonserad Jonas Gardell

 • 11:00 - 11:45JANA SÖDERBERG - Den inre matchen - om att motivera dig självMer info

  Grannen springer lidingöloppet, din bästa vän köper sommarstuga, din kollega har precis bestämt sig för att starta eget, men vad vill du? Känns det som om något fattas och att ditt liv försvinner mellan vardagsrutiner och fredagsmys? Ta över rodret igen, träna din mentala styrka och påverka ditt liv i den riktning du vill.
  – Hur våra tankemönster påverkar vårt beteende och vikten att styra över våra tankar.
  – Hitta passionen i dig och förstå dina emotionella drivkrafter.
  – Från offer till chef – programmera ditt mentala softwarepaket.
  – Boosta din självkänsla och gör dig fri från andras åsikter.

 • 11:45 - 12:35LUNCHMer info
 • 12:35 - 13:20ALEXANDRA PASCALIDOU - Våga förverkliga dina drömmar!Mer info

  Att vilja, att våga och att göra. Om att bli den man innerst inne är och skapa mer liv i livet. Om konsten att bli sin egen lyckas smed och förverkliga drömmar och idéer. Om att passera stängda dörrar och finna kraften, kreativiteten och kamplusten. Om att inte ta skit och låta andra trycka ner dig. Hon är superaktuell med boken #metoo som släpptes före jul där hon ger konkreta tips, råd och verktyg hur vi ska stå upp mot övergrepp och trakasserier. Alexandra är journalist, programledare, författare, föreläsare, dramatiker, skådespelare, och människorättsaktivist. hon har g jort det mesta inom media – från dokumentärer till Melodifestivalen i båda sina hemländer, OS, Nyhetsmorgon, egen talkshow i grekisk Tv till galor mm. Det här är en föreläsning om inspiration som landar i sex s för succé!

 • 13:20 - 13:30UTLOTTNING av fina vinsterMer info
 • 13:30 - 14:15DAVID BATRA - Komisk kommunikationMer info

  Genom denna exklusiva enmansshow visar David hur du engagerar en grupp människor oavsett bakgrund och storlek på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och samtidigt får dem att skratta. David är civilekonomen som blev en av landets mest populära ståuppkomiker. Han är dessutom programledare, skådespelare och författare. Vi känner igen honom från TV-program som Parlamentet, Kvarteret Skatan, Morgonsoffan och Roast på Berns. Han har sommarpratat i radion och är även en lysande föreläsare i ämnet kommunikation. Batra är en mästare på att fånga absurditeter i vardagen. Man tror han är snäll! Men han är grym!

 • 14:15 - 14:40KAFFEMer info
 • 14:40 - 15:25ROBERT KARJEL - Lagkänsla och ledarskap under tuffa förhållandenMer info

  Om hur vi skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. När
  allt skalas av så handlar det om hur vi bemöter varandra och hanterar svårigheter, förändringar samt allas förmåga att vilja ta ansvar. Du får insikt i och verktyg för hur man skapar lagkänsla även under extrema förhållanden. Karjel är Hamilton fast på riktigt. han är överstelöjtnanten som utbildats hos bla U.S. Marine Corps. Som om inte det vore nog så är han civilingenjör, författare och har en enastående förmåga att leda människor åt samma mål. Han har byggt upp piratjagande förband utanför Somalias kust och helikopterdivisioner i Afghanistan på uppdrag av FN. År 2013 och 2016 fick han den prestigefulla utmärkelsen Årets Talare och han är en mästare på att översätta egna erfarenheter och göra dem applicerbara i lyssnarnas egna arbetssituationer.

 • 15:25 - 16:15JÖRGEN OOM- Peak Performance och framgångsfaktorerMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i
  världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it´s to be, it´s up to me!
  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING SARAH DAWN FINER och AFTER WORKMer info

  KONFERENCIER OCH SÅNG

  Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. en allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har en gudabenådad röst och personlighet som får luften att vibrera av känslor. Hennes spontana och positiva attityd till musiken och livet har fått svenskarna att ta henne till sina hjärtan. Sarah är varm, rolig och älskar utmaningar. Hon har fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär, Lynda Woodruff, och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerade tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för så ska det låta. Vi är mycket stolta att få presentera denna multibegåvning som konferencier på årets upplaga av stora inspirationsdagen.

  After Work

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni  dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på ett glas bubbel (alt. alkoholfritt) och lite tilltugg.

Extra information

Jonas Gardell ersätts av Petter

stora inspirationsdagen

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje!  Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

UTLOTTNING

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

AFTER WORK

Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

 

Inspirationsdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

 

Vi går varje år på inspirationsdagarna i Stockholm men i år var det extra bra. Verkligen matnyttigt att ni lagt så stor tyngdpunkt på kommunikation och bemötande – dan som helhet? 6 av 5!

Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!

Vilka föreläsare! Sån härlig mix av glädje och allvar:)) Det här var verkligen bästa personaldagen vi varit med om.

Underhållande och tänkvärt! Precis vad man behöver!

Alla föreläsare var grymma även om några stack ut lite mer! Vitaminer för själen!

Vilket inspirationsprogram ni satt ihop – dan var magisk. Vi kommer tillbaka i höst ☺

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3195 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

Ta med hela arbetsgruppen!

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Stockholm i Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners