Stora Inspirationsdagen Malmö

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Malmö
 • Datum:
 • Lokal: Nöjesteatern
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Nu kan vi avslöja: Robert Gustafsson kommer medverka 20 nov 2017 med sin succéföreställning: Tomgång, Framgång, Rundgång.

Den hade premiär på Stora Inspirationsdagen i Stockholm i november 2016 och roligare än så här blir det inte. Det var stående ovationer och skratt som aldrig ville sluta,

Ni som skrattade förra gången kommer ligga fullständigt dubbelvikta nu! Nu tar vi succén till Malmö.

Robert Gustafsson

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatterHär är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Malmö 20 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Föreläsare

Underhållning

Program Nöjesteatern 20 november

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Petra MedeMer info

  Dagens konferencier

  Petra Mede är en svensk komiker, skådespelare och författare. Hon är en lysande programledare och därtill estradör. Petra utbildade sig till dansare på Balettakademin, men drabbades av en ryggskada i 20-årsåldern och tvingades sluta. 2005 deltog hon på skoj i en amatörtävling i ståuppkomik och ett år senare började hon arbeta som komiker på heltid. I dag kommer hon lotsa oss genom föreläsningarnas klokskap och humoristiska skär. Vi har bland annat imponerats av henne i Morgonsoffan, i Parlamentet och inte minst som programledare i Eurovision song contest. Dråplig, kvicktänkt och underhållande. Petra har också lett ett antal stora Tv-galor genom åren som Melodifestivalen, QX-galan, Kristallen och Världens Barn samt varit årets Julvärd i SVT.

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - Ändra dina tankar - ändra ditt livMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:20KAFFEMer info
 • 10:20 - 11:05OLOF RÖHLANDER - Mentalstyrketräning och om NjutarbetaMer info

  Konsten att få saker att hända och samtidigt njuta av livet. Häng med den populäre mentala tränaren, f.d. elitspelaren i bordtennis och store tänkaren Olof Röhlander. Låt dig inspireras av hans nya föredrag där han ställer krispiga frågor och ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling och samtidigt njuta av livet. Företag som vill nå framgång måste hela tiden ta sin personal till nästa nivå. Olof lär oss komma vidare.Hhan kan allt om arbetsglädje, självförtroendeträning, personlig utveckling och medarbetarskap. Han har en enastående förmåga att få sin publik att gå hem tända och uppeppade på livets alla möjligheter. Nu är han nu tillbaka på vår inspirationsdag för att lära oss hur vi lyckas och finner välbefinnande i vår tillvaro.

 • 11:05 - 11:50LISA EKSTRÖM - Medarbetarskap och MästarklassMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha- upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete på SAS och blivit vald till “sveriges hetaste talare” av tidningen Chef.

 • 11:50 - 12:40LUNCHMer info
 • 12:40 - 13:25ALEXANDRA PASCALIDOU - Lämna komfortzonen - om att vilja, våga och göraMer info

  Det är när du vågar ta dig utanför din komfortzon som det börjar hända saker. Att vilja, att våga och att göra. Om att bli den man innerst inne är och skapa mer liv i livet. Om konsten att bli sin egen lyckas smed och förverkliga drömmar och idéer. Om att passera stängda dörrar och finna kraften, kreativiteten och kamplusten.Alexandra är journalist, programledare, författare, föreläsare, dramatiker, skådespelare, och människorättsaktivist. Hon har gjort det mesta inom media – från dokumentärer till Melodifestivalen i båda sina hemländer, OS, Nyhetsmorgon, egen talkshow i grekisk TV till galor mm. Det här är en föreläsning om inspiration som landar i sex S för Succé!

 • 13:25 - 13:35UTLOTTNINGMer info
 • 13:35 - 14:20DAVID BATRA - Komisk kommunikationMer info

  Genom denna exklusiva enmansshow visar David hur du engagerar en grupp människor oavsett bakgrund och storlek på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och samtidigt får dem att skratta. David är civilekonomen som blev en av landets mest populära ståuppkomiker. Han är dessutom programledare, skådespelare och författare. Vi känner igen honom från Tv-program som Parlamentet, Kvarteret Skatan, Morgonsoffan och Roast på Berns. Han har sommarpratat i radion och är även en lysande föreläsare i ämnet kommunikation. Batra är en mästare på att fånga absurditeter i vardagen. Man tror han är snäll! Men han är grym!

 • 14:20 - 14:45KAFFEMer info
 • 14:45 - 15:30CHRISTER OLSSON - Teamwork och arbetsglädjeMer info

  Vart är ni på väg och vill ni dit? Om att få gruppen att gå åt samma håll. Kan alla enkelt svara på vart ni är på väg och om alla vill dit så har ni kommit långt i ert lagarbete och er utveckling. Christer arbetar som mentor, coach och strateg inom företagsledningar runt om i sverige. Han är fiskarpojken från Öckerö som gjort sunt förnuft till livs- och affärsstrategier. Hans goda råd är lika användbara för chefer och ledare såväl som övrig personal. Vad han än tar sig an har han alltid det mänskliga perspektivet i fokus. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. Lyssna till en föreläsare som lyckas förändra sin publik genom de små tankefrön han sår.

 • 15:30 - 16:15ROBERT GUSTAFSSON - PREMIÄR: Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Premiär på stora inspirationsdagen! Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med föreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man.

  Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann har setts av över en miljon tittare och Roberts sminkning var där så enastående att prestationen var nominerad på Oscarsgalan 2016 . Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro. Ni som tyckte att hans förra föreläsning var rolig kommer ligga dubbelvikta denna gång – roligare än så här blir det inte!

 • 16:15 - 17:00Avslutning och AfterworkMer info

Extra information

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

inspirationsdagarna malmö

 

UTLOTTNING

På eftermiddagen har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

AFTER WORK

Stora Inspirationsdagarna Inspirationsdagarna

Summera dagen tillsammans med dina kollegor och kunder. Ta tillfället i akt att knyta lite nya kontakter!

Efter årets roligaste arbetsdag så kör vi en After Work. Det bjuds på mingel med bubbel alt. alkoholfritt samt tilltugg. Ni kommer även serveras en del happenings/artisteri. Allt inramat i en soft och avkopplande loungeatmosfär med skön musik. En perfekt avslutning på en oförglömlig dag.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Inspirationsdagarna

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Kul att få en välfylld goodiebag också! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 3195 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

Generösa grupprabatter

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Malmö i Malmö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Inspirationsdag malmö

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone