Stora Inspirationsdagen Linköping

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Linköping
 • Datum:
 • Lokal: Forum teatern
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut i Stockholm till Stora Inspirationsdagen. Nu kommer vi till Linköping!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Linköping 17 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

 

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN Maria MöllerMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

 • 09:10 - 10:00AMI HEMVIKEN - Medarbetarskap och arbetsglädjeMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre om du är glad och då får du även fler att lyssna och komma ihåg det du säger. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktiken så att du kan känna mer kraft och energi på jobbet. Hur skapar vi ett bra medarbetarskap? Hur avgörande är balansen mellan arbetsliv och privatliv för arbetsklimatet? Hur får vi medarbetarna att bli mer aktiva och ansvarstagande? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon blev även nominerad till den prestigefyllda utmärkelsen Årets talare. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15MARK LEVENGOOD- Mod och mål i en föränderlig världMer info

  Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 11:15 - 12:05PAOLO ROBERTO PAOLO ROBERTO- Låt aldrig rädslan bli större än nyfikenhetenMer info

  Ta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan öppnade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling – ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:40SARAH DAWN FINER- Lämna din comfort zone- om att våga, vilja och göraMer info

  Här är Sarah Dawn Finers egna historia när svaghet kan bli en styrka. Om kulturkrockar,
  drömmar och driv. En ”mitt i livet” resa. En stund om att hitta mod, våga misslyckas, att ständigt vilja framåt, utmana sig själv och att kliva ur sin comfort zone. För så länge man lever innanför bekvämlighetszonen så känns livet tryggt men man uppnår sällan saker man önskar. Rädsla leder ofta till behov av fiktiv trygghet istället för inre trygghet. Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. En allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har även fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär Lynda Woodruff och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerat tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för Så ska det låta.

 • 13:40 - 13:50Utlottning av fina priserMer info
 • 13:50 - 14:40FREDRIK LINDSTRÖM - Den mänskliga faktornMer info

  En odyssé genom den svenska folksjälen på jakt efter kreativ kommunikation. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare och omöjlig att placera i ett fack. Detta är en föreläsning om den mänskliga faktorn och den svenska mentaliteten, fylld av igenkänning, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. om hämningar, dåligt självförtroende, kreativ kommunikation och uppfinningsrikedom. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 14:40 - 15:05KAFFEMer info
 • 15:05 - JÖRGEN OOM- Peak Performance och framgångsfaktorerMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i
  världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it´s to be, it´s up to me!
  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - Maria MöllerMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

Extra information

inspirationsdagarna

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

säljdagarna

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2695 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Linköping i Linköping. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone