Stora Inspirationsdagen Linköping

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Linköping
 • Datum:
 • Lokal: Forum teatern
 • Tid: 09:00 - 16:10

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

EXTRA EXTRA!!! Robert Gustafsson nya succé-föreläsning kommer till Linköping!

Utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut i Stockholm till Stora Inspirationsdagen. Nu kommer vi till Linköping!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Linköping 15 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

 

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN Ann WestinMer info

  Konferencier & stand-up Ann Westin

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt! Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 10:00TINA THÖRNER - Mental styrka och framgångsfaktorerMer info

  Den här föreläsningen riktar sig till alla er som vill lyfta er till nästa nivå eller vända motvind
  till medvind, utan att bli stressade. Vi behöver träna på tankens kraft och lära oss att hantera våra känslor om vi vill skapa det liv vi vill leva. Har man den rätta inställningen finns det inga utmaningar som man inte kan bemästra. Här lär du dig att utveckla mental styrka, behålla ett inre lugn och få kontroll på livets stressade situationer. Tina berättar utifrån sin rika erfarenhet som kartläsare. Rallylivet har lärt henne navigera rätt och ofta vara ett steg före. Många beslut har varit livsavgörande för Tina. Nu får du en möjlighet att själv skapa din inre karta.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:25ROBERT GUSTAFSSON - Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Premiär på stora inspirationsdagen! Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med föreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. en mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man. I höstas var han bla aktuell med långfilmspremiären av succén Morran och Tobias. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

 • 11:25 - 12:10ELAINE EKSVÄRD - Retorik - Snacka snyggt!Mer info

  Detta är en modern retorikföreläsning som lyfter retoriken från talarstolen till din vardag.Vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet och hur får du folk att gilla dig på tre minuter? Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Detta och mycket mer får du lära dig. Målet är att du ska lära dig konsten att få folk att lyssna! Elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. aÄr det presidentval i USA, riksdagsval i Sverige eller att kungabarnen gifter sig och TV vill ha experthjälp med synpunkter på talen, då kallas Elaine in. Idag delar hon med sig av sina bästa råd på stora inspirationsdagen.

 • 12:10 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:45ROBERT KARJEL - Lagkänsla och ledarskap under tuffa förhållandenMer info

  Om hur vi skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. När
  allt skalas av så handlar det om hur vi bemöter varandra och hanterar svårigheter, förändringar samt allas förmåga att vilja ta ansvar. Du får insikt i och verktyg för hur man skapar lagkänsla även under extrema förhållanden. Karjel är Hamilton fast på riktigt. han är överstelöjtnanten som utbildats hos bla U.S. Marine Corps. Som om inte det vore nog så är han civilingenjör, författare och har en enastående förmåga att leda människor åt samma mål. Han har byggt upp piratjagande förband utanför Somalias kust och helikopterdivisioner i Afghanistan på uppdrag av FN. År 2013 fick han den prestigefulla utmärkelsen Årets Talare och han är en mästare på att översätta egna erfarenheter och göra dem applicerbara i lyssnarnas egna arbetssituationer.

 • 13:45 - 13:55Utlottning av fina priserMer info
 • 13:55 - 14:40CHRISTER OLSSON - Teamwork och arbetsglädjeMer info

  Vart är ni på väg och vill ni dit? Om att få gruppen att gå åt samma håll. Kan alla enkelt svara på vart ni är på väg och om alla vill dit så har ni kommit långt i ert lagarbete och er utveckling. christer arbetar som mentor, coach och strateg inom företagsledningar runt om i Sverige. Han är fiskarpojken från Öckerö som gjort sunt förnuft till livs- och affärsstrategier. Hans goda råd är lika användbara för chefer och ledare såväl som övrig personal. Vad han än tar sig an har han alltid det mänskliga perspektivet i fokus. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. Lyssna till en föreläsare som lyckas förändra sin publik genom de små tankefrön han sår.

 • 14:40 - 15:10KAFFEMer info
 • 15:10 - 16:00KLAS HALLBERG - Arbeta mindre - Få mer gjort!Mer info

  Lär dig konsten att leva mer och jobba mindre genom att arbeta smartare. Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba mera innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Kärnan i Klas föreläsning handlar om att prioritera uppgifterna och göra rätt val. Det är viktigare att göra rätt saker än att göra många saker. Prestera bättre, arbeta mindre och paradoxalt nog kommer du få mer gjort!

  Klas sprudlar av energi och är en mycket pedagogisk inspiratör. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara!

 • 16:00 - 16:05AVSLUTNING Ann WestinMer info

  Konferencier & tand-up Ann Westin

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt! Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

Extra information

 

DAGENS ÄMNEN

PERSONLIGT LEDARSKAP
MOD, INSTÄLLNING OCH MÅL
KOMMUNIKATION & BEMÖTANDE
TEAMWORK OCH MEDARBETARSKAP
FRAMGÅNGSFAKTORER
PEAKMOTIVATION
MENTALA KRAFTER
STRESSHANTERING
HUR HJÄRNAN FUNGERAR
INITIATIVTAGANDE OCH KREATIVITET
MOTIVATION OCH ARBETSGLÄDJE
TEAMBUILDING

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

 

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2495 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Linköping i Linköping. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Linkoping Stora Inspirationsdagen VT17

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners

 • Make up store Stora Inspirationsdagen