Stora Inspirationsdagen Kalmar

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Kalmar
 • Datum:
 • Lokal: Kalmarsalen
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Vi utlovar en inspirerande och lärorik dag fylld med energi, skratt och igenkänning. Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  tillbaka till Kalmar! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – vi räknar med samma rusning nu när vi kommer tillbaka 11 november. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Talare och konferencier

Artister och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - MARIA MÖLLERMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen.
  Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

 • 09:10 - 10:00LASSE "BRANDMANNEN" GUSTAVSONMer info

  Efter en mardrömslik gasexplosion blev brandmannen Lasse Gustavson allvarligt skadad och låg i koma i 2 månader. Hur skulle han få kraft att leva vidare? Svaret han fann var att allt handlar om att lita på sin inneboende kraft. Med mental träning och målmedvetenhet kan du skapa dig ett fantastiskt liv. Det är ett val du gör om du vill leva i glädje, gemenskap och engagemang. Välkommen till en helt otrolig berättelse om ett livsöde utöver det vanliga. En kickstart som gör dig beredd, öppen och mottaglig för resten av denna härliga dag och kanske resten av livet.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 10:25 - 11:15OLOF RÖHLANDERMer info

  Nu är Olof Röhlander tillbaka med en ny rolig inspirationsföreläsning! På sedvanligt inspirerande, energigivande och roligt sätt presenterar han konkreta tankar och idéer som säkerställer både arbetsglädje och bra resultat. I Bra är det nya Bäst delar han med sig av de senaste forskningsrönen inom motivation, kryddar med en stor portion humor och applicerar på områden som arbetsglädje, självförtroendeträning, personlig utveckling och medarbetarskap. Han är en gigant på den svenska föreläsarscenen med över 2000 föredrag, sex talarutmärkelser, fyra böcker samt mängder av radio-och TV-framträdanden. Han har en enastående förmåga att få sin publik att gå hem tända och uppeppade på livets alla möjligheter.

 • 11:15 - 12:05PETRA MEDEMer info

  En föreläsning om hur man vänder motgång till framgång. Möt programledaren, komikern och skådespelaren Petra Mede. Vi har bl a sett henne leda Eurovision Song Contest och nu senast medverka i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT. I föreläsningen berättar Petra om hur hon vänt motgång till framgång efter sin ryggskada som fick henne att byta karriär – från att bli professionell dansare till att bli hyllad programledare i TV.

 • 12:05 - 12:50LUNCHMer info

  Lättlunch med dricka.

 • 12:50 - 13:40SUSANNE PETTERSSON Mer info

  Föreläsningen handlar om att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen, i teamet och i laget! Att få människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att dra åt samma håll med glädje är en konst. Ni kommer få konkreta verktyg för hur ni tillsammans kan agera för att få alla att må och prestera bra tillsammans. Susanne Pettersson har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar, att bidra till andras framgång. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare och mental coach tex för Malmö Redhawks. Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare och fick det prestigefyllda priset Årets Kvinnliga talare 2018.

 • 13:40 - 13:50UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:50 - 14:40MÅNS MÖLLERMer info

  En bejublad föreläsning om humor, stress och konsten att få ihop livet även när det blåser snålt. Hur skapar vi balans mellan arbete och privatliv i vår vardag. Hur kan vi minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet? Vad gör man när allt ”gått åt helvete”? Måns Möller är en av Sveriges mest framträdande komiker och en suverän föreläsare. Det här är en vansinnigt rolig föreläsning där du kommer skratta hejdlöst men du kommer även få massor med handfasta tips och råd om hur du kan få ihop din vardag även när det krisar.

 • 14:40 - 15:05KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 15:05 - 15:55MARK LEVENGOODMer info

  Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - MARIA MÖLLERMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen.
  Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

Extra information

 

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

 

 

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

 

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet..

Copyright ©2019 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

 

Boka biljetter

Pris: 2.995 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings mm.

 

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Kalmar. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.