Stora Inspirationsdagen Kalmar

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Kalmar
 • Datum:
 • Lokal: Kalmar Salen (OBS! Ny lokal)
 • Tid: 09:00 - 16:00

OBS! NY Lokal: Kalmarsalen

Vi har bytt från teatern till Kalmarsalen. Programmet är identiskt men då det kommer mycker folk så kommer vi  kunna serva er bättre i pauserna med kortare kötider, fler fikastationer, fler toaletter etc.

Är ni fler från företaget så är det jätteviktigt att du hjälper oss att sprida detta så alla kommer direkt till Kalmarsalen på morgonen.

Varmt välkomna!

Hitta till Kalmarsalen

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  till Kalmar! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Kalmar 14 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Talare och konferencier

Artister och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Marika CarlssonMer info

  Konferencier och standup

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Vid två tillfällen har hon korats till årets kvinnliga ståupp komiker. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som bla Parlamentet och är även en uppskattad radioprogramledare, föreläsare samt skådespelare. Galen men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - Ändra dina tankar - ändra ditt livMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15HENRIK SCHYFFERT - Släpp sargen - Våga samarbeta!Mer info

  Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl?
  Eller ens gillar? En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. Hur skapar man miljöer där alla kan få utlopp för sin kreativitet? Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors samarbetsförmåga.

 • 11:15 - 12:00HENRIK FEXÉUS - Personlig utveckling och mentala superkrafterMer info
   Du kan mycket mer än vad du vet om. Henrik förklarar hur du kan bli betydligt mer effektiv än du är och lär dig enkla genvägar och psykologiska trix för att nå resultat du inte trodde var möjliga. Med humor, interaktiva tester och oväntade demonstrationer får Henrik hela publiken att trimma sina mentala superkrafter redan under föreläsningen. Det handlar inte bara om att bli smartare utan att få ett nytt förhållningssätt till dig själv och din förmåga. Henrik kommer ge oss en inblick i tankeläsning och vi kommer få ta del av hur vi ska göra för att få andra att göra som vi vill. Henrik är en uppskattad författare och föreläsare som ofta syns i TV – sofforna. Han är även Sveriges främste mentalist och tankeläsare.
 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info
 • 12:50 - 13:35MARTINA HAAG - Balans i livet - Om mod och att våga kasta sig utMer info

  Martina delar med sig av små modighetstips som kan vara till hjälp när vi ska lägga dygnets livspussel och balansera tiden. Martina är författare, skådespelerska och föreläsare. Hennes böcker har sålt i närmare 1 miljon exemplar och nu är hon aktuell med romanen Det är något som inte stämmer som vann priset Årets bok 2016. Lyssna på en ovanligt karismatisk kvinna som med humor inspirerar er till att kanske bli lite modigare och våga ta er risker .

 • 13:35 - 13:45UTLOTTNINGMer info
 • 13:45 - 14:45ROBERT GUSTAFSSON - Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Premiär på stora inspirationsdagen! Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med föreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man.

  Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann har setts av över en miljon tittare och Roberts sminkning var där så enastående att prestationen var nominerad på Oscarsgalan 2016 . Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro. Ni som tyckte att hans förra föreläsning var rolig kommer ligga dubbelvikta denna gång – roligare än så här blir det inte!

   

 • 14:45 - 15:10KAFFEMer info
 • 15:10 - 16:00LISA "KAMOJA" EKSTRÖM - Medarbetarskap och MästarklassMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Hon är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa grupper och människor på ett unikt sätt. Hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete på SAS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen Chef.

 • 16:00 - 16:05AVSLUTNING - Marika CarlssonMer info

  Konferencier och standup

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Vid två tillfällen har hon korats till årets kvinnliga ståupp komiker. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som bla Parlamentet och är även en uppskattad radioprogramledare, föreläsare samt skådespelare. Galen men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

Extra information

 

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Extra roligt är att Robert Gustafsson kommer till Kalmar med sin succeföreläsning: Tomgång, Framgång, Rundgång. Roligare än så här blir det inte! Fullständigt program släpps i juli men det går bra att boka era biljetter redan nu.

 

UTLOTTNING

Vi har ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

inspirationsdagarna

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2017 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

 

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post. Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Copyright ©2017 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

 

Boka biljetter

Pris: 2.695 kr pp ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.

Super-Early-bird 50 st – SLUTSÅLT
Early-bird 50 st – SLUTSÅLT

 

gå 10 betala

 

Då eventet snabbt sålde slut
på Kalmar teater har vi valt
att flytta Stora Inspirationsdagen
till Kalmar Salen. I övrigt är
programmet identiskt.

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Kalmar i Kalmar. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone