Jörgen Oom

Det finns alltid utrymme att utveckla sig, tänja på gränserna

Peak motivation, Ledarskap & Teamwork

Jörgens storhet ligger i att få varje individ att göra sitt yttersta. Han säger – If it´s up to be – it´s up to me. Medarbetaransvar är hans käpphäst. Han tror på att alla på arbetsplatsen kan med engagemang och större motivation få företaget att växa. Det är så lätt att skylla på allt runt omkring – chefen, kollegorna, lönen, arbetsmiljön, gardinerna i rummet mm. Men hans uppgift är under föreläsningen är att förstå att alla har vi ett ansvar för det som sker. Inte minst chefen. Även han måste ta sitt ansvar, bli tydligare, starkare, mer drivande och framför allt mer engagerad i sina medarbetare. Chefen måste  ge mer utrymme för medarbetarsamtal och ge feed-back i större utsträckning än vad som nu sker på våra arbetsplatser

Jörgen Oom har en utomordentlig förmåga till att nå ut med sina budskap till sin publik. Hans pedagogiska suveränitet och drastiska humor har lett honom till  föreläsarbranschens bästa utnämning Årets Talare. Genom sin långa erfarenhet inom näringslivet har han en rik källa att ösa sina kunskaper ur och många slående exempel. Han ger tänkvärda tips, målande bilder av våra tillkortakommande och hans i bl provocerande historier talar direkt till våra hjärtan. Han går rakt på sak, flirtar ingalunda med sin publik utan kastar rakt ut i publiken en brandfackla – han har massor med belägg för att de flesta människor inte gör så gott de kan. De tror de gör det. Men han vet att de kan mycket mer.

Jögen är i botten legitimeradpsykolog, har jobbat med olympiska guldmedaljörer och idrottsstjärnor som Kenny Bäck och Stefan Edberg. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton.Hans föreläsningar bygger på humor och är faktaspäckade. Ingen går oberörd hem.

 

Jörgen är specialiserad inom

  • Toppmotivation
  • Förändringsvilja
  • Teamanda
  • Kundtänkande
  • Kommunikation

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.