Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

208 Dagar

20 Timmar

39 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern
 • Tid: 09:00 - 16:10

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

WE ARE BACK!

NYTT DATUM I STOCKHOLM – 20 MAJ 2022

Äntligen öppnar vi upp våra evenemang! Nu hävs restriktionerna och vi ser fram emot att välkomna er till Stora Inspirationsdagen våren 2022.

Som vi har längtat efter att få leva normalt igen, att mötas, träffa kollegor och vänner. Att få uppleva saker tillsammans på riktigt.

Vi kan utlova en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje!

Det kommer även handla en hel del om framtidens arbetsplatser med hybrid/distansarbetets för- och nackdelar.

Här får ni konkreta verktyg för att säkerställa arbetsglädje och bra resultat Många skratt och aha-upplevelser utlovas!

Då efterfrågan är mkt stor räknar vi med att sälja slut på rekordtid.

Boka era biljetter redan idag.

De kunder som skulle gått våren 2020 är garanterade plats på de nya datumen och vi återkommer till er i januari med vidare detaljer!

Varmt välkomna!

Johan Hansson, VD

 

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

succen fortsatter

 

Nu kommer vi  tillbaka till Stockholm!
Ovan ser du vilket drag det var på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång.

Vi räknar med postpandemi rusning nu när vi kommer den 20 maj.

Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Sveriges hetaste föreläsare

Övrig underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMNA - Ann WestinMer info

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste
  konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt
  obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat
  på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge
  igen! Hennes hämndbegär överglänser allt. Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra
  föreläsare. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund.

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - ÄNDRA DINA TANKAR, ÄNDRA DITT LIVMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:30FIKA MED DOPPMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 10:30 - 11:30JANNE ANDERSSON - BYGGA VINNANDE LAGMer info

  Han har gjort braksuccé som förbundskapten för herrlandslaget i fotboll. Men vad är hans hemligheter? Ett bra lag kännetecknas av att helheten blir så mycket större än delarna. Janne delar med sig av sina tips hur vi bygger riktigt bra team och sina fyra stöttepelare i sin ledarfilosofi. Tydlighet, delaktighet, prestigelöshet och utvärdering. Här kommer en spännande känslomänniska med mycket tydligt ledarskap.

 • 11:30 - 12:15ELAINE EKSVÄRD - HANTERA BESVÄRLIGA PERSONERMer info

  På mångas begäran är Elaine nu tillbaka med en ny föreläsning. Den syftar till att göra er bättre på att hantera konflikter, öka er förståelse för andra människor och ge massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. Hur ska ni hantera översitteri, avundsjuka och andra besvärliga beteenden? Hur säger vi besvärliga saker snyggt? Hur påverkar din personlighetstyp ditt sätt att kommunicera, reagera och argumentera?

 • 12:15 - 13:10LUNCHMer info

  Lättare lunch med dryck.

 • 13:10 - 13:55OLOF RÖHLANDER - MENTAL STYRKETRÄNINGMer info

  BRA ÄR DET NYA BÄST. Nu kommer den sexfaldigt prisbelönte talaren Olof Röhlander med sin NYA föreläsning om mental styrketräning och hur vi ska få mer glädje på jobbet. Med den senaste evidensbaserade motivationsforskningen som grund levererar Olof en rad tänkvärdheter om hur vi ska må bättre både privat och på jobbet när vi nu återvänder efter pandemin. Vad händer med motivationen om vi aldrig träffas på riktigt? Hur ser framtidens arbetsplats ut? Här får vi konkreta verktyg för att säkerställa arbetsglädje och bra resultat Många skratt och aha-upplevelser utlovas!

 • 13:55 - 14:05UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser från våra samarbetspartners till lyckliga vinnare!

 • 14:05 - 14:50SUSANNE PETTERSSON - ARBETSGLÄDJE OCH FRAMGÅNGSFAKTORERMer info

  Föreläsningen handlar om att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen, i teamet och i laget. Ni kommer få konkreta verktyg för hur ni tillsammans kan agera för att få alla att må och prestera bra tillsammans. Susanne Pettersson har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar, att bidra till andras framgång. Hon är även verksam som mental coach för många av Sveriges elitidrottare och lag, tex Malmö Redhawks. 2018 fick hon det prestigefyllda priset Årets Kvinnliga talare.

 • 14:50 - 15:15KAFFE & TE MED DOPPMer info
 • 15:15 - 16:00JONAS GARDELL - SJÄLVFÖRTROENDE OCH UTANFÖRSKAPMer info

  Jonas Gardell – mannen med fler talanger än en schweizisk fällkniv. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. Hans triologi Torka inte tårar utan handskar har rosats av pressen. Nu är Jonas aktuell med den hyllade showen Queen of f*cking everything. Han har utnämnts till Teologie Hedersdoktor vid Lunds Universitet och Medicine Hedersdoktor vid Linköpings Universitet och nu senast vid Åbo Akademi. En estradör träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 16:00 - 16:10EN ROLIG AVSLUTNING - ANN WESTINMer info

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste
  konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt
  obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat
  på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge
  igen! Hennes hämndbegär överglänser allt. Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra
  föreläsare. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2022 års upplaga av Stora Inspirationsdagen.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

 

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

 

Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill både vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbetsgivarens verksamhet.

Copyright ©2020 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3495 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings, loungeband m.m.

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Stora Inspirationsdagen i Stockholm med jonas gardell och janne andersson

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners