Stora Inspirationsdagen Visby

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Visby
 • Datum:
 • Lokal: Wisby Strand
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Uppdaterat 31 juli 2020:

NYTT DATUM I VISBY – 10 MAJ 2021

Vi hoppas att ni alla mår bra och har klarat er igenom denna svåra tid. Förbudet om fler än  50 personer på evenemang i Sverige gäller fortfarande.

Regeringen har nu lovat besked under de närmaste veckorna hurvida förbudet ska lättas på och teatrarna succeivt ska öppnas upp. Ett evenemang som Stora  Inspirationsdagen kräver stor framförhållning och planering vad gäller bokning av artister och lokaler etc. Vi hoppas nu på snart besked och har preliminärbokat  följande datum för att genomföra dagarna:

 

Våren 2021

 

10 maj          Visby

18 maj          Malmö

19 maj           Göteborg

20 maj          Linköping

26 maj          Luleå

27 maj           Umeå

28 maj           Stockholm

31 maj          Västerås

1 juni             Örebro

 

De kunder som skulle gått våren 2020 är garanterade plats på de nya datumen. Vi arbetar för fullt med planeringen och kommer meddela alla berörda när vi vet mer

Stay safe, håll avståndet  och hoppas vi syns till våren!

Johan Hansson, VD

 

INFORMATION ANGÅENDE COVID-19:

Vi flyttar fram datumen på Stora Inspirationsdagen som är i maj.

Trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet både för våra besökare och medarbetare. Vi har följt och följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar.

Med tanke på den senaste tidens rapporter när det gäller viruset COVID-19 så har vi nu beslutat oss för att flytta fram Stora Inspirationsdagen. Vi vill betona att arrangemanget inte kommer att ställas in, utan vi flyttar fram det. Alla deltagare kommer garanteras att få gå vid ett senare och säkrare tillfälle. Alla kunder får ett värdebevis och garanteras plats på de nya datumen. Vi arbetar för fullt med planeringen och kommer kontakta alla berörda kunder inom kort.

Det här är givetvis inget lätt beslut att fatta. Vi  känner samtidigt att mycket av fokuset på dagen skulle ha flyttats från inspiration till coronavirus och det är inte syftet. Meningen med denna dag är att få inspiration, ökad kunskap och en fantastisk upplevelse, inte att behöva känna oro för att eventuellt bli smittad.

Väl mött!

Johan Hansson, VD

 

 

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

 

succen fortsatter

 

Nu kommer vi  tillbaka till Visby!
Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång.
Vi räknar med rusning nu när vi kommer den 11 maj.

Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

 

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMNA - SARAH DAWN FINERMer info

  Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. En allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hennes spontana och positiva attityd till musiken och livet har fått svenskarna att ta henne till sina hjärtan. Hennes sångframträdande och karaktär Lynda Woodruff gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerade tävlingen. Vi är mycket stolta att få presentera denna multibegåvning som konferencier på årets upplaga av Stora Inspirationsdagen!

 • 09:10 - 10:00PÄR JOHANSSON - SE MÖJLIGHETERNA, ALLT ÄR MÖJLIGTMer info

  Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudikteatern, en teatergrupp av normal- och utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i New York, satt upp succémusikaler och spelat in flera långfilmer. Hur har de burit sig åt? Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas.

 • 10:00 - 10:25FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 10:25 - 11:15AMI HEMVIKEN - ARBETSGLÄDJE OCH MEDARBETARSKAPMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre på jobbet om du är glad och känner engagemang. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktisk handling, eftersom det aldrig är tanken som räknas. Hur skapar vi ett bra och aktivt medarbetarskap? Hon har toppat listan som Sveriges mest bokade föreläsare och vann även den prestigefyllda titeln Årets talare 2017. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 11:15 - 12:00ELAINE EKSVÄRD - HANTERA BESVÄRLIGA PERSONERMer info

  På mångas begäran är Elaine nu tillbaka med en ny föreläsning. Den syftar till att göra er bättre på att hantera konflikter, öka er förståelse för andra människor och ge massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. Hur ska ni hantera översitteri, avundsjuka och andra besvärliga beteenden? Hur säger vi besvärliga saker snyggt? Hur påverkar din personlighetstyp ditt sätt att kommunicera, reagera och argumentera?

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info

  Lättare lunch med dryck.

 • 12:50 - 13:40MÅNS MÖLLER - ATT NÅ SINA MÅLMer info

  En bejublad föreläsning om humor, stress och konsten att få ihop livet även när det blåser snålt. Hur kan vi minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet? Vad gör man när allt ”gått åt helvete”? Måns Möller är en av Sveriges mest framträdande komiker och en suverän föreläsare. Det här är en vansinnigt rolig föreläsning där du kommer skratta hejdlöst men du kommer även få massor med handfasta tips och råd om hur du kan få ihop din vardag även när det krisar.

 • 13:40 - 13:50UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:50 - 14:40JONAS GARDELL - SJÄLVFÖRTROENDE OCH UTANFÖRSKAPMer info

  Jonas Gardell – mannen med fler talanger än en schweizisk fällkniv. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. Hans triologi Torka inte tårar utan handskar har rosats av pressen. Nu är Jonas aktuell med den hyllade showen Queen of f*cking everything. Han har utnämnts till Teologie Hedersdoktor vid Lunds Universitet och Medicine Hedersdoktor vid Linköpings Universitet och nu senast vid Åbo Akademi. En estradör träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 14:40 - 15:05FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 15:05 - 15:55JÖRGEN OOM - TEAMWORK OCH PEAKPERFORMANCEMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Nyckeln är ett starkt fokus på det personliga ansvaret. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton.

  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - SARAH DAWN FINERMer info

  Sarah avslutar dagen.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2020 års upplaga av Stora Inspirationsdagen.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

 

Läs gärna artikeln om när Stora Inspirationsdagen besökte Visby tidigare,  Hela Gotland, 30 jan 2017:

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

 

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

 

Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill både vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Copyright ©2020 Ekvilibrium Talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning, DJ, happenings m.m.

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Visby. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.