Stora Inspirationsdagen Visby

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Visby
 • Datum:
 • Lokal: Wisby Strand Congress
 • Tid: 09:00 - 16:10

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Visby 13 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN-MARIA LUNDQVISTMer info

  Hon är en av våra mest folkkära och mångsidiga skådespelare. Hennes något burleska rollfigurbibliotekarien Sally gav henne ett vida genombrott. Vi har bl a sett henne i filmer som Denbästa av mödrar, Heartbreak Hotel och En underbar jävla jul. Nu är hon aktuell i Colin Nutleys serie Bröllop, begravning och dop. Hon har även blivit Guldbaggebelönad ett par gånger, överösts med internationella filmpriser och fått Karamellodiktstipendiet. På ett oförglömlig sätt blandar hon humor och allvar under hela dagen!

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - Ändra dina tankar-ändra ditt livMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15AZITA SHARIATI - Goddag mångfald - Adjö enfald!Mer info

  Azita Shariati är VD för Sodexo Sverige med 8000 anställda. Under hennes ledarskap har andelen kvinnliga chefer ökat från 14 till 46 procent. Hon är en karismatisk och passionerad ledare som genom sitt jämställdhets och mångfaldsarbete nått ökad tillväxt och bättre resultat. Det blir även lättare att hitta och behålla rätt kompetens inom organisationen. Nu delar hon med sig av sin syn på hur vi har allt att vinna på att främja en kultur som välkomnar olikheter och hyllar unika idéer, perspektiv, erfarenheter och talanger. Hon är rådgivare åt regeringen och har utsetts till Sveriges bästa chef, Näringslivets mäktigaste kvinna, Årets direktör mm. Farväl enfald – God dag mångfald!

 • 11:15 - 12:05PETRA MEDE - Från färdtjänst till paljetterMer info

  En föreläsning om hur man vänder motgång till framgång. Möt programledaren, komikern och skådespelaren Petra Mede. Vi har bl a sett henne leda Eurovision Song Contest och nu senast medverka i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT. I föreläsningen berättar Petra om hur hon vänt motgång till framgång efter sin ryggskada som fick henne att byta karriär – från att bli professionell dansare till att bli programledare för många miljoner tittare.

 • 12:05 - 12:50LUNCHMer info
 • 12:50 - 13:40FREDRIK LINDSTRÖM - Svensk och osvensk mentalietetMer info

  Detta är en föreläsning om den den svenska mentaliteten, dess värderingar, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Hur uppfattar vi oss själva och hur uppfattas vi av andra? Om hämningar, dåligt självförtroende, gränsöverskridande kommunikation och uppfinningsrikedom. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare, omöjlig att placera i ett fack. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 13:40 - 13:50Utlottning av fina priserMer info
 • 13:50 - 14:40PAOLO ROBERTO - Låt aldrig rädslan bli större än nyfikenhetenMer info

  Anta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan startade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling. Ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från att vara värsting till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel, är superentreprenör inom restaurangbranchen, har ett eget matvarumärke och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 14:40 - 15:05KaffeMer info
 • 15:05 - 15:55CHRISTER OLSSON - Om teamwork och peakperformanceMer info

  Vart är ni på väg och vill ni dit? Om att få gruppen att gå åt samma håll. Kan alla enkelt svara på vart ni är på väg och om alla vill dit så har ni kommit långt i ert lagarbete och er utveckling. Christer arbetar som mentor, coach och strateg inom företagsledningar runt om i Sverige. Han är fiskarpojken från Öckerö som gjort sunt förnuft till livs- och affärsstrategier. Hans goda råd är lika användbara för chefer och ledare såväl som övrig personal. Vad han än tar sig an har han alltid det mänskliga perspektivet i fokus. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. Lyssna till en föreläsare som lyckas förändra sin publik genom de små tankefrön han sår.

 • 15:55 - 16:00Avslutning- Maria LundqvistMer info

  Hon är en av våra mest folkkära och mångsidiga skådespelare. Hennes något burleska rollfigurbibliotekarien Sally gav henne ett vida genombrott. Vi har bl a sett henne i filmer som Denbästa av mödrar, Heartbreak Hotel och En underbar jävla jul. Nu är hon aktuell i Colin Nutleys serie Bröllop, begravning och dop. Hon har även blivit Guldbaggebelönad ett par gånger, överösts med internationella filmpriser och fått Karamellodiktstipendiet. På ett oförglömlig sätt blandar hon humor och allvar under hela dagen!

   

Extra information

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.
Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

 

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019 års upplaga –Stora Inspirationsdagen.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

säljdagarna

Läs gärna artikeln om när Stora Inspirationsdagen besökte Visby förra året,  Hela Gotland, 30 jan 2017:

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Kul att få en välfylld goodiebag också! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, loungeband mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Visby. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.