Stora Inspirationsdagen Visby

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Visby
 • Datum:
 • Lokal: Wisby Strand Congress
 • Tid: 09:00 - 16:10

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut i Stockholm till Stora Inspirationsdagen. Nu kommer vi till Visby!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Visby 23 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

EXTRA! EXTRA!
Det känns väldigt roligt att få presentera så starka talare som Henrik Schyffert, Babben Larsson och Elaine Eksvärd i årets upplaga av Stora Inspirationsdagen.

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Ann WestinMer info

  Konferencier och stand-up

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är ann ett komiskt geni. vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? eller på grannen eller svärmor? Det har ann! ge igen! hennes hämndbegär överglänser allt! galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Men håll i hatten! här går vågorna höga! hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 10:00HENRIK SCHYFFERT - Släpp sargen - Våga samarbetaMer info

  Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl?
  eller ens gillar? en föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. hur skapar man miljöer där alla kan få utlopp för sin kreativitet? Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors samarbetsförmåga.

 • 10:00 - 10:30KAFFEMer info
 • 10:30 - 11:15BABBEN LARSSON - Hantera stress och oroMer info

  Babben har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. hon är en artist med bredaste tänkbara kompetens. Babben pratar om vikten av att sätta upp mål inte bara i jobbet, utan även för sin egen del. “att balansera de olika delarna i livet så bygget inte tippar över, skilja på självförtroende och självkänsla och att lära sig mer om i vilka olika former stress och oro visar sina fula trynen”. hur känner vi igen signalerna och framför allt hur hanterar vi stress och oro? vilken personlighetstyp är du och hur kan du minska stressen genom att veta det? vänta er inte en dyster föreläsning . Det kommer bli prov på en lysande komik med insiktsfulla råd , många aha- upplevelser och framför allt om vikten att resa sig. gång på gång.

 • 11:15 - 12:05ELAINE EKSVÄRD - Retorik - Snacka snyggt!Mer info

  Detta är en modern retorikföreläsning som lyfter retoriken från talarstolen till din vardag. vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet och hur får du folk att gilla dig på tre minuter? vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Detta och mycket mer får du lära dig. Målet är att du ska lära dig konsten att få folk att lyssna! elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. är det presidentval i uSa, riksdagsval i Sverige eller att kungabarnen gifter sig och Tv vill ha experthjälp med synpunkter på talen, då kallas in elaine. idag delar hon med sig av sina bästa råd på Stora inspirationsdagen.

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:45OLOF RÖHLANDER - Njutarbetning och mental styrketräningMer info

  Konsten att få saker att hända och samtidigt njuta av livet. häng med den populäre mentala tränaren, f.d. elitspelaren i bordtennis och store tänkaren Olof röhlander. låt dig inspireras av hans nya föredrag där han ställer krispiga frågor och ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling och samtidigt njuta av livet. Företag som vill nå framgång måste hela tiden ta sin personal till nästa nivå. Olof lär oss komma vidare. han kan allt om arbetsglädje, självförtroendeträning, personlig utveckling och medarbetarskap. han har en enastående förmåga att få sin publik att gå hem tända och uppeppade på livets alla möjligheter. Nu är han nu tillbaka på vår inspirationsdag för att lära oss hur vi lyckas och finner välbefinnande i vår tillvaro.

 • 13:45 - 13:55Utlottning av fina priserMer info
 • 13:55 - 14:40NISSE SIMONSON - Hjärnan är formbar och du designar denMer info

  Nisse Simonson berättar om de senaste rönen inom modern hjärnforskning. Det har g jorts enorma upptäckter det senaste årtiondet. Den gamla synen på hjärnan som statisk och hierarkisk gäller inte längre. Man har kommit fram till att hjärnan är formbar. Det ger den nästan svindlande insikten om att: allt du gör påverkas av din hjärnas uppbyggnad MeN allt du gör påverkar även hur din hjärna formas och fungerar. ämnet är högaktuellt och tangerar all modern personlig utveckling. har du hört Nisse tidigare kan du se fram emot en formidabel fortsättning på hans tidigare föreläsning. har du inte hört honom så missa inte denna underbara läkare med hjärnan som passion. Föreläsningen om hjärnan och neuroplasticitet hade världspremiär med Stora inspirationsdagen i Jönköping i höstas och våra tidigare deltagare har gett Nisse det smått fantastiska medelbetyget 4,92 av 5,0

   

 • 14:40 - 15:10KaffeMer info
 • 15:10 - 16:00Lisa Ekström - Medarbetarskap och mästarklassMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar lisa med mycket skratt och karisma. lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha- upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar lisa ekström grupper och människor på ett unikt sätt. hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete på SaS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen chef.

   

 • 16:00 - 16:10Avslutning - ANN WESTINMer info

  Konferencier och stand-up

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är ann ett komiskt geni. vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? eller på grannen eller svärmor? Det har ann! ge igen! hennes hämndbegär överglänser allt! galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Men håll i hatten! här går vågorna höga! hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

Extra information

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

 

 

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.
Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2016 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Läs artikeln om Stora Inspirationsdagen i Hela Gotland, 30 jan 2017:

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Kul att få en välfylld goodiebag också! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Foretagspaket2016_banner_730x150_generell

Ekvilibrium talarförmedling har i vår valt att bli företagsvän med cancerfonden. Det innebär att vi bidrar med finansiering i en viktig samhällsfråga och ger Cancerfonden ekonomiskt stöd. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Boka biljetter

Pris: 2495 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, loungeband mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Visby i Visby. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


stora inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone