Stora Inspirationsdagen Visby

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

158 Dagar

13 Timmar

18 Minuter

 • Ort: Visby
 • Datum:
 • Lokal: Wisby Strand
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Som vi har längtat efter att få leva normalt igen, att mötas, träffa kollegor och vänner. Att få uppleva saker tillsammans på riktigt. Vi kan utlova en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje!

Det kommer även handla en hel del om framtidens arbetsplatser med hybrid/distansarbetets för- och nackdelar. Här får ni konkreta verktyg för att säkerställa arbetsglädje och bra resultat Många skratt och aha-upplevelser utlovas!

Då efterfrågan är mkt stor räknar vi med att sälja slut på rekordtid. Boka era biljetter redan idag.

Varmt välkomna!

Johan Hansson, VD

De kunder som skulle gått våren 2020 är garanterade plats på de nya datumen och vi återkommer till er i januari med vidare detaljer!

Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

succen fortsatter

 

Nu kommer vi  tillbaka till Visby!
Ovan ser du hur vi hade det på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång.

Boka idag så du inte blir utan!

 

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMNA - TILDE DE PAULA EBYMer info

  Tilde de Paula är en av våra mest rutinerade och folkära TV-personligheter. I grunden är hon journalist och Tilde syns i TV-rutan som programledare i bl a Nyhetsmorgon, Let’s Dance, Hela Sverige Bakar, Spårlöst, När & Fjärran och nu Efter fem. Tilde kom som flykting från Chile som ettåring. Detta har starkt bidragit till hennes sociala patos vilket märks tydligt i hennes författarskap. Hon har skrivit en rad krönikor samt böckerna Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar, och nu senast Tiden läker inga sår. Hon är träffsäker och ställer gärna de där frågorna som vi undrar över men kanske inte alltid vill ställa. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket värme, charm och energi.

 • 09:10 - 10:10PÄR JOHANSSON - SE MÖJLIGHETERNA, ALLT ÄR MÖJLIGTMer info

  Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudikteatern, en teatergrupp av normal- och utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i New York, satt upp succémusikaler och spelat in flera långfilmer. Hur har de burit sig åt? Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas.

 • 10:10 - 10:40FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 10:40 - 11:30AMI HEMVIKEN - ARBETSGLÄDJE OCH MEDARBETARSKAPMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre på jobbet om du är glad och känner engagemang. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktisk handling, eftersom det aldrig är tanken som räknas. Hur skapar vi ett bra och aktivt medarbetarskap? Hon har toppat listan som Sveriges mest bokade föreläsare och vann även den prestigefyllda titeln Årets talare 2017. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 11:30 - 12:30ELAINE EKSVÄRD - HANTERA BESVÄRLIGA PERSONERMer info

  På mångas begäran är Elaine nu tillbaka med en ny föreläsning. Den syftar till att göra er bättre på att hantera konflikter, öka er förståelse för andra människor och ge massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. Hur ska ni hantera översitteri, avundsjuka och andra besvärliga beteenden? Hur säger vi besvärliga saker snyggt? Hur påverkar din personlighetstyp ditt sätt att kommunicera, reagera och argumentera?

 • 12:30 - 13:30LUNCHMer info

  Lättare lunch med dryck.

 • 13:30 - 13:40UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:40 - 14:30JONAS GARDELL - SJÄLVFÖRTROENDE OCH UTANFÖRSKAPMer info

  Jonas Gardell – mannen med fler talanger än en schweizisk fällkniv. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. Hans triologi Torka inte tårar utan handskar har rosats av pressen. Nu är Jonas aktuell med den hyllade showen Queen of f*cking everything. Han har utnämnts till Teologie Hedersdoktor vid Lunds Universitet och Medicine Hedersdoktor vid Linköpings Universitet och nu senast vid Åbo Akademi. En estradör träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 14:30 - 15:00FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 15:00 - 15:55JÖRGEN OOM - TEAMWORK OCH PEAKPERFORMANCEMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Nyckeln är ett starkt fokus på det personliga ansvaret. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton.

  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - TILDE DE PAULA EBYMer info

  Tilde de Paula avslutar dagen. Hon har lotsat oss genom föreläsningarnas klokskap och humoristiska skär och nu är det dags att knyta ihop dagen. En kortare reflexion om vad vi oss fått serverat men framför allt vad vi bör ta med oss hem.

Extra information

Stora Inspirationsdagen VisbyAC

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2022 års upplaga av Stora Inspirationsdagen.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

 

Läs gärna artikeln om när Stora Inspirationsdagen besökte Visby tidigare,  Hela Gotland, 30 jan 2017:

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

 

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

 

Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill både vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Copyright ©2020 Ekvilibrium Talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning, DJ, happenings m.m.

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Visby. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


stora inspirationsdagen i visby med jonas gardell

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.