Stora Inspirationsdagen Sundsvall

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Sundsvall
 • Datum:
 • Lokal: Södra Berget
 • Tid: 09:00 - 16:00

Robert Gustafsson kommer medverka 28 nov 2017 med sin succéföreställning: Tomgång, Framgång, Rundgång.

Den hade premiär på Stora Inspirationsdagen i Stockholm i november 2016 och roligare än så här blir det inte. Det var stående ovationer och skratt som aldrig ville sluta,

Ni som skrattade förra gången komer ligga fullständigt dubbelvikta nu! Nu tar vi succén till Sundsvall.

Robert Gustafsson

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!


succen fortsatterHär är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Sundsvall 28 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Föreläsare

Konferencier och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN- Maria MöllerMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK- Ändra dina tankar- Ändra ditt livMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000
  svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt
  riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15ROBERT GUSTAFSSON- Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Premiär på Stora Inspirationsdagen! Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med föreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann har setts av över en miljon tittare och Roberts sminkning var där så enastående att prestationen var nominerad på Oscarsgalan 2016 . Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera
  på sin egen tillvaro. Ni som tyckte att hans förra föreläsning var rolig kommer ligga dubbelvikta denna gång – roligare än så här blir det inte!

 • 11:15 - 12:00MICHAEL SÖDERMALM- Teamwork och FramgångsfaktorerMer info

  Michael är en av Sveriges mest meriterade och uppskattade föreläsare inom områdena
  mental träning, coaching, vinnande ledarskap, kommunikation, målbildsträning, service och kundbemötande. Varför är vissa organisationer mer framgångsrika än andra? Vad är skillnaden som gör skillnaden? Hur behåller du fokus och hur framkallar du flow? Han ger effektiva och användbara verktyg i syfte att nå ökad personlig framgång och prestationshöjande arbetsresultat. Micheal är författaren bakom den omtalade boken Det sitter i huvudet – Om viljans kraft att förändra ditt liv. Han är en estradör som bjuder publiken på livskunskap och mycket humor.

 • 12:00 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:45AZITA SHARIATI- Om vikten av jämställdhet och mångvald i företagMer info

  Azita Shariati är VD för Sodexo Sverige med 8000 anställda. Under hennes ledarskap har andelen kvinnliga chefer ökat från 14 till 46 procent på fyra år. Hon är en karismatisk och passionerad ledare som genom sitt jämställdhets och mångfaldsarbete nått ökad tillväxt och bättre resultat. Det blir även lättare att hitta och behålla rätt kompetens inom organisationen. Nu delar hon med sig av sin syn på hur vi har allt att vinna på att främja en kultur som välkomnar olikheter och hyllar unika idéer, perspektiv, erfarenheter och talanger. Hon är rådgivare åt regeringen och har utsetts till Sveriges bästa chef, Näringslivets mäktigaste kvinna, Årets direktör mm . Farväl enfald – God dag mångfald

 • 13:45 - 13:55UTLOTTNINGMer info
 • 13:55 - 14:40SARAH DAWN FINER- Lämna din comfort zone- om att våga, vilja och göraMer info

  Här är Sarah Dawn Finers egna historia när svaghet kan bli en styrka. Om kulturkrockar,
  drömmar och driv. En ”mitt i livet” resa. En stund om att hitta mod, våga misslyckas, att ständigt vilja framåt, utmana sig själv och att kliva ur sin comfort zone. För så länge man lever innanför bekvämlighetszonen så känns livet tryggt men man uppnår sällan saker man önskar. Rädsla leder ofta till behov av fiktiv trygghet istället för inre trygghet. Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. En allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har även fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär Lynda Woodruff och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerat tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för Så ska det låta.

 • 14:40 - 15:05KAFFEMer info
 • 15:05 - 15:55MARK LEVENGOOD- Mod och mål i en föränderlig världMer info

  Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING- Maria MöllerMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

 

 

UTLOTTNING

På eftermiddagen har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2017 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er Lunchmackan väldigt omfångsrik – lite i överkant kanske! Fm-fika föredömligt liksom em-kaffe utan tilltugg! Bra!  Mycket bra dag generellt sett”

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tack för en mycket inspirerande dag!”

”Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

 

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27

 

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: Pris 2.695 kr pp ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.

 

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Sundsvall i Sundsvall. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone