Stora Inspirationsdagen Sundsvall

När börjar det?

179 Dagar

12 Timmar

53 Minuter

 • Ort: Sundsvall
 • Datum:
 • Lokal: Hotell Södra Berget
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

succen fortsatterHär är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – vi räknar med samma rusning nu när vi kommer tillbaka den 27 november. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

 

 

Föreläsare

Konferencier och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - ANN WESTIN Mer info

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt. Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 10:00SUSANNE PETTERSSONMer info

  Föreläsningen handlar om att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen, i teamet och i laget! Att få människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att dra åt samma håll med glädje är en konst. Ni kommer få konkreta verktyg för hur ni tillsammans kan agera för att få alla att må och prestera bra tillsammans. Susanne Pettersson har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar, att bidra till andras framgång. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare och mental coach tex för Malmö Redhawks. Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare och fick det prestigefyllda priset Årets Kvinnliga talare 2018.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 10:25 - 11:15NAVID MODIRIMer info

  Det nyfikna samtalet. Navid Modiri är föreläsaren, författaren och poddaren som arbetar med samtalet som verktyg för att hjälpa oss att bli bättre på att prata med och lyssna på varandra. När du gör skillnad i dina samtal så kommer dina samtal att göra skillnad, både för dig men också för människor i din omgivning. När du tränar på att lyssna för att förstå, prata för att nå fram och bli mer medveten om dig själv i din kommunikation med andra blir du inte bara en bättre chef och medarbetare utan också som partner, förälder och vän. Vill du bli bättre på att kommunicera med din omgivning eller få din arbetsgrupp att fungera bättre? Då kommer du ha stor glädje av föreläsningen.

 • 11:15 - 12:00KODJO AKOLORMer info

  Kodjo Akolor har blivit en av våra mest folkkära och uppskattade programledare och komiker. Han slog igenom med ”Morgonpasset i P3″ och bla tilldelats Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare. Han har turnerat land och rike runt och blivit rosad för sin egna shower: I-landsproblem, Jag, Pappa? och Brott mot Jantelagen.
  Nu är Kodjo aktuell på Stora Inspirationsdagen med sin föreläsning om att knäcka Jantelagen. Budskapet är enkelt: man ska våga gilla och tro på sig själv, våga slå sig för bröstet och säga att det man gör är bra. Det går att knäcka jantelagen oavsett vem man är och vad man har för bakgrund. Det är han själv ett levande exempel på och det är också i sig själv och sitt eget liv han tar avstamp för den nya föreställningen. En inspirerande och lärorik föreläsning fylld med energi, skratt och igenkänning.

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info

  Lättlunch med dricka.

 • 12:50 - 13:40JANNE ANDERSSONMer info

  Han har gjort braksuccé som förbundskapten för herrlandslaget i fotboll. Men vad är hans hemlighet? Janne delar med sig av sina tips hur vi bygger riktigt bra team och sina fyra stöttepelare i sin ledarfilosofi. Tydlighet, delaktighet, prestigelöshet och utvärdering. Ett bra lag kännetecknas av att helheten blir så mycket större än delarna. Vi har inte alltid de bästa spelarna men vi kan vara väldigt bra på att förbereda oss, på att organisera oss och på att ha gemensam attityd. På de tre områdena kan vi vara bäst i världen. Då har vi alla möjligheter att konkurrera med de bästa lagen i världen, säger Janne Andersson. Här kommer en spännande känslomänniska med mycket tydligt ledarskap.

 • 13:40 - 13:50UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:50 - 14:40PETRA MEDEMer info

  En föreläsning om hur man vänder motgång till framgång. Möt programledaren, komikern och skådespelaren Petra Mede. Vi har bl a sett henne leda Eurovision Song Contest och nu senast medverka i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT. I föreläsningen berättar Petra om hur hon vänt motgång till framgång efter sin ryggskada som fick henne att byta karriär – från att bli professionell dansare till att bli hyllad programledare i TV.

 • 14:40 - 15:05KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 15:05 - 15:55FREDRIK LINDSTRÖMMer info

  Detta är en föreläsning om den svenska mentaliteten, dess värderingar, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Hur uppfattar vi oss själva och hur uppfattas vi av andra? Om hämningar, dåligt självförtroende, gränsöverskridande kommunikation och uppfinningsrikedom. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - ANN WESTINMer info

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt. Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

 

 

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er Lunchmackan väldigt omfångsrik – lite i överkant kanske! Fm-fika föredömligt liksom em-kaffe utan tilltugg! Bra!  Mycket bra dag generellt sett”

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tack för en mycket inspirerande dag!”

”Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

 

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27

 

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet..

Copyright ©2018 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: Pris 2.995 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings mm.

 

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Sundsvall. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.