Stora Inspirationsdagen Östersund

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Östersund
 • Datum:
 • Lokal: OSD Kongress
 • Tid: 09:00 - 16:00

Premiär! Robert Gustafsson kommer medverka 27 nov 2017 med sin succéföreställning: Tomgång, Framgång, Rundgång.

Den hade premiär på Stora Inspirationsdagen i Stockholm i november 2016 och roligare än så här blir det inte. Det var stående ovationer och skratt som aldrig ville sluta. Ni som skrattade förra gången komer ligga fullständigt dubbelvikta nu! Nu tar vi succén till Östersund.

Robert Gustafsson

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!


succen fortsatterHär är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Östersund 27 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Övriga föreläsare presenteras inom snar framtid. Nedan ser du vilka som är klara att medverka:

Föreläsare och Konferencier

Artister och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN- Maria MöllerMer info
  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.
 • 09:10 - 10:00RENATA CHLUMSKA- Sätta mål och hantera förändringarMer info

  Magnetiska mål. Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål. Att göra dem magnetiska, men också att vara beredd på förändringar. Att förbereda sig för mötet med det oväntade. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina projekt och koppla ihop dem till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet, mod och mycket energi.

 • 10:00 - 10:20KAFFEMer info
 • 10:20 - 11:10ARI RIABACKE- Förstå de beslut du fattar och gör besluten ännu bättreMer info

  Här kommer vi tas med på en hisnande upptäcktsfärd när det gäller att fatta beslut. Vad är det som styr oss till framgång, lycka eller olycka, rikedom eller fattigdom? Varför fattar vi fel beslut? Genom en stund om provocerande analys kommer han förhoppningsvis höja vår insikt och medvetandegrad när det gäller beslutsfattning. Ari, fil dr i risk- och beslutsanalys, har på kort tid seglat upp som en av Skandinaviens mest anlitade talare och han passar lika bra på högsta ledningsnivå som på en kick-off eller ett kundevent. Hans bok Beslutspyramiderna blev nominerad till årets HR-bok av Personal & Ledarskap och han har även blivit nominerad till Årets Talare

 • 11:10 - 12:00JÖRGEN OOM- Peak Performance och framgångsfaktorerMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i
  världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it´s to be, it´s up to me!
  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info
 • 12:50 - 13:35MARTINA HAAG- Balans i livet- Om mod och att våga kasta sig utMer info

  Martina Haag delar med sig av små modighetstips som kan vara till hjälp när vi ska lägga dygnets livspussel och balansera tiden. Martina är författare, skådespelerska och föreläsare. Hennes böcker har sålt närmare 1 miljon exemplar och hennes senaste roman Det är något som inte stämmer blev framröstad till Årets bok 2016. Lyssna på en ovanligt karismatisk kvinna som med humor inspirerar er till att kanske bli lite modigare och våga ta fler risker.

 • 13:35 - 13:45UTLOTTNINGMer info
 • 13:45 - 14:35ÖZZ NÛJEN- Mångvald eller enfaldMer info

  Hur ofta möts man inte av fördomar och bestämda uppfattningar, sina och andras, som
  begränsar möjligheterna att lyckas med det man vill åstadkomma på sin arbetsplats? Idag
  handlar det om mångfald i inställning, tanke och skapande. Att lära sig att utnyttja att vi
  är och tänker olika och att samspelet mellan olikheter kan skapa framgång för företaget,
  organisationen eller myndigheten. Özz använder humorns hjälp till att inspirera, tänka om och tänka till och kanske om du är mottaglig… att byta ut dina fördomar och gamla tankesätt mot kunskap och istället se till möjligheterna. Özz som är en av Sveriges mest omskrivna och älskade standupkomiker är även föreläsare, skådespelare, manusförfattare och programledare.

 • 14:35 - 14:55KAFFEMer info
 • 14:55 - 15:55ROBERT GUSTAFSSON- Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Premiär på Stora Inspirationsdagen! Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med föreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann har setts av över en miljon tittare och Roberts sminkning var där så enastående att prestationen var nominerad på Oscarsgalan 2016. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera
  på sin egen tillvaro. Ni som tyckte att hans förra föreläsning var rolig kommer ligga dubbelvikta denna gång – roligare än så här blir det inte!

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING- Maria Möller Mer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

 

inspirationsdagarna östersund ämnen

 

UTLOTTNING

På eftermiddagen har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

inspirationsdagarna östersund

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2017 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. Betygsskalan räcker inte till för en sån personlighet som Ann Westin. Jag hoppas att hon får fortsatt förtroende! Makalösa människa!!!”

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er Lunchmackan väldigt omfångsrik – lite i överkant kanske! Fm-fika föredömligt liksom em-kaffe utan tilltugg! Bra! Goodie-bag den bästa jag fått hittills (av 4:e gången). Mycket bra dag generellt sett”

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Jörgen Oom var helt fantastiskt bra! Klockren när han beskrev negativa människor, deras tankesätt osv. Många tänkvärda frön såddes, som jag kan förmedla till andra. Toppen!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

 

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 2.695 kr pp ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.

Super-Early-bird 50 st -SLUTSÅLT
Early-bird 50 st -SLUTSÅLT

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Östersund i Östersund. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Stora inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone