Stora Inspirationsdagen Örebro

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Örebro
 • Datum:
 • Lokal: Hjalmar Bergman teatern
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut i Stockholm till Stora Inspirationsdagen. Nu kommer vi till Örebro!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Örebro 29 maj. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Föreläsare

Underhållning & konferencier

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Marika CarlssonMer info

  Konferencier och standup

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Vid två tillfällen har hon korats till årets kvinnliga ståupp komiker. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som bla Parlamentet och är även en uppskattad radioprogramledare, föreläsare samt skådespelare. Galen men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 10:00JÖRGEN OOM- Peak Performance och framgångsfaktorerMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i
  världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it´s to be, it´s up to me!
  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15BABBEN LARSSON - Smällar man får taMer info

  Babben är en artist med bredaste tänkbara kompetens och har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. Här föreläser hon om varför det ibland känns så dåligt fast vi har det så bra.
  Visst är vi moderna, uppdaterade och superflexibla, men vi släpar också på bagage som vi ärvt eller började packa redan under uppväxten. Dags att titta på drivkrafter, egenskaper och programmeringar som ställer till det för oss på ett omedvetet plan! Ur innehållet: Kan man bränna ut sig på vad som helst? Hur ser ett negativt tankehjul ut och hur kan jag vända det? Hur sållar man bort sånt som är oviktigt och tar energi? Föreläsningen innehåller mycket skratt, men också tillfällen att diskutera och reflektera. Ta den här chansen att lära känna dig själv och din omgivning lite bättre!

 • 11:15 - 12:05MARK LEVENGOOD- Mod och mål i en föränderlig världMer info

  Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:50FREDRIK LINDSTRÖM - Den mänskliga faktornMer info

  En odyssé genom den svenska folksjälen på jakt efter kreativ kommunikation. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare och omöjlig att placera i ett fack. Detta är en föreläsning om den mänskliga faktorn och den svenska mentaliteten, fylld av igenkänning, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. om hämningar, dåligt självförtroende, kreativ kommunikation och uppfinningsrikedom. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 13:50 - 14:00UTLOTTNING av fina priserMer info
 • 14:00 - 14:45ELAINE EKSVÄRD - Retorik - Snacka snyggt!Mer info

  Detta är en modern retorikföreläsning som lyfter retoriken från talarstolen till din vardag. Vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet och hur får du folk att gilla dig på tre minuter? Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Detta och mycket mer får du lära dig. Målet är att du ska lära dig konsten att få folk att lyssna! Elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. Är det presidentval i USA, riksdagsval i Sverige eller att kungabarnen gifter sig och TV vill ha experthjälp med synpunkter på talen, då kallas Elaine in. Idag delar hon med sig av sina bästa råd på Stora Inspirationsdagen.

 • 14:45 - 15:10KAFFEMer info
 • 15:10 - 16:00KLAS HALLBERG - Carpe Diem på värmländskaMer info

  Klas Hallbergs storhet ligger i att leverera tänkvärda sanningar förpackade i en stor portion humor på ett sätt som ingen annan i Sverige kan. Med sin nya föreläsning vill han inte bara
  få oss att leva innan vi dör utan han vill inspirera oss att ta ansvar och våga göra skillnad i vår vardag. om att prioritera uppgifterna, göra rätt val och se till att få saker gjorda, helt enkelt. Sitt inte och vänta på att livet ska hända utan se till att det händer! Klas är nominerad till det prestigefyllda priset Årets inspiratör 2018. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara.

 • 16:00 - 16:05AVSLUTNING Marika CarlssonMer info

  Konferencier och standup

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Vid två tillfällen har hon korats till årets kvinnliga ståupp komiker. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som bla Parlamentet och är även en uppskattad radioprogramledare, föreläsare samt skådespelare. Galen men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

Extra information

 

stora inspirationsdagen

 

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

säljdagarna

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2695 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning av fina vinster, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Örebro i Örebro. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone