Annie Seel

Det är i huvudet man först når sitt mål. Bryt Jante-tänket!

RALLYPRINSESSA, VINNARSKALLE OCH INSPIRATÖR.

Annie Seel är föreläsaren som har kallats helt galen, men det tar hon som en komplimang. Hennes motto är ”ingen minns en fegis”, man måste våga bygga en egen stege upp i karriären eller livet i stort, som att bli bästa kvinnliga mc-förare. Hon har gått sin egen väg till framgång ibland kantad av hårda motgångar. Annie är utbildad marknadsekonom som jobbat på stora företag och sedan startade egen reklambyrå. Men det är som pionjär i motorsporten hon har gjort sig känd som hela världens “rallyprinsessa” i världens farligaste motortävling Dakarrallyt – det mest “macho” inom motorsport – och hon aldrig brutit ett rally trots 25 frakturer, avslitna korsband, söndertrasad axel och bruten näsa. Genom en kombination av envishet, kunnande, äventyrslystnad och målmedvetenhet kommer hon alltid i mål. Ingen annan svensk har lyckats med det.
Denna obändiga vilja och drivkraft att genomföra det hon har bestämt sig för har fört henne runt hela världen där hon upplevt många olika kulturer och livsvillkor. Det har blivit hennes passion.

Annie uppmuntrar alla att slänga ut Jante från hjärnkontoret, och att våga ta det första steget. Även om saker går fel och man misslyckas på vägen, så kommer man oftast till mål på något sätt. Man behöver inte vara bra eller bäst för att ta första steget – man blir bra under resans gång!

Boka en inspirerande föreläsning med Annie Seel på teman:
Motivation
Målsättning
Bryta barriärer
Utveckling
Varumärke

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.


Annie Seel kommer att medverka i följande städer: