Stora Inspirationsdagen Malmö

När börjar det?

28 Dagar

18 Timmar

35 Minuter

 • Ort: Malmö
 • Datum:
 • Lokal: Nöjesteatern
 • Tid: 09:00 - 16:15

ÅRETS STORA PERSONALDAG - OM DRIVKRAFT, TEAMWORK OCH ARBETSGLÄDJE!

Stora Inspirationsdagen är en unik utbildningsshow som handlar om personlig utveckling, teambuilding och motivation. Ni kommer att bli serverade mycket kunskap och hejdlösa skratt! En mental kick om bemötande och kommunikation. Det här är en personaldag med de hetaste föreläsarna som delar med sig av tydliga exempel och skarpa insikter. Inspirationsdagarna syftar till att du och dina kollegor ska nå er fulla potential både privat och yrkesmässigt.

Stora Inspirationsdagen är antagligen det roligaste personalevent du kommer att uppleva och samtidigt det mest användbara!


succen fortsatter

I vår är vi tillbaka i Malmö den 23 maj

Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer till Malmö 23 maj.

 

Det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt

Artister och underhållare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10Välkommen - SARAH DAWN FINERMer info

  KONFERENCIER OCH SÅNG

  Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. en allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har en gudabenådad röst och personlighet som får luften att vibrera av känslor. Hennes spontana och positiva attityd till musiken och livet har fått svenskarna att ta henne till sina hjärtan. Sarah är varm, rolig och älskar utmaningar. hon har fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär, Lynda Woodruff, och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerade tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för så ska det låta. Vi är mycket stolta att få presentera denna multibegåvning som konferencier på årets upplaga av stora inspirationsdagen.

 • 09:10 - 09:55CHRISTINA STIELLI - Motivation och arbetsglädjeMer info

  inspirationsdags betygAlla ska känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet – varje dag! Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Och mår inte medarbetarna bra så mår inte företaget
  bra. Den här föreläsningen är för alla team, arbetslag, företag och arbetsgrupper som vill ha verksamhetens mål i fokus, skapa arbetsglädje och energi. Vi lyfts, inspireras och får konkreta verktyg för ett bättre medarbetarskap på arbetsplatsen. Vem jag vill vara på min arbetsplats? Tar jag själv ansvar för det? Hur kan vi träna oss till ett positivt förhållningssätt till det vi möter och vilka är fördelarna? Christina har fått den prestigefyllda utmärkelsen Sveriges bästa kvinnliga föreläsare både 2014 och 2015. Hennes kunder har under olåret gett henne betyget 4,94 av 5,00. Möt Sveriges i särklass hetaste kvinnliga föreläsare.

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00BABBEN LARSSON - Smällar man får taMer info

  Babben är en artist med bredaste tänkbara kompetens och har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. Här föreläser hon om varför det ibland känns så dåligt fast vi har det så bra.
  Visst är vi moderna, uppdaterade och superflexibla, men vi släpar också på bagage som vi ärvt eller började packa redan under uppväxten. Dags att titta på drivkrafter, egenskaper och programmeringar som ställer till det för oss på ett omedvetet plan! Ur innehållet: Kan man bränna ut sig på vad som helst? Hur ser ett negativt tankehjul ut och hur kan jag vända det? Hur sållar man bort sånt som är oviktigt och tar energi? Föreläsningen innehåller mycket skratt, men också tillfällen att diskutera och reflektera. Ta den här chansen att lära känna dig själv och din omgivning lite bättre!

 • 11:00 - 11:45MORGAN ALLING - Konsten att hantera besvärliga människorMer info

  Hur hanterar vi besvärliga människor och konflikter? Morgan berättar hur han ser på besvärlighet. Vem är besvärlig? Varifrån kommer besvärligheten? Kan man göra något
  åt besvärliga människor? Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö och högre livskvalitet. Med en otrolig energi och karisma levererar Morgan skarpa insikter och förlösande aha-upplevelser från scen! Han bjuder stort på sig själv, beskriver livskrisers spirande krafter och hur kontakten med besvärliga människor kan få oss att växa!

 • 11:45 - 12:35LUNCH Mer info
 • 12:35 - 13:20PAOLO ROBERTO - Låt aldrig rädslan bli större än nyfikenhetenMer info

  Anta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan startade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling. Ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 13:20 - 13:30UTLOTTNINGMer info
 • 13:30 - 14:15AMI HEMVIKEN - Medarbetarskap och engagemangMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre om du är glad och då får du även fler att lyssna och komma ihåg det du säger. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktiken så att du kan känna mer kraft och energi på jobbet. Hur skapar vi ett bra medarbetarskap? Hur avgörande är balansen mellan arbetsliv och privatliv för arbetsklimatet? Hur får vi medarbetarna att bli mer aktiva och ansvarstagande? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon blev även nominerad till den prestigefyllda utmärkelsen Årets talare. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 14:15 - 14:40KAFFEMer info
 • 14:40 - 15:30JONAS GARDELL - Utanförskap och självförtroendeMer info

  Nu med nyskrivet material till stora inspirationsdagen. Jonas Gardell – författare, dramatiker, komiker och artist. Mannen med fler talanger än en schweizisk fällkniv. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han balanserar på ytterlighetens kant – ilska, sorg, glädje och inte minst glödande kärlek. Han lägger fokus på marginaliserade människor i utanförskap. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. Hans triologi Torka inte tårar utan handskar har rosats av pressen. Han har utnämnts till Teologie hedersdoktor vid lunds Universitet och Medicine hedersdoktor vid Linköpings Universitet. En estradör träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 15:25 - 16:15KLAS HALLBERG - Att leva innan man dör - Carpe Diem på värmländskaMer info

  Klas Hallbergs storhet ligger i att leverera tänkvärda sanningar förpackade i en stor portion humor på ett sätt som ingen annan i Sverige kan. Med sin nya föreläsning vill han inte bara
  få oss att leva innan vi dör utan han vill inspirera oss att ta ansvar och våga göra skillnad i vår vardag. om att prioritera uppgifterna, göra rätt val och se till att få saker gjorda, helt enkelt. Sitt inte och vänta på att livet ska hända utan se till att det händer! Klas är nominerad till det prestigefyllda priset Årets inspiratör 2018. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara.

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING SARAH DAWN FINER & AFTER WORKMer info

  KONFERENCIER OCH SÅNG

  Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. en allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har en gudabenådad röst och personlighet som får luften att vibrera av känslor. Hennes spontana och positiva attityd till musiken och livet har fått svenskarna att ta henne till sina hjärtan. Sarah är varm, rolig och älskar utmaningar. Hon har fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär, Lynda Woodruff, och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerade tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för så ska det låta. Vi är mycket stolta att få presentera denna multibegåvning som konferencier på årets upplaga av stora inspirationsdagen.

  After Work

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni  dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på ett glas bubbel (alt. alkoholfritt) och lite tilltugg.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

DAGENS ÄMNEN

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

inspirationsdagarna

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018  års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

säljdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. ”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat.

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

 

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3195 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Malmö i Malmö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners