Stora Inspirationsdagen Malmö

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Malmö
 • Datum:
 • Lokal: Nöjesteatern
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

INFORMATION ANGÅENDE COVID-19:

Vi flyttar fram datumen på Stora Inspirationsdagen som är i maj till våren 2021.

Trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet både för våra besökare och medarbetare. Vi har följt och följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar.

Med tanke på den senaste tidens rapporter när det gäller viruset COVID-19 så har vi nu beslutat oss för att flytta fram Stora Inspirationsdagen. Vi vill betona att arrangemanget inte kommer att ställas in, utan vi flyttar fram det. Alla deltagare kommer garanteras att få gå vid ett senare och säkrare tillfälle. Alla kunder får ett värdebevis och garanteras plats på de nya datumen. Vi arbetar för fullt med planeringen och kommer kontakta alla berörda kunder inom kort.

Det här är givetvis inget lätt beslut att fatta. Vi  känner samtidigt att mycket av fokuset på dagen skulle ha flyttats från inspiration till coronavirus och det är inte syftet. Meningen med denna dag är att få inspiration, ökad kunskap och en fantastisk upplevelse, inte att behöva känna oro för att eventuellt bli smittad.

Väl mött!

 Johan Hansson, VD

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

 

succen fortsatter

 

Nu kommer vi  tillbaka till Malmö!
Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång.
Vi räknar med rusning nu när vi kommer den 14 maj.

Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Artister och underhållare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMNA - PETRA MEDEMer info

  Hon är en lysande programledare och därtill estradör. I dag kommer hon lotsa oss genom föreläsningarnas klokskap och humoristiska skär. Petra har lett ett antal stora TV-galor genom åren som Melodifestivalen, QX-galan, Kristallen och Världens Barn samt varit julvärd i SVT. Som skådespelare kan vi bland annat se Petra i den prisade barn- och ungdomsserien Familjen Rysberg och som en av huvudrollerna i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT.

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - ÄNDRA DINA TANKAR, ÄNDRA DITT LIVMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:25FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 10:25 - 11:15LASSE GUSTAVSON - MENTAL TRÄNING OCH PERSONLIGT LEDARSKAPMer info

  En mardrömslik gasexplosion höll på att kosta brandmannen Lasse Gustavson livet. Han låg i koma i två månader. Hur skulle han finna kraft att leva vidare? Svaret han fann var att vi har den kraft vi behöver. Med målmedveten och mental träning kan du återskapa ett fantastiskt liv. Det är dina val som avgör vilken mening, gemenskap och engagemang du upplever. En helt otrolig livsberättelse om den mänskliga förmågan. En underbar föreläsning som gör dig öppen och mottaglig för resten av denna härliga dag och kanske resten av livet.

 • 11:15 - 12:00SUSANNE PETTERSSON - ARBETSGLÄDJE OCH FRAMGÅNGSRIKA TEAMMer info

  Föreläsningen handlar om att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen, i teamet och i laget, Ni kommer få konkreta verktyg för hur ni tillsammans kan agera för att få alla att må och prestera bra. Susanne Pettersson har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar och att bidra till andras framgång. Hon är även verksam som mental coach för många av Sveriges elitidrottare och lag, tex Malmö Redhawks. 2018 fick hon det prestigefyllda priset Årets Kvinnliga talare.

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info

  Lättare lunch med dryck.

 • 12:50 - 13:40LISA EKSTRÖM - MEDARBETARSKAP OCH MÖJLIGHETERMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Hon har bl a blivit vald till ”Sveriges hetaste talare” av tidningen Chef.

 • 13:40 - 13:50UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:50 - 14:40PÄR JOHANSSON - SE MÖJLIGHETERNA, ALLT ÄR MÖJLIGTMer info

  Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudikteatern, en teatergrupp av normal- och utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i New York, satt upp succémusikaler och spelat in flera långfilmer. Hur har de burit sig åt? Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Nu är Glada Hudik aktuell med filmen Catwalk.

 • 14:40 - 15:05FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 15:05 - 15:55MARIKA CARLSSON - FÖRDOMSMEDVETENMer info

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. I denna humoristiska föreläsning slussar hon dig igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter och skillnader inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet. Varför bemöter vi olika personer på olika sätt? Hur får man en accepterande arbetsmiljö? Kan man sluta diskriminera andra? Hon har medverkat i ett flertal humorprogram på TV, sommarpratat i P1, turnerat med egna shower och nu senast aktuell som programledare för Melodifestivalen. Galen men oemotståndlig bjuder hon på sig själv!

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - PETRA MEDEMer info

  Petra avslutar dagen.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2020 års upplaga av Stora Inspirationsdagen.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva sakeratt diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

 

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

 

Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill både vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Copyright ©2020 Ekvilibrium Talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings m.m.

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Malmö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners