Stora Inspirationsdagen Malmö

När börjar det?

118 Dagar

4 Timmar

1 Minuter

 • Ort: Malmö
 • Datum:
 • Lokal: Malmö Live
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

VI HÅLLER FÖR FULLT PÅ ATT UPPDATERA VÅR SIDA / EVENTET

VÄLKOMMEN TILLBAKA MÅNDAG 22 JULI DÅ VI AVSLÖJAR ÅRETS TALARE

Nedan är från våren 2019:

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatter

I vår är vi tillbaka i Malmö den 21 maj.

Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer till Malmö 21 maj.

 

Det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

 

Artister och underhållare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN -SISSELA KYLEMer info

  Hon är en av våra mest folkkära skådespelare. Vi har i många år sett henne i Parlamentet. Nu senast är hon aktuell i SVT´s Änkestöten och den kritikerrosade serien Fröken Frimans Krig. Det prestigefyllda teaterpriset Guldmasken har hon vunnit makalösa fem gånger! Lätt sarkastisk men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 09:55BABBEN LARSSON- Hantera stress och oroMer info

  Babben har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. Hon pratar om vikten av att sätta upp mål – inte bara i jobbet, utan även för sin egen del. “Att balansera de olika delarna i livet så bygget inte tippar över, skilja på självförtroende och självkänsla och att lära sig mer om i vilka olika former stress och oro visar sina fula trynen”. Det kommer bli prov på en lysande komik med insiktsfulla råd om stress och oro.

   

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00ANDERS HANSEN- Hjärnstark-Hur motion stärker din hjärnaMer info

  Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan. Vi får konkreta tips på hur vi ska röra på oss för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering. Under den här spännande föreläsningen, som bygger på Anders bok Hjärnstark, lär du dig hur du ska göra för att lägga in din Mentala överväxel!

 • 11:00 - 11:45ELAINE EKSVÄRD- Retorik- Snacka snyggt!Mer info

  En modern retorikföreläsning som lyfter retoriken till din vardag. Vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet och hur får du folk att gilla dig på tre minuter? Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Här förmedlas intressant fakta på ett mycket underhållande sätt!

   

 • 11:45 - 12:30LUNCH Mer info
 • 12:30 - 13:15BOB HANSSON- Manual för ett snällare liv Mer info

  Föreläsningen ”Manual för ett snällare liv” är både rolig och tankeväckande. Bob uppmanar till eftertanke, snällhet och handling. Forskning har visat att den gemensamma variabeln mellan de mest effektiva teamen inte är intelligens, kompetens eller utbildning. De mest effektiva teamen är de som är snälla mot varandra. Det är med stor glädje vi välkomnar denna gränsöverskridande och multibegåvade konstnär till Stora inspirationsdagen.

   

 • 13:15 - 13:25UTLOTTNINGMer info
 • 13:25 - 14:10ROBERT KARJEL- Teamwork under tuffa förhållandenMer info

  Om hur vi skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft och vilja att ta ansvar hos individen. Du får insikt i och verktyg för hur man skapar lagkänsla även under extrema förhållanden. Karjel är Hamilton fast på riktigt. Utbildad hos U.S. Marine Corps. Han har byggt upp piratjagande förband utanför Somalias kust och helikopterdivisioner i Afghanistan på uppdrag av FN. Karjel översätter egna erfarenheter och gör dem applicerbara i vardagens arbetssituationer.

 • 14:10 - 14:30KAFFEMer info
 • 14:30 - 15:15JANNE ANDERSSON - Bygga vinnande lagMer info

  Han har gjort braksuccé med landslaget. Men vad är hans hemligheter? Ett bra lag kännetecknas av att helheten blir så mycket större än delarna. Janne delar med sig av sina tips hur vi bygger riktigt bra team och sina fyra stöttepelare i sin ledarfilosofi: tydlighet, delaktighet, prestigelöshet och utvärdering. Här kommer en spännande känslomänniska med mycket tydligt ledarskap.

 • 15:15 - 16:00MARK LEVENGOOD- Mod och mål i en föränderlig värdMer info

  Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 16:00 - 17:00AVSLUTNING OCH AFTERWORKMer info

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

DAGENS ÄMNEN

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

 

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018  års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

säljdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. ”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat.

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

 

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2018 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3495 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Malmö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners