Stora Inspirationsdagen Malmö

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Malmö
 • Datum:
 • Lokal: Nöjesteatern
 • Tid: 09:00 - 16:15

ÅRETS STORA PERSONALDAG - OM DRIVKRAFT, TEAMWORK OCH ARBETSGLÄDJE!

Stora Inspirationsdagen är en unik utbildningsshow som handlar om personlig utveckling, teambuilding och motivation. Ni kommer att bli serverade mycket kunskap och hejdlösa skratt! En mental kick om bemötande och kommunikation. Det här är en personaldag med de hetaste föreläsarna som delar med sig av tydliga exempel och skarpa insikter. Inspirationsdagarna syftar till att du och dina kollegor ska nå er fulla potential både privat och yrkesmässigt.

Stora Inspirationsdagen är antagligen det roligaste personalevent du kommer att uppleva och samtidigt det mest användbara!


succen fortsatter

I vår är vi tillbaka i Malmö den 17 maj

Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer till Malmö 17 maj.

 

 

 

Det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt,

Artister och underhållare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10Välkommen - MARIA MÖLLERMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till stora inspirationsdagen.

 • 09:10 - 09:55JÖRGEN OOM - Rätt mental inställning & peak performanceMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och retorik i världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it´s to be, it´s up to me!

  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00ANN WESTIN - Livet är som en sten i skon - om att hitta styrka i motgångMer info

  Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt den. 

  I dagens föreläsning inspirerar Ann oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. Genom motgångar och motstånd kan vi finna styrka som leder oss till våra drömmars mål. En vansinnigt roligt föreläsning men även mycket vishet och många klokheter. Var hittar vi kraften när allt suger? Ann har 3 gånger(!) valts till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan. Så här löd juryns motivering ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”.

 • 11:00 - 11:45ELAINE EKSVÄRD - Retorik: Hantera besvärliga typerMer info

  Elaine fick fantastiska vitsord på stora inspirationsdagen och på mångas begäran är hon nu tillbaka med en ny föreläsning. Den syftar till att göra er bättre på att hantera konflikter, öka er förståelse för andra människor och ge er massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. Elaine lär på ett lättsamt och roligt sätt ut hur ni ska kunna hantera översitteri, avundsjuka och andra besvärliga beteenden på ett retoriskt vinnande sätt. Hur identifierar vi olika härskartekniker och hur bemöter vi dem? Hur säger vi besvärliga saker snyggt? Konsten att ge och ta feedback. hur påverkar din personlighetstyp ditt sätt att kommunicera, reagera och argumentera? Elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. Idag delar hon med sig av sina bästa råd på stora inspirationsdagen.

 • 11:45 - 12:30LUNCH Mer info
 • 12:30 - 13:15MARTINA HAAG - Balans i livet - om mod och att våga kasta sig utMer info

  Martina delar med sig av små modighetstips som kan vara till hjälp när vi ska lägga dygnets livspussel och balansera tiden. Martina är författare, skådespelerska och föreläsare. Hennes böcker har sålt i närmare 1 miljon exemplar och nu är hon aktuell med romanen Det är något som inte stämmer som blivit framröstad till Årets bok 2016. lyssna på en ovanligt karismatisk kvinna som med humor inspirerar er till att kanske bli lite modigare och våga ta fler risker .

 • 13:15 - 13:25UTLOTTNINGMer info
 • 13:25 - 14:10HENRIK SCHYFFERT - Släpp sargen - våga samarbetaMer info

  Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl? Eller ens gillar? En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. Hur skapar man miljöer där alla kan få utlopp för sin kreativitet? Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors samarbetsförmåga.

 • 14:10 - 14:40KAFFEMer info
 • 14:40 - 15:25DAVID BATRA - Komisk kommunikationMer info

  Genom denna exklusiva enmansshow visar David hur du engagerar en grupp människor oavsett bakgrund och storlek på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och samtidigt får dem att skratta. David är civilekonomen som blev en av landets mest populära ståuppkomiker. Han är dessutom programledare, skådespelare och författare. Vi känner igen honom från Tv-program som Parlamentet, Kvarteret Skatan, Morgonsoffan och Roast på Berns. Han har sommarpratat i radion och är även en lysande föreläsare i ämnet kommunikation. Batra är en mästare på att fånga absurditeter i vardagen. Man tror han är snäll! Men han är grym!

 • 15:25 - 16:10MICHAEL SÖDERMALM - Teamwork och framgångsfaktorerMer info

  Michael Södermalm ersätter Christer Olsson som tyvärr inte kan närvara

  Michael är en av Sveriges mest meriterade och uppskattade föreläsare inom områdena mental träning, coaching, vinnande ledarskap, kommunikation, målbildsträning, service och kundbemötande. Varför är vissa organisationer mer framgångsrika än andra? Vad är skillnaden som gör skillnaden? Hur behåller du fokus och hur framkallar du flow? han ger effektiva
  och användbara verktyg i syfte att nå ökad personlig framgång och prestationshöjande arbetsresultat. Micheal är författaren bakom den omtalade boken Det sitter i huvudet – om viljans kraft att förändra ditt liv. Han är en estradör som bjuder publiken på livskunskap och mycket humor. Spänn fast säkerhetsbältena – för här blir det åka av!

 • 16:10 - 17:00AVSLUTNING & AFTER WORKMer info

  Konferncier och sång

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till stora inspirationsdagen.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

DAGENS ÄMNEN

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb. Dagens ämnen är: Personligt ledarskap, Teamwork och medarbetarskap, Framgångsfaktorer, Kommunikation & bemötande, Mentala krafter, Stresshantering, Motivation och arbetsglädje.

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2016 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. Betygsskalan räcker inte till för en sån personlighet som Ann Westin. Jag hoppas att hon får fortsatt förtroende! Makalösa människa!!!”

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er Lunchmackan väldigt omfångsrik – lite i överkant kanske! Fm-fika föredömligt liksom em-kaffe utan tilltugg! Bra! Goodie-bag den bästa jag fått hittills (av 4:e gången). Mycket bra dag generellt sett”

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Jörgen Oom var helt fantastiskt bra! Klockren när han beskrev negativa människor, deras tankesätt osv. Många tänkvärda frön såddes, som jag kan förmedla till andra. Toppen!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Kul att få en välfylld ”goodie-bag” också!”

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

”Tack för en mycket inspirerande dag!”

”Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”En stor bukett rosor!! Tack för en mycket underhållande föreställning med glädje och allvar i en skön mix:))”

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Malmö i Malmö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Stora inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners