Stora Inspirationsdagen Malmö

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Malmö
 • Datum:
 • Lokal: Malmö Live
 • Tid: 09:00 - 16:15

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatter

I höst är vi tillbaka den 18 november!  Denna gång på Malmö Live. Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer tillbaka. Det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt.

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

 

Artister och underhållare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - AGNETA SJÖDINMer info

  Agneta – en av Sveriges mest folkkära och uppskattade tvprofiler kommer lotsa oss genom dagens labyrinter av professionella föreläsare och artister. Ingen har väl gått miste om att se henne i någon av alla programledarroller som t ex i Fångarna på fortet, Gladiatorerna och Let´s Dance m m. Agneta är även en uppskattad författare som nyligen skrivit sin tionde bok. I höst är hon aktuell i nya Fångarna på fortet och i Kanal 5:s nya satsning Över Atlanten.

 • 09:10 - 09:55JÖRGEN OOMMer info

  RMI – Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton och har blivit utsedd till Näringslivets drömföreläsare. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it ́s to be, it ́s up to me!

   

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 10:15 - 11:00BODIL JÖNSSONMer info

  Är du stressad? Har du ont om tid? Hur påverkar vår ständiga nåbarhet vårt familje- och arbetsliv? Det som du egentligen längtar efter har ingenting med klockan att göra. Det är din personliga, din upplevda tid som du vill ha lång. Hennes bok Tio tankar om tid har sålts i över 650.000 ex och översatts till 20 språk. Nu är hon aktuell med boken Gott om tid. Med hennes tankar i huvudet blir det lättare för dig att stå emot vår samtids värsta hjärnspöke: det som förvränger synen på oss och får oss att tro att vi alltid har så ”ont” om tid.

 • 11:00 - 11:45NISSE SIMONSONMer info

  Den här gången berättar hjärnkirurgen Nisse Simonson om de senaste rönen inom hjärnforskning. Det har gjorts enorma upptäckter det senaste årtiondet. Synen på hjärnan som statisk och hierarkisk gäller inte längre. Man har kommit fram till att hjärnan är formbar. Det ger den nästan svindlande insikten om att: allt du gör påverkas av din hjärnas uppbyggnad MEN allt du gör påverkar även hur din hjärna formas och fungerar. Ämnet är högaktuellt och tangerar all modern personlig utveckling!

   

 • 11:45 - 12:35LUNCH Mer info

  Lättlunch med dricka.

 • 12:35 - 13:20ROBERT GUSTAFSSONMer info

  Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med succéföreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Dessutom är den inspirerande, tankeväckande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Roligare än så här blir det inte!

   

 • 13:20 - 13:30UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:30 - 14:15MÅNS MÖLLERMer info

  En bejublad föreläsning om humor, stress och konsten att få ihop livet även när det blåser snålt. Hur kan vi minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet? Vad gör man när allt ”gått åt helvete”. Måns Möller är en av Sveriges mest framträdande komiker och en suverän föreläsare. Det här är en vansinnigt rolig föreläsning där du kommer skratta hejdlöst men du kommer även få massor med handfasta tips och råd om hur du kan få ihop din vardag även när det krisar.

 • 14:15 - 14:40KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 14:40 - 15:25JANA SÖDERBERGMer info

  Grannen springer Lidingöloppet, din bästa vän köper sommarstuga, din kollega har precis bestämt sig för att starta eget, men vad vill du? Känns det som om något fattas och att ditt liv försvinner mellan vardagsrutiner och fredagsmys? Ta över rodret igen, träna din mentala styrka och påverka ditt liv i den riktning du vill. Hur våra tankemönster påverkar vårt beteende och vikten att styra över våra tankar. Hitta passionen i dig och förstå dina emotionella drivkrafter. Från offer till chef – programmera ditt mentala softwarepaket. Boosta din självkänsla och gör dig fri från andras åsikter.

 • 15:25 - 16:15KODJO AKOLORMer info

  Kodjo Akolor har blivit en av våra mest folkkära komiker. Han slog igenom med Morgonpasset i P3 och har bl a tilldelats Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare. Föreläsningen handlar om att knäcka Jantelagen. Budskapet är enkelt: man ska våga gilla och tro på sig själv. Det går att knäcka jantelagen oavsett vem man är och vad man har för bakgrund. Det är han själv ett levande exempel på och det är också i sig själv och sitt eget liv han utgår från. En inspirerande och lärorik föreläsning fylld med energi, skratt och igenkänning.

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING OCH AFTERWORKMer info

  Summera dagen tillsammans med dina kollegor och kunder. Vi serverar bubbel till jazziga toner från vårt husband Avenue. Alkoholfritt alternativ finns.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019  års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

säljdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. ”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat.

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

 

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2018 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3495 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings, AW med mingel, loungeband mm.

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Malmö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners