Stora Inspirationsdagen Malmö

När börjar det?

4 Dagar

4 Timmar

31 Minuter

 • Ort: Malmö
 • Datum:
 • Lokal: Nöjesteatern
 • Tid: 09:00 - 16:15

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatter

I höst är vi tillbaka i Malmö den 20 Nov.

Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer till Malmö 20 nov.

 

Det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt

Artister och underhållare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Tilde De PaulaMer info

  Tilde de Paula är en av våra mest rutinerade och folkära tv-personligheterna idag. I grunden är hon journalist och Tilde syns i TV-rutan som programledare, där hon har lett (och leder) program såsom Nyhetsmorgon, Let’s Dance Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran.  Som knappt ettårig kom Tilde från Chile som flykting. Detta har starkt bidragit till hennes  sociala patos vilket märks tydligt i  hennes författarskap. Hon har krivit en rad krönikor samt två böcker, Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar,  och nu senast Tiden läker inga sår. Hon är träffsäker och ställer gärna de där frågorna som vi undrar över men kanske inte alltid vill ställa. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket värme, charm och energi.

 • 09:10 - 10:10PETTER - Kul på jobbet trots motgångarMer info

  Om att hitta arbetsglädjen och övervinna motgångar

  Petter hade oddsen emot sig med sin dyslexi och ADHD. Han visste därför sedan barnsben att han aldrig skulle slå sig in på den akademiska banan, utan att kreativiteten var hans språk. I föreläsningen Artisten, varumärket och entreprenören använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg, att hitta glädjen i det man gör och att ha viljan att övervinna sina motgångar.  Hans ständiga förnyelse, framåtanda  samt outtömliga kärlek till musiken och språket har gjort Petter till en levande legend på den svenska musikscenen. Lyssna till en fantastisk föreläsare som kommer ge er både  aha-upplevelser och stimulera till nytänkande.

 • 10:10 - 10:30KAFFEMer info
 • 10:30 - 11:15PÄR JOHANSSON - I huvudet på en normalstördMer info

  I huvudet på en normalstörd – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk. Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudikteatern, en teatergrupp av normal- och utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i New York, satt upp succémusikalen Trollkarlen från Oz och spelat in kritikerrosade långfilmen Hur många lingon finns det i världen? Hur har han burit sig åt? Hur har hans ledarskap sett ut? Kort och gott – hur lyckades han?  Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Han är flerfaldigt belönad både som ledare och talare.  Som tack för detta fick han 2017 mottaga Årets talare 2017 – Hederspriset.

 • 11:15 - 12:00RENATA CHLUMSKA- Sätta mål och hantera förändringarMer info

  Magnetiska mål. Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål. Att göra dem magnetiska, men också att vara beredd på förändringar. Att förbereda sig för mötet med det oväntade. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina projekt och koppla ihop dem till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet, mod och mycket energi.

 • 12:00 - 12:45LUNCH Mer info
 • 12:45 - 13:30AMI HEMVIKEN - Medarbetarskap och arbetsglädjeMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre på jobbet om du är glad och känner engagemang. Då får du även med dig fler av dina kollegor och medarbetare på dina idéer. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktsik handling, eftersom det aldrig är tanken som räknas. Hur skapar vi ett bra och aktivt medarbetarskap? Hur går vi från nöjdhet till framåtlutat engagemang? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon vann även den prestigefyllda titeln Årets talare 2017. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 13:30 - 13:35UTLOTTNINGMer info
 • 13:35 - 14:20FREDRIK LINDSTRÖM - Svensk och osvensk mentalitetMer info

  En odyssé genom den svenska folksjälen på jakt efter kreativ kommunikation. Fredrik Lindström slog igenom som bussigare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare, omöjlig att placera i ett fack. Detta är en föreläsning om den mänskliga faktorn och den svenska mentaliteten, fylld av igenkänning, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Om hämningar, dåligt självförtroende, kreativ kommunikation och uppfinningsrikedom. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 14:20 - 14:40KAFFEMer info
 • 14:40 - 15:25GÖRAN ADLÉN - Tänk inte om...Tänk om!Mer info

  Det här är en inspirerande föreläsning som handlar om hur man ska våga tänka i nya banor och släppa loss kreativiteten, att verkligen få en organisation att brinna för det de gör. Helt enkelt att våga visa att man älskar vad man gör. För allt går att kopiera utom den äkta passionen.

  Så snacka lite mindre, och gör lite mer! Lämna det förödande ”inte just nu kulturen”. Nyckelorden som den här föreläsningen bygger på är Våga, Älska, Spring.

  Göran är trendanalytiker, författare och en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare inom kommunikation, varumärken och ledarskap.

 • 15:25 - 16:15MAGNUS HELGESSON - Mästarskap och teamworkMer info

  Magnus Helgesson är entreprenören som på kort tid har blivit en av Sveriges mest efterfrågade talare.

  23 år gammal startade han den första Harry – restaurang. I dag finns över 40 restauranger och kedjan omsätter 700 miljoner kronor. Det handlar i grunden om kärlek och passion inför det du gör och att aldrig ge upp. Framgångsreceptet? Att få sin personal att må bra! ”Nöjda medarbetare ger fler kunder och det ger stålar. Allt ska vara enkelt” – som Magnus själv uttrycker det.  Grundfilosofin är att allt handlar om mänskliga behov och drivkrafter. Han har blivit nominerad till de prestigefulla prisen Årets VD, Årets Inspiratör samt Årets Talare! En bejublad och underhållande föreläsning om team, ledarskap, och personligt ansvar. Det här är en riktig omskakande och motiverande energiföreläsning!

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING MED TILDE OCH AFTERWORKMer info

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

DAGENS ÄMNEN

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb.

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018  års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

säljdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. ”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat.

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

 

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2018 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3495 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings, vinmingel m tilltugg, loungeband mm.

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Malmö i Malmö. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners