Stora Inspirationsdagen Karlstad

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Karlstad
 • Datum:
 • Lokal: Karlstad CCC
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

 

succen fortsatter

Nu kommer vi tillbaka till Karlstad! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – vi räknar med samma rusning nu när vi kommer tillbaka den 13 november. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

 

 

 

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - ANNA-LENA BERGELIN (f.d Brundin) Mer info

  JAG ÄR INTE MODIG MEN VÅGAR ÄNDÅ! Anna-Lena är en av våra mest älskade stand-up komiker. Hon är därtill musikalartist, författare och konferencier. Hennes mångfaldighet gör henne till en stor artist. Hon är vass i replikerna och har en osedvanligt klar blick för våra tillkortakommanden. Hon sätter fingret på de allra ömmaste punkterna och blottar vardagens pinsamma trivialiteter. Hon är pricksäker och proffsig i minsta detalj. Hon har gjort succé som sångerskan Edith Piaf i showen Anna-Lena från Montmartre och hennes bok Rampfeber – att lyckas som talare har rosats. I dag är hon konferencier och en fulländad sådan!

 • 09:10 - 10:00PÄR "HUDIK" JOHANSSONMer info

  I huvudet på en normalstörd – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk. Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudikteatern, en teatergrupp av normal-och utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i New York, satt upp succémusikalen Trollkarlen från Oz och spelat in kritikerrosade långfilmen Hur många lingon finns det i världen? Hur har han burit sig åt? Hur har hans ledarskap sett ut? Kort och gott – hur lyckades han? Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Han är flerfaldigt belönad både som ledare och talare.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 10:25 - 11:15LISA EKSTRÖMMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt.
  Hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete på SAS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen Chef.

 • 11:15 - 12:05PAOLO ROBERTOMer info

  Anta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan startade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling. Ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från att vara värsting till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM- titel , är superentreprenör inom restaurangbranchen, har ett eget matvarumärke och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 12:05 - 12:50LUNCHMer info

  Lättlunch med dricka.

 • 12:50 - 13:40PETRA MEDEMer info

  En föreläsning om hur man vänder motgång till framgång. Möt programledaren, komikern och skådespelaren Petra Mede. Vi har bl a sett henne leda Eurovision Song Contest och nu senast medverka i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT. I föreläsningen berättar Petra om hur hon vänt motgång till framgång efter sin ryggskada som fick henne att byta karriär – från att bli professionell dansare till att bli hyllad programledare i TV.

 • 13:40 - 13:50UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:50 - 14:40JÖRGEN OOMMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i världsklass lyckas Jörgen, som ingen annan, att engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it ́s to be, it ́s up to me!

  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 14:40 - 15:05KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 15:05 - 15:05MARK LEVENGOODMer info

  Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - Anna-Lena Bergelin (Fd Brundin) Mer info

  JAG ÄR INTE MODIG MEN VÅGAR ÄNDÅ! Anna-Lena är en av våra mest älskade stand-up komiker. Hon är därtill musikalartist, författare och konferencier. Hennes mångfaldighet gör henne till en stor artist. Hon är vass i replikerna och har en osedvanligt klar blick för våra tillkortakommanden. Hon sätter fingret på de allra ömmaste punkterna och blottar vardagens pinsamma trivialiteter. Hon är pricksäker och proffsig i minsta detalj. Hon har gjort succé som sångerskan Edith Piaf i showen Anna-Lena från Montmartre och hennes bok Rampfeber – att lyckas som talare har rosats. I dag är hon konferencier och en fulländad sådan!

Extra information

 

 

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Inspirationsdagarna

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings mm.

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Karlstad. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.