Karlstad
Plats
Karlstad CCC
Tid
10:00–18:10
Pris ex. moms
0 kr/st

Stora Inspirationsdagen Karlstad

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

EXTRA EXTRA! Vi är så glada att kunna presentera Robert Gustafsson bland årets föreläsare. Hans succéföreläsning Tomgång, Framgång, Rundgång har bemötts med stående ovationer runt om i landet. Det här kan vara det bästa som han gjort. 

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

succen fortsatterNu kommer vi  till Karlstad! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Karlstad 15 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

 

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

 

Ingår i din upplevelse

  • Lätt lunch
  • För- och eftermiddagsfika
  • Utlottning
  • DJ
  • Happenings
  • …med mera!
Program 15/11 2018 Karlstad
09:00–09:10
VÄLKOMMEN - Ann Westin
09:10–10:00
RENATA CHLUMSKA- Sätta mål och hantera förändringar
10:00–10:25
KAFFE
10:25–11:15
NISSE SIMONSON - Senaste rönen om hjärnan
11:15–12:05
AMI HEMVIKEN - Arbetsglädje och Medarbetarskap
12:05–13:00
LUNCH
13:00–13:50
ROBERT GUSTAFSSON - Tomgång, Framgång, Rundgång
13:50–13:55
UTLOTTNING
13:55–14:45
OLOF RÖHLANDER - Mental styrketräning - Få mer gjort samtidigt som du njuter
14:45–15:10
KAFFE
15:10–18:00
ROBERT KARJEL - Lagarbete under svåra förhållanden
18:00–18:10
AVSLUTNING - Ann Westin

Vad andra deltagare säger om oss

"Så himla bra dag! Jag är så taggad nu, det här var verkligen en boost för oss i personalen."

Gabriel

"Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen."

Agneta

"Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort! "

Marie-Louise

"Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år. "

Petra

"“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!” "

Johan

Vanliga frågor

Rabatter
Har ni bytt lokal?
Jag hade beställt biljetter innan pandemin