Stora Inspirationsdagen Gävle

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Gävle
 • Datum:
 • Lokal: Gävle Teater
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  till Gävle! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Gävle 29 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Föreläsare

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN- Maria Möller Mer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

 • 09:10 - 10:00RENATA CHLUMSKA- Sätta mål och hantera förändringarMer info

  Magnetiska mål. Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål. Att göra dem magnetiska, men också att vara beredd på förändringar. Att förbereda sig för mötet med det oväntade. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina projekt och koppla ihop dem till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet, mod och mycket energi.

 • 10:00 - 10:20KAFFEMer info
 • 10:20 - 11:10SARAH DAWN FINER- Lämna din comfort zone- om att våga, vilja och göraMer info

  Här är Sarah Dawn Finers egna historia när svaghet kan bli en styrka. Om kulturkrockar,
  drömmar och driv. En ”mitt i livet” resa. En stund om att hitta mod, våga misslyckas, att ständigt vilja framåt, utmana sig själv och att kliva ur sin comfort zone. För så länge man lever innanför bekvämlighetszonen så känns livet tryggt men man uppnår sällan saker man önskar. Rädsla leder ofta till behov av fiktiv trygghet istället för inre trygghet. Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. En allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har även fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär Lynda Woodruff och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerat tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för Så ska det låta.

 • 11:10 - 12:00PAOLO ROBERTO- Låt aldrig rädslan bli större än nyfikenhetenMer info

  Ta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan öppnade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling – ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info
 • 12:50 - 13:35AZITA SHARIATI- Om vikten av jämställdhet och mångvald i företagMer info

  Azita Shariati är VD för Sodexo Sverige med 8000 anställda. Under hennes ledarskap har andelen kvinnliga chefer ökat från 14 till 46 procent på fyra år. Hon är en karismatisk och passionerad ledare som genom sitt jämställdhets och mångfaldsarbete nått ökad tillväxt och bättre resultat. Det blir även lättare att hitta och behålla rätt kompetens inom organisationen. Nu delar hon med sig av sin syn på hur vi har allt att vinna på att främja en kultur som välkomnar olikheter och hyllar unika idéer, perspektiv, erfarenheter och talanger. Hon är rådgivare åt regeringen och har utsetts till Sveriges bästa chef, Näringslivets mäktigaste kvinna, Årets direktör mm . Farväl enfald – God dag mångfald

 • 13:35 - 13:45UTLOTTNINGMer info
 • 13:45 - 14:35HENRIK SCHYFFERT- Släpp sargen- Våga samarbetaMer info

  Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl?
  Eller ens gillar? En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. Hur skapar man miljöer där alla kan få utlopp för sin kreativitet? Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors samarbetsförmåga.

 • 14:35 - 15:00KAFFEMer info
 • 15:00 - 15:50JÖRGEN OOM- Peak Performance och framgångsfaktorerMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i
  världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it´s to be, it´s up to me!
  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 15:50 - 16:00AVSLUTNING- Maria MöllerMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

 

DAGENS ÄMNEN

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb. Dagens ämnen är: Personligt ledarskap, Teamwork och medarbetarskap, Framgångsfaktorer, Kommunikation & bemötande, Mentala krafter, Stresshantering, Motivation och arbetsglädje.

inspirationsdagarna

UTLOTTNING

Vi har även ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2017 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Kul att få en välfylld goodiebag också! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2.695 kr pp ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.

Super-Early-bird 50 st -SLUTSÅLT
Early-bird 50 st -SLUTSÅLT

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Gävle i Gävle. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners