Stora Inspirationsdagen Gävle

När börjar det?

128 Dagar

3 Timmar

42 Minuter

 • Ort: Gävle
 • Datum:
 • Lokal: Gävle Teater
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

VI HÅLLER FÖR FULLT PÅ ATT UPPDATERA VÅR SIDA / EVENTET

VÄLKOMMEN TILLBAKA MÅNDAG 22 JULI DÅ VI AVSLÖJAR ÅRETS TALARE

Nedan är från 2018:

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  till Gävle! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Gävle 28 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Föreläsare

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Tilde De PaulaMer info

  Tilde de Paula är en av våra mest rutinerade och folkära tv-personligheterna idag. I grunden är hon journalist och Tilde syns i TV-rutan som programledare, där hon har lett (och leder) program såsom Nyhetsmorgon, Let’s Dance Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran.  Som knappt ettårig kom Tilde från Chile som flykting. Detta har starkt bidragit till hennes  sociala patos vilket märks tydligt i  hennes författarskap. Hon har krivit en rad krönikor samt två böcker, Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar,  och nu senast Tiden läker inga sår. Hon är träffsäker och ställer gärna de där frågorna som vi undrar över men kanske inte alltid vill ställa. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket värme, charm och energi.

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - Ändra dina tankar - ändra ditt livMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

   

 • 10:00 - 10:50JONAS GARDELL - Utanförskap och självförtoendeMer info

  Nu med nyskrivet material till Stora Inspirationsdagen. Jonas Gardell – författare, dramatiker, komiker och artist. Mannen med fler talanger än en schweizisk fällkniv. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han balanserar på ytterlighetens kant – ilska, sorg, glädje och inte minst glödande kärlek. Han lägger fokus på marginaliserade människor i utanförskap. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. Hans triologi Torka inte tårar utan handskar har rosats av pressen. Han har utnämnts till Teologie Hedersdoktor vid Lunds Universitet och Medicine Hedersdoktor vid Linköpings Universitet och nu senast i Finland. En estradör träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 10:50 - 11:15KAFFEMer info
 • 11:15 - 12:05PÄR "HUDIK" JOHANSSON- I huvudet på en normalstördMer info

  I huvudet på en normalstörd – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk. Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudikteatern, en teatergrupp av normal- och utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i New York, satt upp succémusikalen Trollkarlen från Oz och spelat in kritikerrosade långfilmen Hur många lingon finns det i världen? Hur har han burit sig åt? Hur har hans ledarskap sett ut? Kort och gott – hur lyckades han?  Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Han är flerfaldigt belönad både som ledare och talare.  Som tack för detta fick han 2017 mottaga Årets talare 2017 – Hederspriset.

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:50ARI RIABACKE - Konsten att fatta svåra beslutMer info

  FÖRSTÅ DE BESLUT DU FATTAR OCH GÖR BESLUTEN ÄNNU BÄTTRE!
  Här kommer vi tas med på en hisnande upptäcktsfärd när det gäller att fatta beslut. Vad är
  det som styr oss till framgång, lycka eller olycka, rikedom eller fattigdom? Varför fattar vi fel beslut? Genom en stundom provocerande analys kommer han förhoppningsvis höja vår insikt och medvetandegrad när det gäller beslutsfattning. Ari, fil dr i risk- och beslutsanalys, har på kort tid seglat upp som en av Skandinaviens mest anlitade talare och han passar lika bra på högsta ledningsnivå som på en kick-off eller ett kundevent. Hans bok Beslutspyramiderna blev nominerad till årets HR-bok av Personal & Ledarskap och han har även blivit nominerad till Årets talare

 • 13:50 - 14:00UTLOTTNINGMer info
 • 14:00 - 14:50AMI HEMVIKEN - Arbetsglädje och medarbetarskapMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre på jobbet om du är glad och känner engagemang. Då får du även med dig fler av dina kollegor och medarbetare på dina idéer. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktsik handling, eftersom det aldrig är tanken som räknas. Hur skapar vi ett bra och aktivt medarbetarskap? Hur går vi från nöjdhet till framåtlutat engagemang? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon vann även den prestigefyllda titeln Årets talare 2017. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 14:50 - 15:15KAFFEMer info
 • 15:15 - 16:05 CHRISTINA STIELLI - Motivation och arbetsglädjeMer info

  Alla ska känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet – varje dag!  Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Mår inte medarbetarna bra så mår inte företaget bra. Den här föreläsningen är för alla team, arbetslag, företag och arbetsgrupper som vill ha verksamhetens mål i fokus, skapa arbetsglädje och energi. Vi lyfts, inspireras och får konkreta verktyg för ett bättre medarbetarskap på arbetsplatsen. Vem vill jag vara på min arbetsplats? Tar jag själv ansvar för det? Hur kan vi träna oss till ett positivt förhållningssätt till det vi möter och vilka är fördelarna? Christina har fått den prestigefyllda utmärkelsen Sveriges bästa kvinnliga föreläsare både 2014 och 2015. Hennes kunder har under fjolåret gett henne betyget 4,94 av 5,00.  Möt Sveriges i särklass hetaste föreläsare.

 • 16:05 - 16:10AVSLUTNING - Tilde De PaulaMer info

  Tilde de Paula är en av våra mest rutinerade och folkära tv-personligheterna idag. I grunden är hon journalist och Tilde syns i TV-rutan som programledare, där hon har lett (och leder) program såsom Nyhetsmorgon, Let’s Dance Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran.  Som knappt ettårig kom Tilde från Chile som flykting. Detta har starkt bidragit till hennes  sociala patos vilket märks tydligt i  hennes författarskap. Hon har krivit en rad krönikor samt två böcker, Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar,  och nu senast Tiden läker inga sår. Hon är träffsäker och ställer gärna de där frågorna som vi undrar över men kanske inte alltid vill ställa. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket värme, charm och energi.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

 

DAGENS ÄMNEN

Den röda tråden på våra inspirationsdagar är hur vi ska hitta inspiration och få ett bättre arbetsklimat på våra jobb. Dagens ämnen är: Personligt ledarskap, Teamwork och medarbetarskap, Framgångsfaktorer, Kommunikation & bemötande, Mentala krafter, Stresshantering, Motivation och arbetsglädje.

UTLOTTNING

Vi har även ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Kul att få en välfylld goodiebag också! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2.995 kr pp ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Gävle. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners