Stora Inspirationsdagen Gävle

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Gävle
 • Datum:
 • Lokal: Gävle Konserthus
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

EXTRA!!! EXTRA!!!
Pga den enorma biljettrusningen då många blev utan biljett  har vi bytt lokal!
Lokalen är flyttad från Gävle Teater till Konserthuset i Gävle. 

I övrigt är programmet detsamma.

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  till Gävle!Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – vi räknar med samma rusning nu när vi kommer tillbaka den 28 november. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Föreläsare

Konferencier och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - ANN WESTIN Mer info

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt! Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 10:00MARTINA HAAGMer info

  Martina Haag delar med sig av små modighetstips som kan vara till hjälp när vi ska lägga dygnets livspussel och balansera tiden. Martina är författare, skådespelerska och föreläsare. Hennes böcker har sålt närmare 1 miljon exemplar och hennes senaste roman Det är något som inte stämmer blev framröstad till Årets bok 2016. Lyssna till en ovanligt karismatisk kvinna som med humor inspirerar er till att kanske bli lite modigare och våga ta fler risker.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 10:25 - 11:15NISSE SIMONSONMer info

  Nisse Simonson berättar om de senaste rönen inom modern hjärnforskning. Det har gjorts enorma upptäckter det senaste årtiondet. Den gamla synen på hjärnan som statisk och hierarkisk gäller inte längre. Man har kommit fram till att hjärnan är formbar. Det ger den nästan svindlande insikten om att: allt du gör påverkas av din hjärnas uppbyggnad MEN allt du gör påverkar även hur din hjärna formas och fungerar. Ämnet är högaktuellt och tangerar all modern personlig utveckling. Har du hört Nisse tidigare kan du se fram emot en formidabel fortsättning på hans tidigare föreläsning. Har du inte hört honom så missa inte denna underbara läkare med hjärnan som passion. Föreläsningen om hjärnan och neuroplasticitet hade premiär på Stora Inspirationsdagen och våra tidigare deltagare har gett Nisse det smått fantastiska medelbetyget 4,92 av 5,0.

 • 11:15 - 12:00FREDRIK LINDSTRÖMMer info

  Detta är en föreläsning om den svenska mentaliteten, dess värderingar, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Hur uppfattar vi oss själva och hur uppfattas vi av andra? Om hämningar, dåligt självförtroende, gränsöverskridande kommunikation och uppfinningsrikedom. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info

  Lättlunch med dricka.

 • 12:50 - 13:40ROBERT GUSTAFSSONMer info

  En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro. Ni som tyckte att hans förra föreläsning var rolig kommer ligga dubbelvikta denna gång – roligare än så här blir det inte!

 • 13:40 - 13:50UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:50 - 14:40MAGNUS HELGESSONMer info

  Magnus Helgesson är entreprenören som på kort tid har blivit en av Sveriges mest efterfrågade talare. 23 år gammal startade han den första Harryrestaurangen. I dag finns över 40 restauranger och kedjan omsätter 700 miljoner kronor. Det handlar i grunden om kärlek och passion inför det du gör och att aldrig ge upp. Framgångsreceptet? Att få sin personal att må bra! ”Nöjda medarbetare ger fler kunder och det ger stålar. Allt ska vara enkelt” som Magnus själv uttrycker det. Grundfilosofin är att allt handlar om mänskliga behov och drivkrafter. Han har blivit nominerad till de prestigefulla utmärkelserna Årets VD, Årets Inspiratör samt Årets Talare! En bejublad och underhållande föreläsning om team, ledarskap, och personligt ansvar.

 • 14:40 - 15:05KAFFEMer info

  Fikapaus.

 • 15:05 - 15:55ELAINE EKSVÄRDMer info

  En modern retorikföreläsning som lyfter retoriken till din vardag. Vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet och hur får du folk att gilla dig på tre minuter? Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Vill du att andra inte bara ska lyssna på dig utan också göra som du vill? Här förmedlas intressant fakta på ett mycket underhållande sätt!

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - ANN WESTINMer info

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge igen! Hennes hämndbegär överglänser allt! Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra föreläsare. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

 

 

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

Inspirationsdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker
att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!
Kul att få en välfylld goodiebag också! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare som jag ger högsta betyg??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2.995 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings mm.

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Gävle. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners