Stora Inspirationsdagen Umeå

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Umeå
 • Datum:
 • Lokal: Folkets Hus Umeå
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Stora Inspirationsdagen blev snabbt utsåld. Många arbetsplatser hade planerat in 28 maj men inte hunnit anmäla sig. Därför har vi nu bytt lokal så att de kan vara med på årets personaldag. Det är verkligen en stor glädje att få meddela att det nu är på Folkets Hus Umeå, Idunsalen, som Stora inspirationsdagen hålls.

I övrigt inga andra ändringar i programmet
Adress: Vasaplan, Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Tips! Var ute i god tid då det kommer mycket folk. Vi kommer öppna dörrarna in till salongen strax efter 0830.

Vi ser så fram emot att få ta emot er – Välkomna!

Kommer ni med bil så finns Parkeringshuset Nanna på Västra Kyrkogatan 13

 

 

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Umeå 28 maj 2018.

 

Det är ett stjärnspäckat program med bla Robert Gustafsson och hans succéföreläsning Tomgång, Framgång, Rundgång. Det här kan vara det bästa programmet vi producerat. 

 

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Maria MöllerMer info
  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.
 • 09:10 - 10:00RENATA CHLUMSKA- Sätta mål och hantera förändringarMer info

  Magnetiska mål. Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål. Att göra dem magnetiska, men också att vara beredd på förändringar. Att förbereda sig för mötet med det oväntade. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina projekt och koppla ihop dem till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet, mod och mycket energi.

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:20ROBERT GUSTAFSSON - Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Premiär på stora inspirationsdagen! Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med succéföreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. Runt om i landet har han mötts av stående ovationer. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann har setts av över en miljon tittare och Roberts sminkning var där så enastående att prestationen var nominerad på Oscarsgalan 2016. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro. Ni som tyckte att hans förra föreläsning var rolig kommer ligga dubbelvikta denna gång – roligare än så här blir det inte!

 • 11:20 - 12:05AMI HEMVIKEN - Arbetsglädje och Medarbetarskap Mer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre om du är glad och då får du även fler att lyssna och komma ihåg det du säger. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktiken så att du kan känna mer kraft och energi på jobbet. Hur skapar vi ett bra medarbetarskap? Hur avgörande är balansen mellan arbetsliv och privatliv för arbetsklimatet? Hur får vi medarbetarna att bli mer aktiva och ansvarstagande? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon blev även nominerad till den prestigefyllda utmärkelsen Årets talare. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:50ROBERT KARJEL - Lagkänsla och ledarskap under tuffa förhållandenMer info

  Om hur vi skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. När
  allt skalas av så handlar det om hur vi bemöter varandra och hanterar svårigheter, förändringar samt allas förmåga att vilja ta ansvar. Du får insikt i och verktyg för hur man skapar lagkänsla även under extrema förhållanden. Karjel är Hamilton fast på riktigt. han är överstelöjtnanten som utbildats hos bla U.S. Marine Corps. Som om inte det vore nog så är han civilingenjör, författare och har en enastående förmåga att leda människor åt samma mål. Han har byggt upp piratjagande förband utanför Somalias kust och helikopterdivisioner i Afghanistan på uppdrag av FN. År 2013 och 2016 fick han den prestigefulla utmärkelsen Årets Talare och han är en mästare på att översätta egna erfarenheter och göra dem applicerbara i lyssnarnas egna arbetssituationer.

 • 13:50 - 14:00UTLOTTNING AV FINA VINSTERMer info
 • 14:00 - 14:40SARAH DAWN FINER- Lämna din comfort zone- om att våga, vilja och göraMer info

  Här är Sarah Dawn Finers egna historia när svaghet kan bli en styrka. Om kulturkrockar,
  drömmar och driv. En ”mitt i livet” resa. En stund om att hitta mod, våga misslyckas, att ständigt vilja framåt, utmana sig själv och att kliva ur sin comfort zone. För så länge man lever innanför bekvämlighetszonen så känns livet tryggt men man uppnår sällan saker man önskar. Rädsla leder ofta till behov av fiktiv trygghet istället för inre trygghet. Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. En allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har även fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär Lynda Woodruff och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerat tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för Så ska det låta.

 • 14:40 - 15:10KAFFEMer info
 • 15:10 - 16:00CHRISTER OLSSON - Teamwork och peakperformanceMer info
  Vart är ni på väg och vill ni dit? Om att få gruppen att gå åt samma håll. Kan alla enkelt svara på vart ni är på väg och om alla vill dit så har ni kommit långt i ert lagarbete och er utveckling. Christer arbetar som mentor, coach och strateg inom företagsledningar runt om i Sverige. Han är fiskarpojken från Öckerö som gjort sunt förnuft till livs- och affärsstrategier. Hans goda råd är lika användbara för chefer och ledare såväl som övrig personal. Vad han än tar sig an har han alltid det mänskliga perspektivet i fokus. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. Lyssna till en föreläsare som lyckas förändra sin publik genom de små tankefrön han sår.
 • 16:00 - 16:05AVSLUTNING Maria MöllerMer info
  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Nu är hon aktuell med nya showen This time. Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

Extra information

 

Inspirationsdagarna

 

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – Stora Inspirationsdagen.*
Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

 

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

 

 

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2695 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Umeå i Umeå. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


stora inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone