Stora Inspirationsdagen Umeå

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Umeå
 • Datum:
 • Lokal: Väven
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

I våras sålde vi slut väven och många blev utan biljetter. Det blev även utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut till Stora Inspirationsdagen. I fjol tog biljetterna slut i Umeå på rekordtid men nu kommer vi tillbaka! Boka era biljetter redan i dag så ni inte blir utan.

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Umeå 29 maj 2017. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

MOTIVATION, PERSONLIG UTVECKLING OCH LAGKÄNSLA

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Carin da SilvaMer info

  Med en sjusärdeles positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar med ett leende. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i Tv4:s succéprogram let ́s dance 2006-2008. Vi har sett henne som hallåa på Tv4, programledare för Förkväll, Adam live och Kändishoppet på Tv3. Hon har en podcast i expressen, sitter i Tv4:s helgpanel och har en blogg i Mama. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket energi och en hel del dans.

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - Ändra dina tankar - Ändra ditt LivMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:30KAFFEMer info
 • 10:30 - 11:15CHRISTINA STIELLI - Medarbetarskap och arbetsglädjeMer info

  Alla ska känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet – varje dag! Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Mår inte medarbetarna bra så mår inte företaget bra. Den här föreläsningen är för alla team, arbetslag, företag och arbetsgrupper som vill ha verksamhetens mål i fokus, skapa arbetsglädje och energi. vi lyfts, inspireras och får konkreta verktyg för ett bättre medarbetarskap på arbetsplatsen. Vem vill jag vara på min arbetsplats? Tar jag själv ansvar för det? Hur kan vi träna oss till ett positivt förhållningssätt till det vi möter och vilka är fördelarna? Christina har fått den prestigefyllda utmärkelsen Sveriges bästa kvinnliga föreläsare både 2014 och 2015 . Möt Sveriges i särklass hetaste föreläsare.

 • 11:15 - 12:05MICHAEL SÖDERMALM - Teamwork och framgångsfaktorerMer info

  Michael är en av Sveriges mest meriterade och uppskattade föreläsare inom områdena mental träning, coaching, vinnande ledarskap, kommunikation, målbildsträning, service och kundbemötande. Varför är vissa organisationer mer framgångsrika än andra? Vad är skillnaden som gör skillnaden? Hur behåller du fokus och hur framkallar du flow? han ger effektiva
  och användbara verktyg i syfte att nå ökad personlig framgång och prestationshöjande arbetsresultat. Micheal är författaren bakom den omtalade boken Det sitter i huvudet – om viljans kraft att förändra ditt liv. Han är en estradör som bjuder publiken på livskunskap och mycket humor. Spänn fast säkerhetsbältena – för här blir det åka av!

   

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:45FREDRIK LINDSTRÖM - Den mänskliga faktornMer info

  En odyssé genom den svenska folksjälen på jakt efter kreativ kommunikation. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i Sr:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare, omöjlig att placera i ett fack. Detta är en föreläsning om den mänskliga faktorn och den svenska mentaliteten, fylld av igenkänning, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Om hämningar, dåligt självförtroende, kreativ kommunikation och uppfinningsrikedom.

  Det här är edutainment när den är som bäst. en vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 13:45 - 13:55UTLOTTNING AV FINA VINSTERMer info
 • 13:55 - 14:40BABBEN LARSSON - Smällar man får ta - om att hantera stress och oroMer info

  Babben har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. hon är en artist med bredaste tänkbara kompetens. Babben pratar om vikten av att sätta upp mål inte bara i jobbet, utan även för sin egen del. “Att balansera de olika delarna i livet så bygget inte tippar över, skilja på självförtroende och självkänsla och att lära sig mer om i vilka olika former stress och oro visar sina fula trynen”. Hur känner vi igen signalerna och framför allt hur hanterar vi stress och oro? Vilken personlighetstyp är du och hur kan du minska stressen genom att veta det? Vänta er inte en dyster föreläsning. Det kommer bli prov på en lysande komik med insiktsfulla råd , många aha- upplevelser och framför allt om vikten att resa sig. Gång på gång.

 • 14:40 - 15:10KAFFEMer info
 • 15:10 - 16:00KLAS HALLBERG - Arbeta mindre - få mer gjortMer info

  Lär dig konsten att leva mer och jobba mindre genom att arbeta smartare. alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba mera innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Kärnan i Klas föreläsning handlar om att prioritera uppgifterna och göra rätt val. Det är viktigare att göra rätt saker än att göra många saker. Prestera bättre, arbeta mindre och paradoxalt nog kommer du få mer gjort!

  Klas sprudlar av energi och är en mycket pedagogisk inspiratör. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara!

 • 16:00 - 16:05AVSLUTNING Carin da SilvaMer info

  Med en sjusärdeles positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar med ett leende. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i Tv4:s succéprogram let ́s dance 2006-2008. Vi har sett henne som hallåa på Tv4, programledare för Förkväll, Adam live och Kändishoppet på Tv3. Hon har en podcast i expressen, sitter i Tv4:s helgpanel och har en blogg i Mama. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket energi och en hel del dans.

Extra information

 

DAGENS ÄMNEN

PERSONLIGT LEDARSKAP
MOD, INSTÄLLNING OCH MÅL
KOMMUNIKATION & BEMÖTANDE
TEAMWORK OCH MEDARBETARSKAP
FRAMGÅNGSFAKTORER
PEAKMOTIVATION
MENTALA KRAFTER
KONSTEN ATT NJUTA MEN ÄNDÅ FÅ SAKER GJORDA
STRESSHANTERING
HUR HJÄRNAN FUNGERAR
INITIATIVTAGANDE OCH KREATIVITET
MOTIVATION OCH ARBETSGLÄDJE
TEAMBUILDING

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

 

 

Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag mot en avbokningsavgift- därefter är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2495 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Umeå i Umeå. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Stora inspirationsdagen

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Våra partners

 • Make up store Stora Inspirationsdagen
 • Kung Markatta Stora Inspirationsdagen
 • Weleda Stora Inspirationsdagen
 • Aloe Vera Stora Inspirationsdagen
 • Eat Natural Stora Inspirationsdagen
 • Green and Blacks Organic Stora Inspirationsdagen