Stora Inspirationsdagen Umeå

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Umeå
 • Datum:
 • Lokal: Väven
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Utsålt tre år på raken i Umeå. Nu kommer vi tillbaka med en fantastisk line-up!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Umeå 23 maj 2019.

 

 

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller

Föreläsare - Programmet släpps i december

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - MARIA LUNDQVISTMer info

  Hon är en av våra mest folkkära och mångsidiga skådespelare. Hennes något burleska rollfigurbibliotekarien Sally gav henne ett vida genombrott. Vi har bl a sett henne i filmer som Denbästa av mödrar, Heartbreak Hotel och En underbar jävla jul. Nu är hon aktuell i Colin Nutleys serie Bröllop, begravning och dop. Hon har även blivit Guldbaggebelönad ett par gånger, överösts med internationella filmpriser och fått Karamellodiktstipendiet. På ett oförglömlig sätt blandar hon humor och allvar under hela dagen!

 • 09:10 - 10:00JÖRGEN OOM - Teamwork och rätt mental inställningMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it´s to be, it´s up to me! Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15MÅNS MÖLLER - Om att få ihop livet när det krisarMer info

  En bejublad föreläsning om humor, stress och konsten att få ihop livet även när det blåser snålt. Hur skapar vi balans mellan arbete och privatliv i vår vardag. Hur kan vi minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet? Vad gör man när allt ”gått åt helvete”. Måns Möller är en av Sveriges mest framträdande komiker och en suverän föreläsare. Det här är en vansinnigt rolig föreläsning där du kommer skratta hejdlöst men du kommer även få massor med handfasta tips och råd om hur du kan få ihop din vardag även när det krisar.

 • 11:15 - 12:00ELAINE EKSVÄRD - Konsten att hantera besvärliga typerMer info

  Elaine har fått fantastiska vitsord på Stora Inspirationsdagen och på mångas begäran är hon nu tillbaka med en ny föreläsning. Den syftar till att göra er bättre på att hantera konflikter, öka er förståelse för andra människor och ge er massor med verktyg, aha-upplevelser och tankeställare. Elaine lär på ett lättsamt och roligt sätt ut hur ni ska kunna hantera översitteri, avundsjuka och andra besvärliga beteenden på ett retoriskt vinnande sätt. Hur identifierar vi olika härskartekniker och hur bemöter vi dem? Hur säger vi besvärliga saker snyggt? Konsten att ge och ta feedback. Hur påverkar din personlighetstyp ditt sätt att kommunicera, reagera och argumentera? Elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. Idag delar hon med sig av sina bästa råd på Stora Inspirationsdagen.

 • 12:00 - 12:50LUNCHMer info
 • 12:50 - 13:35MARTINA HAAG- Balans i livet – Om mod och att våga kasta sig ut Mer info

  Martina Haag delar med sig av små modighetstips som kan vara till hjälp när vi ska lägga dygnets livspussel och balansera tiden. Martina är författare, skådespelerska och föreläsare. Hennes böcker har sålt närmare 1 miljon exemplar och hennes senaste roman Det är något som inte stämmer blev framröstad till Årets bok 2016. Lyssna på en ovanligt karismatisk kvinna som med humor inspirerar er till att kanske bli lite modigare och våga ta fler risker.

 • 13:35 - 13:45UTLOTTNING AV FINA VINSTERMer info
 • 13:45 - 14:35JONAS GARDELL - Om utanförskap och självförtroendeMer info

  Nu med nyskrivet material till Stora Inspirationsdagen. Jonas Gardell – författare, dramatiker, komiker och artist. Mannen med fler talanger än en schweizisk fällkniv. Ingen kan som Jonas beskriva känslor med sådan frenesi. Han balanserar på ytterlighetens kant – ilska, sorg, glädje och inte minst glödande kärlek. Han lägger fokus på marginaliserade människor i utanförskap. Han försvarar de svaga och kämpar för deras mänskliga rättigheter. I år är han aktuell med in nya show Queen of fucking everything och på SVT med det emotionella mästerverket De dagar som blommorna blommar. Han har utnämnts till Teologie Hedersdoktor vid Lunds Universitet och Medicine Hedersdoktor vid Linköpings Universitet och nu senast vid Åbo Akademi. En estradör träder scen med stor skärpa, stollighet och mycket hjärta.

 • 14:35 - 15:05KAFFEMer info
 • 15:05 - 15:55PÄR "HUDIK" JOHANSSON: Se möjligheterna - Allt är möjligtMer info

  I huvudet på en normalstörd – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk. Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudikteatern, en teatergrupp av normal och utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i New York, satt upp succémusikalen Trollkarlen från Oz och spelat in kritikerrosade långfilmen Hur många lingon finns det i världen? Hur har han burit sig åt? Hur har hans ledarskap sett ut? Kort och gott – hur lyckades han? Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas. Han är
  flerfaldigt belönad både som ledare och talare. Som tack för detta fick han 2017 mottaga Årets talare 2017 – Hederspriset.

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - Konferencier MARIA LUNDQVISTMer info

Extra information

 

 

 

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – Stora Inspirationsdagen.*
Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

 

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

“Dagen gjorde skäl för namnet; Inspirationsdag! Gick därifrån med ett leende på läpparna, och styrkt ända in i själen!!“

Linda

“Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår“

Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”

Johan

“Missa inte detta. Fick en underbar inspirationsdag igår med Talarförmedlingen vid rodret och en massa bra föreläsare! :)”

Annika

Stora Inspirationsdagen är helt enkelt den bästa personaldagen vi någonsin haft! Vi har varit på mycket men det här gjorde verkligen skäl för namnet och som det utlovas – en utbildningsshow långt utöver det vanliga! Tusen tack – vi kommer nästa år igen!

Ulla-Britt

 

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning, DJ, happenings mm.

Grupprabatter

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Umeå. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.