Stora Inspirationsdagen Umeå

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

172 Dagar

14 Timmar

15 Minuter

 • Ort: Umeå
 • Datum:
 • Lokal: Väven
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

WE ARE BACK!

NYTT DATUM I UMEÅ – 23 MAJ 2022

Äntligen öppnar vi upp våra evenemang! Nu hävs restriktionerna och vi ser fram emot att välkomna er till Stora Inspirationsdagen våren 2022. Som vi har längtat efter att få leva normalt igen, att mötas, träffa kollegor och vänner. Att få uppleva saker tillsammans på riktigt. Vi kan utlova en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje!

Det kommer även handla en hel del om framtidens arbetsplatser med hybrid/distansarbetets för- och nackdelar. Här får ni konkreta verktyg för att säkerställa arbetsglädje och bra resultat Många skratt och aha-upplevelser utlovas!

Då efterfrågan är mkt stor räknar vi med att sälja slut på rekordtid.

Boka era biljetter redan idag.

De kunder som skulle gått våren 2020 är garanterade plats på de nya datumen och vi återkommer till er i januari med vidare detaljer!

Varmt välkomna!

Johan Hansson, VD

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

 

succen fortsatter

 

Nu kommer vi  tillbaka till Umeå!
Ovan ser du hur vi hade det på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång.

Boka idag så du inte blir utan!

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMNA - Ann WestinMer info

  Hon har flera gånger blivit vald till Sveriges roligaste kvinna! Ann är även Sveriges absolut roligaste
  konferencier och flera av våra deltagare gav henne betyget 6 av 5 möjliga! Med sin timing och sitt
  obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är Ann ett komiskt geni. Vem har inte suttit och klurat
  på snillrika idéer om att ge igen på chefen eller exet? Eller på grannen eller svärmor? Det har Ann! Ge
  igen! Hennes hämndbegär överglänser allt. Galen men oemotståndlig kommer hon i dag presentera våra
  föreläsare. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund.

 • 09:10 - 10:00ARI RIABACKE - KONSTEN ATT FATTA BRA BESLUTMer info

  Här kommer vi tas med på en hisnande upptäcktsfärd när det gäller att fatta beslut. Vad är det som styr oss till framgång, lycka eller olycka, rikedom eller fattigdom? Varför fattar vi fel beslut? Genom en stundom provocerande analys kommer han förhoppningsvis höja vår insikt och medvetandegrad när det gäller beslutsfattning. Hans bok Beslutspyramiderna blev nominerad till årets HR-bok av Personal & Ledarskap och han har även blivit nominerad till Årets Talare.

 • 10:00 - 10:30FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 10:30 - 11:25ALEXANDRA PASCALIDOU - LIVET BÖRJAR UTANFÖR DIN KOMFORTZONMer info

  Det är när du vågar ta dig utanför din komfortzon som det börjar hända saker. Att vilja, att våga och att göra. Om att bli den man innerst inne är och skapa mer liv i livet. Om konsten att bli sin egen lyckas smed och förverkliga drömmar och idéer. Om att passera stängda dörrar och finna kraften, kreativiteten Och kamplusten. Det här är en föreläsning om inspiration som landar i sex förutsättningar för Succé!

 • 11:25 - 12:20SUSANNE PETTERSSON - ARBETSGLÄDJE OCH FRAMGÅNGSRIKA TEAMMer info

  Föreläsningen handlar om att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen, i teamet och i laget! Ni kommer få konkreta verktyg för hur ni tillsammans kan agera för att få alla att må och prestera bra tillsammans. Susanne Pettersson har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar, att bidra till andras framgång. Hon är även verksam som mental coach för många av Sveriges elitidrottare och lag, tex Malmö Redhawks. 2018 fick hon det prestigefyllda priset Årets Kvinnliga talare.

 • 12:20 - 13:20LUNCHMer info
 • 13:20 - 13:30UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:30 - 14:30FREDRIK LINDSTRÖM - SVENSK OCH OSVENSK MENTALITETMer info

  Föreläsningen handlar om den den svenska mentaliteten, dess värderingar, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Hur uppfattar vi oss själva och hur uppfattas vi av andra? Om hämningar, dåligt självförtroende, gränsöverskridande kommunikation och uppfinningsrikedom. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 14:30 - 15:00FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 15:00 - 15:55OLOF RÖHLANDER - MENTAL STYRKETRÄNING OCH NJUTARBETNINGMer info

  En underbar föreläsning om hur vi ska tänka och bemöta andra för att ta oss till nästa nivå. Olof är landets mest bokade föreläsare, har blivit Årets talare flera gånger. Han har varit både vinteroch sommarpratare i P1. Låt dig inspireras av hans nya föredrag där han ställer krispiga frågor och ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling och samtidigt njuta av livet.

 • 15:55 - 16:00AVSLUTNING - ANN WESTINMer info

  Ann avslutar dagen.

Extra information

 

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2022 års upplaga av Stora Inspirationsdagen.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

säljdagarna

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

 

Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill både vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Copyright ©2020 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 2995 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning, DJ, happenings m.m.

gå 10 betala

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Umeå. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Stora Inspirationsdagen i umeå med Fredrik Lindström och Alexandra Pascalidou

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.