Stora Inspirationsdagen Göteborg

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Göteborg
 • Datum:
 • Lokal: Lisebergsteatern
 • Tid: 09:00 - 17:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

INFORMATION ANGÅENDE COVID-19:

Vi flyttar fram datumen på Stora Inspirationsdagen som är i maj till våren 2021. 

Trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet både för våra besökare och medarbetare. Vi har följt och följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar.

Med tanke på den senaste tidens rapporter när det gäller viruset COVID-19 så har vi nu beslutat oss för att flytta fram Stora Inspirationsdagen. Vi vill betona att arrangemanget inte kommer att ställas in, utan vi flyttar fram det. Alla deltagare kommer garanteras att få gå vid ett senare och säkrare tillfälle. Alla kunder får ett värdebevis och garanteras plats på de nya datumen. Vi arbetar för fullt med planeringen och kommer kontakta alla berörda kunder inom kort.

Det här är givetvis inget lätt beslut att fatta. Vi  känner samtidigt att mycket av fokuset på dagen skulle ha flyttats från inspiration till coronavirus och det är inte syftet. Meningen med denna dag är att få inspiration, ökad kunskap och en fantastisk upplevelse, inte att behöva känna oro för att eventuellt bli smittad.

Väl mött!

 Johan Hansson, VD

 

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

 

succen fortsatter

 

Nu kommer vi  tillbaka till Göteborg!
Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång.
Vi räknar med rusning nu när vi kommer den 13 maj.

Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMNA - PETRA MEDEMer info

  Hon är en lysande programledare och därtill estradör. I dag kommer hon lotsa oss genom föreläsningarnas klokskap och humoristiska skär. Petra har lett ett antal stora TV-galor genom åren som Melodifestivalen, QX-galan, Kristallen och Världens Barn samt varit julvärd i SVT. Som skådespelare kan vi bland annat se Petra i den prisade barn- och ungdomsserien Familjen Rysberg och som en av huvudrollerna i den hyllade dramaserien Bonusfamiljen på SVT.

 • 09:10 - 09:55RENATA CHLUMSKA - PLANERA OCH HANTERA FÖRÄNDRINGARMer info

  Magnetiska mål. Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål. Att göra dem magnetiska, men också att förbereda sig för mötet med det oväntade. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina projekt och koppla ihop dem till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet och att kunna hantera förändringar är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet, mod och mycket energi.

 • 09:55 - 10:15FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 10:15 - 11:00CHRISTER OLSSON - FÅ GRUPPEN ATT ARBETA ÅT SAMMA HÅLLMer info

  Om att få gruppen att gå åt samma håll. Kan alla enkelt svara på vart ni är på väg och om alla vill dit så har ni kommit långt i ert lagarbete och er utveckling. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. Lyssna till en föreläsare som lyckas förändra sin publik genom de små tankefrön han sår.

 • 11:00 - 11:45NISSE SIMONSON - ALLT DU BEHÖVER VETA OM DIN HJÄRNAMer info

  Den här gången berättar Nisse Simonson om de senaste rönen inom hjärnforskning. Det har gjorts enorma upptäckter det senaste årtiondet. Synen på hjärnan som statisk och hierarkisk gäller inte längre. Man har kommit fram till att hjärnan är formbar. Det ger den nästan svindlande insikten om att allt du gör påverkas av din hjärnas uppbyggnad MEN allt du gör påverkar även hur din hjärna formas och fungerar. Ämnet är högaktuellt och tangerar all modern personlig utveckling.

 • 11:45 - 12:30LUNCHMer info

  Lättare lunch med dryck.

 • 12:30 - 13:15LISA EKSTRÖM - MEDARBETARSKAP OCH MÖJLIGHETERMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Hon har bl a blivit vald till ”Sveriges hetaste talare” av tidningen Chef.

 • 13:15 - 13:25UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser från våra samarbetspartners till lyckliga vinnare!

 • 13:25 - 14:10SUSANNE PETTERSSON - ARBETSGLÄDJE OCH FRAMGÅNGSRIKA TEAMMer info

  Föreläsningen handlar om att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen, i teamet och i laget. Ni kommer få konkreta verktyg för hur ni tillsammans kan agera för att få alla att må och prestera bra. Susanne Pettersson har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång. Sammanfattat är hennes uppdrag att göra andra människor till hjältar och att bidra till andras framgång. Hon är även verksam som mental coach för många av Sveriges elitidrottare och lag, tex Malmö Redhawks. 2018 fick hon det prestigefyllda priset Årets kvinnliga talare.

 • 14:10 - 14:35FIKAMer info

  Fikapaus med kaffe och te samt tilltugg.

 • 14:35 - 15:20MARK LEVENGOOD - MOD OCH MÅL I EN FÖRÄNDERLIG VÄRLDMer info

  Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 15:20 - 16:05MÅNS MÖLLER - ATT FÅ IHOP LIVET NÄR ALLT RASARMer info

  En bejublad föreläsning om humor, stress och konsten att få ihop livet även när det blåser snålt. Hur kan vi minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet? Vad gör man när allt ”gått åt helvete”? Måns Möller är en av Sveriges mest framträdande komiker och en suverän föreläsare. Det här är en vansinnigt rolig föreläsning där du kommer skratta hejdlöst men du kommer även få massor med handfasta tips och råd om hur du kan få ihop din vardag även när det krisar.

 • 16:05 - 17:00AVSLUTNING OCH AFTER WORKMer info

  Petra avslutar och efter det kan du summera dagen tillsammans med dina kollegor och kunder. Efter föreläsningarna serveras bubbel i foajén till jazziga toner från vårt husband Avenue.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2020 års upplaga av Stora Inspirationsdagen.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb.

Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

 

Här är några omdömen från tidigare deltagare:

”Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen.”
Agneta

”Det var mycket bra – tusen av hundra. När jag kom till kontoret i morse var jag jättepeppad och alla undrade vad som hade hänt igår.”
Musse

“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!”
Johan

Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år.”
Petra

Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort!
Marie-Louise

 

Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

 

Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill både vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Copyright ©2020 Ekvilibrium Talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3495 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, AW med mingel, DJ, utlottning, loungeband, happenings m.m.

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Göteborg. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.