Stora Inspirationsdagen Göteborg

När börjar det?

120 Dagar

3 Timmar

14 Minuter

 • Ort: Göteborg
 • Datum:
 • Lokal: Hotel Post
 • Tid: 09:00 - 16:15

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

VI HÅLLER FÖR FULLT PÅ ATT UPPDATERA VÅR SIDA / EVENTET

VÄLKOMMEN TILLBAKA MÅNDAG 22 JULI DÅ VI AVSLÖJAR ÅRETS TALARE

Nedan är från våren 2019:

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  tillbaka till Göteborg den 24 maj.

Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer till Göteborg 24 maj.

 

 

 

 

Föreläsare

Konferencier och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Maria MöllerMer info

  Maria Möller är en fantastisk artist, en fin mix av sångerska och komiker med många ovanliga och nya grepp. Hon scendebuterade för drygt trettio år sedan. Maria har gjort många kritikerrosade shower i eget namn och medverkat i otaliga scenföreställningar runt om i landet. Som imitatör slog hon igenom för den breda publiken i Allsång på Skansen. Ni kommer att bli hänförda av denna strålande superstar! Det är med stor glädje vi välkomnar denna mångfacetterade och multibegåvade konferencier till Stora Inspirationsdagen.

 • 09:10 - 09:55OLOF RÖHLANDER - Mental styrketräning och NjutarbetningMer info

  Konsten att få saker att hända och samtidigt njuta av livet. Häng med den populäre mentala tränaren, f.d. elitspelaren i bordtennis och store tänkaren Olof Röhlander. Låt dig inspireras av hans nya föredrag där han ställer krispiga frågor och ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling och samtidigt njuta av livet. Företag som vill nå framgång måste hela tiden ta sin personal till nästa nivå. Olof lär oss komma vidare. Han kan allt om arbetsglädje, självförtroendeträning, personlig utveckling och medarbetarskap. Han har en enastående förmåga att få sin publik att gå hem tända och uppeppade på livets alla möjligheter. Olof är utan tvekan en av Sveriges mest intressanta föreläsare. Han har fått utmärkelsen Årets talare, varit sommarpratare och skrivit flera böcker som samtliga blivit storsäljare! Nu är han tillbaka på vår Inspirationsdag för att lära oss hur vi lyckas och finner välbefinnande i vår tillvaro!

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00ELAINE EKSVÄRD- Retorik-Snacka snyggt!Mer info

  Detta är en modern retorikföreläsning som lyfter retoriken från talarstolen till din vardag. Vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet och hur får du folk att gilla dig på tre minuter? Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Detta och mycket mer får du lära dig. Målet är att du ska lära dig konsten att få folk att lyssna! Elaine är författare och skriver huvudsakligen om retorik. Är det presidentval i USA, riksdagsval i Sverige eller att kungabarnen gifter sig och TV vill ha experthjälp med synpunkter på talen, då kallas in Elaine. Idag delar hon med sig av sina bästa råd på Stora Inspirationsdagen.

 • 11:00 - 11:45FREDRIK LINDSTRÖM - Svensk och osvensk mentalietetMer info

  Detta är en föreläsning om den den svenska mentaliteten, dess värderingar, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Hur uppfattar vi oss själva och hur uppfattas vi av andra? Om hämningar, dåligt självförtroende, gränsöverskridande kommunikation och uppfinningsrikedom. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare, omöjlig att placera i ett fack. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 11:45 - 12:30LUNCHMer info
 • 12:30 - 13:15JANNE ANDERSSON - Bygga vinnande lagMer info

  Sveriges förbundskapten i fotboll, Janne Andersson, behöver knappast någon närmare presentation. Ett bra lag kännetecknas av att helheten blir så mycket större än delarna. Idag kommer han att dela med sig av sina tips hur vi bygger riktigt bra team. Om att få individen att sätta gruppen före egot. Om att få alla att sträva mot samma mål. Om att utnyttja olikheterna. Om att vilja. Om att ställa upp för varandra. De fyra stöttepelarna i Jannes ledarfilosofi har beskrivits som: tydlighet, delaktighet, prestigelöshet och utvärdering. Hans tankar om gruppdynamik och ledarskap runt planen är lätt att översätta till våra arbetsplatser och vår egen vardag. Lyssna till en ovanligt prestigelös ledare som kommer ge er konkreta råd på hur ni ska lyfta arbetsgruppen!

 • 13:15 - 13:25UTLOTTNING av fina priserMer info
 • 13:25 - 14:10ROBERT KARJEL- Lagkänsla och ledarskap under tuffa förhållandenMer info

  Om hur vi skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. När allt skalas av så handlar det om hur vi bemöter varandra, hanterar svårigheter och förändringar samt allas förmåga att vilja ta ansvar. Du får insikt i och verktyg för hur man skapar lagkänsla även under extrema förhållanden. Karjel är Hamilton fast på riktigt. Han är överstelöjtnanten som utbildats hos bla U.S. Marine Corps. Som om inte det vore nog så är han civilingenjör, författare och har en unik förmåga att leda människor åt samma mål. Han har byggt upp piratjagande förband utanför Somalias kust och helikopterdivisioner i Afghanistan på uppdrag av FN. År 2013 och 2016 fick han den prestigefulla utmärkelsen Årets Talare och är en mästare på att översätta egna erfarenheter och göra dem applicerbara i lyssnarnas egna arbetssituationer.

 • 14:10 - 14:35KAFFEMer info
 • 14:35 - 15:25BABBEN LARSSON - Om stress-smällar man får taMer info

  Babben har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. Hon är en artist med bredaste tänkbara kompetens. Babben pratar om vikten av att sätta upp mål inte bara i jobbet, utan även för sin egen del. “Att balansera de olika delarna i livet så bygget inte tippar över, skilja på självförtroende och självkänsla och att lära sig mer om i vilka olika former stress och oro visar sina fula trynen”. Hur känner vi igen signalerna och framför allt hur hanterar vi stress och oro? Vilken personlighetstyp är du och hur kan du minska stressen genom att veta det? Vänta er inte en dyster föreläsning . Det kommer bli prov på en lysande komik med insiktsfulla råd, många aha-upplevelser och framför allt om vikten att resa sig. Gång på gång.

   

 • 15:25 - 16:15THOMAS ERIKSON- Omgiven av idioter-Hur du blir av med demMer info

  Hur man förstår de som inte går att förstå. Psykologiska råd och verktyg varvas med en god portion humor. Spar tid och huvudvärk genom att bättre förstå dig på de du möter i vardagen samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Föreläsningen bygger på Thomas böcker som sålts i över 700.000 ex. bara i Sverige och dessutom översatts till 22 språk. Många Aha-upplevelser utlovas!

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING MED MARIA MÖLLER OCH AFTERWORKMer info

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. Betygsskalan räcker inte till för en sån personlighet som Ann Westin. Jag hoppas att hon får fortsatt förtroende! Makalösa människa!!!”

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er Lunchmackan väldigt omfångsrik – lite i överkant kanske! Fm-fika föredömligt liksom em-kaffe utan tilltugg! Bra!

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Jörgen Oom var helt fantastiskt bra! Klockren när han beskrev negativa människor, deras tankesätt osv. Många tänkvärda frön såddes, som jag kan förmedla till andra. Toppen!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

”Tack för en mycket inspirerande dag!”

”Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”En stor bukett rosor!! Tack för en mycket underhållande föreställning med glädje och allvar i en skön mix:))”

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, Afterwork, vinmingel m tilltugg, utlottning, liveband, happenings mm.

 

 

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Göteborg. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.