Stora Inspirationsdagen Göteborg

När börjar det?

29 Dagar

21 Timmar

4 Minuter

 • Ort: Göteborg
 • Datum:
 • Lokal: Lisebergsteatern
 • Tid: 09:00 - 16:00

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  tillbaka till Göteborg den 20 nov.

Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer till Göteborg 20 nov.

 

 

 

inspirationsdagarna

Artister och underhållare

Konferencier och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Tilde De PaulaMer info

  Tilde de Paula är en av våra mest rutinerade och folkära TV-personligheter. I grunden är hon journalist och Tilde syns i TV-rutan som programledare i bl a Nyhetsmorgon, Let’s Dance, Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran. Tilde kom som flykting från Chile som ettåring. Detta har starkt bidragit till hennes sociala patos vilket märks tydligt i hennes författarskap. Hon har skrivit en rad krönikor samt böckerna Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar, och nu senast Tiden läker inga sår. Hon är träffsäker och ställer gärna de där frågorna som vi undrar över men kanske inte alltid vill ställa. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket värme, charm och energi.

 • 09:10 - 09:55PG WETTSJÖ - Vinnande kommunikationMer info

  Det här är en unikt rolig föreläsning i konsten att kommunicera! Låt dig trollbindas av föreläsarnas Zlatan. Över 250 000 har lyssnat på PG Wettsjös säljråd och hur vi ska kommunicera. Våra kunder har gett honom sjukt bra betyg. Vi lovar en magisk show, massor av skratt och ett innehåll som är värt att ta med sig hem.  Hur tacklar man en surgubbe, en hopplös kollega, en arg granne eller en galen chef? Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara! För att citera honom själv: Han är äckligt bra! Konsten att kommunicera är en föreläsning som vänder sig till alla!

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00MOUNA ESMAEILZADEH - Vi kan bli 150 år!Mer info

  Mouna Esmaeilzadeh är läkare, neuroforskare och entreprenör. Med svenska folket är hon Doktor Mouna från TV´s morgonsoffa och hennes sommarprat blev mycket uppmärksammat. Följ med på en häpnandsväckande föreläsning där  vi gläntar på dörren till framtiden – det är spännande, hisnande, men också aningen skrämmande. Hon målar upp en ny framtid, utan sjukdomar och fattigdom. Allt finns i våra gener och med hjälp av robotar, artificiell intelligens och genetiska saxar kan vi klippa och klistra och ta bort ord som ”cancer” och ”åldrande”.  Hon är övertygad om att det är fullt möjligt att du och jag kan bli minst 150 år – om vi vill. Vad ger det oss för nya möjligheter – och utmaningar? Vad händer om tekniken hamnar i fel händer? Vad kan du göra redan nu för att anpassa dig? Välkommen – framtiden är här!

 • 11:00 - 11:45MARK LEVENGOOD - Mod och mål i en föränderlig världMer info

  Författare, programledare och livsnjutare. Våga anta utmaningar och våga sätt upp mål för framtiden – men var inte rädd att ändra på dem! Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser. Slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar. Med hjärna och hjärta vecklar Mark ut sitt universum för publiken.

 • 11:45 - 12:30LUNCHMer info
 • 12:30 - 13:30PETTER - Om att hitta arbetsglädjen och övervinna motgångarMer info

  Petter hade oddsen emot sig med sin dyslexi och ADHD. Han visste därför sedan barnsben att han aldrig skulle slå sig in på den akademiska banan, utan att kreativiteten var hans språk. I föreläsningen Artisten, varumärket och entreprenören använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg, att hitta glädjen i det man gör och att ha viljan att övervinna sina motgångar.  Hans ständiga förnyelse, framåtanda  samt outtömliga kärlek till musiken och språket har gjort Petter till en levande legend på den svenska musikscenen. Lyssna till en fantastisk föreläsare som kommer ge er både  aha-upplevelser och stimulera till nytänkande.

 • 13:30 - 13:35UTLOTTNING av fina priserMer info
 • 13:35 - 14:20MÅNS MöLLER - Hur får man ihop livet när allt runt omkring rasar?Mer info

  En bejublad föreläsning om humor, stress och konsten att få ihop livet även när det blåser snålt. Hur skapar vi balans mellan arbete och privatliv i vår vardag. Hur kan vi minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet? Vad gör man när allt ”gått åt helvete”.  Måns Möller är en av Sveriges mest framträdande komiker och en suverän föreläsare. Det här är en vansinnigt rolig föreläsning där du kommer skratta hejdlöst men du kommer även få massor med handfasta tips och råd om hur du kan få ihop din vardag även när det krisar.

 • 14:20 - 14:40KAFFEMer info
 • 14:40 - 15:25AMI HEMVIKEN - Arbetsglädje och medarbetarskapMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre på jobbet om du är glad och känner engagemang. Då får du även med dig fler av dina kollegor och medarbetare på dina idéer. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktsik handling, eftersom det aldrig är tanken som räknas. Hur skapar vi ett bra och aktivt medarbetarskap? Hur går vi från nöjdhet till framåtlutat engagemang? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon vann även den prestigefyllda titeln Årets talare 2017. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 15:25 - 16:15MAGNUS HELGESSONMer info

  Magnus Helgesson är entreprenören som på kort tid har blivit en av Sveriges mest efterfrågade talare. 23 år gammal startade han den första Harry – restaurangen. I dag finns över 40 restauranger och kedjan omsätter 700 miljoner kronor. Det handlar i grunden om kärlek och passion inför det du gör och att aldrig ge upp. Framgångsreceptet? Att få sin personal att må bra! ”Nöjda medarbetare ger fler kunder och det ger stålar. Allt ska vara enkelt” – som Magnus själv uttrycker det.  Grundfilosofin är att allt handlar om mänskliga behov och drivkrafter. Han har blivit nominerad till de prestigefulla prisen Årets VD, Årets Inspiratör samt Årets Talare! En bejublad och underhållande föreläsning om team, ledarskap, och personligt ansvar.

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING MED TILDE OCH AFTERWORKMer info

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. Betygsskalan räcker inte till för en sån personlighet som Ann Westin. Jag hoppas att hon får fortsatt förtroende! Makalösa människa!!!”

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er Lunchmackan väldigt omfångsrik – lite i överkant kanske! Fm-fika föredömligt liksom em-kaffe utan tilltugg! Bra!

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Jörgen Oom var helt fantastiskt bra! Klockren när han beskrev negativa människor, deras tankesätt osv. Många tänkvärda frön såddes, som jag kan förmedla till andra. Toppen!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

”Tack för en mycket inspirerande dag!”

”Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”En stor bukett rosor!! Tack för en mycket underhållande föreställning med glädje och allvar i en skön mix:))”

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3.495 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, Afterwork, vinmingel m tilltugg, utlottning, liveband, happenings mm.

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Göteborg i Göteborg. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone