Stora Inspirationsdagen Göteborg

När börjar det?

29 Dagar

18 Timmar

37 Minuter

 • Ort: Göteborg
 • Datum:
 • Lokal: Lisebergsteatern
 • Tid: 09:00 - 16:00

En utbildningsshow långt utöver det vanliga!

Stora Inspirationsdagen är en unik utbildningsshow som handlar om personlig utveckling, teambuilding och motivation. Ni kommer att bli serverade mycket kunskap och hejdlösa skratt! En mental kick om bemötande och kommunikation. Det här är en personaldag med de hetaste föreläsarna som delar med sig av tydliga exempel och skarpa insikter. Inspirationsdagarna syftar till att du och dina kollegor ska nå er fulla potential både privat och yrkesmässigt.

Stora Inspirationsdagen är antagligen det roligaste personaleventet du kommer att uppleva och samtidigt det mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  tillbaka till Göteborg den 24 maj

Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer till Göteborg 24 maj.

 

 

 

inspirationsdagarna

Artister och underhållare

Konferencier och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Sarah Dawn FinerMer info

  KONFERENCIER OCH SÅNG

  Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. en allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har en gudabenådad röst och personlighet som får luften att vibrera av känslor. Hennes spontana och positiva attityd till musiken och livet har fått svenskarna att ta henne till sina hjärtan. Sarah är varm, rolig och älskar utmaningar. hon har fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär, Lynda Woodruff, och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerade tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för så ska det låta. Vi är mycket stolta att få presentera denna multibegåvning som konferencier på årets upplaga av stora inspirationsdagen.

 • 09:10 - 09:55KAY POLLAK - Ändra dina tankar - Ändra ditt livMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:05Robert Gustafsson - Tomgång, Framgång, RundgångMer info

  Vi är stolta att kunna presentera Robert Gustafsson med succéföreläsningen Tomgång, Framgång, Rundgång. Runt om i landet har han mötts av stående ovationer. En mycket rolig föreläsning av världens roligaste man. Det handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Robert Gustafsson – skådespelare och komiker som av svenska folket har utsetts till Världens roligaste man. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann har setts av över en miljon tittare och Roberts sminkning var där så enastående att prestationen var nominerad på Oscarsgalan 2016. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro. Ni som tyckte att hans förra föreläsning var rolig kommer ligga dubbelvikta denna gång – roligare än så här blir det inte!

 • 11:05 - 11:50CHRISTINA STIELLI - Motivation och arbetsglädjeMer info

  inspirationsdags betygAlla ska känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet – varje dag! Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Och mår inte medarbetarna bra så mår inte företaget
  bra. Den här föreläsningen är för alla team, arbetslag, företag och arbetsgrupper som vill ha verksamhetens mål i fokus, skapa arbetsglädje och energi. Vi lyfts, inspireras och får konkreta verktyg för ett bättre medarbetarskap på arbetsplatsen. Vem jag vill vara på min arbetsplats? Tar jag själv ansvar för det? Hur kan vi träna oss till ett positivt förhållningssätt till det vi möter och vilka är fördelarna? Christina har fått den prestigefyllda utmärkelsen Sveriges bästa kvinnliga föreläsare både 2014 och 2015. Hennes kunder har under olåret gett henne betyget 4,94 av 5,00. Möt Sveriges i särklass hetaste kvinnliga föreläsare.

 • 11:50 - 12:40LUNCHMer info
 • 12:40 - 13:25MORGAN ALLING - Konsten att hantera besvärliga människorMer info

  Hur hanterar vi besvärliga människor och konflikter? Morgan berättar hur han ser på besvärlighet. Vem är besvärlig? Varifrån kommer besvärligheten? Kan man göra något
  åt besvärliga människor? Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö och högre livskvalitet. Med en otrolig energi och karisma levererar Morgan skarpa insikter och förlösande aha-upplevelser från scen! Han bjuder stort på sig själv, beskriver livskrisers spirande krafter och hur kontakten med besvärliga människor kan få oss att växa!

 • 13:25 - 13:35UTLOTTNING av fina priserMer info
 • 13:35 - 14:20AMI HEMVIKEN - Medarbetarskap och engagemangMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre om du är glad och då får du även fler att lyssna och komma ihåg det du säger. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktiken så att du kan känna mer kraft och energi på jobbet. Hur skapar vi ett bra medarbetarskap? Hur avgörande är balansen mellan arbetsliv och privatliv för arbetsklimatet? Hur får vi medarbetarna att bli mer aktiva och ansvarstagande? Det är inte förvånande att Ami toppade listan som Sveriges mest bokade föreläsare förra året. Hon blev även nominerad till den prestigefyllda utmärkelsen Årets talare. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 14:20 - 14:45KAFFEMer info
 • 14:45 - 15:30PÄR " HUDIK" JOHANSSON - Allt är möjligt - Se möjligheternaMer info

  I huvudet på en normalstörd – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk. Med rätt näring kan alla individer fås att blomstra. Pär Johansson bildade Glada Hudik-teatern, en teatergrupp av normal- och utvecklingsstörda. Starten var trög för Glada Hudiks föreställning Elvis och bara 70 biljetter såldes till premiären. Besvikelsen vändes till succé och nu har de sålt över 100.000 biljetter. De har framträtt på Broadway i NewYork, satt upp succémusikalen Trollkarlen från oz och spelat in kritikerrosade långfilmen Hur många lingon finns det i världen? Hur har han burit sig åt? Hur har hans ledarskap sett ut? Kort och gott – hur lyckades han? Det här är en föreläsning som tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas.

 • 15:30 - 16:15KLAS HALLBERG - Att leva innan man dör - Carpe Diem på värmländskaMer info

  Klas Hallbergs storhet ligger i att leverera tänkvärda sanningar förpackade i en stor portion humor på ett sätt som ingen annan i Sverige kan. Med sin nya föreläsning vill han inte bara
  få oss att leva innan vi dör utan han vill inspirera oss att ta ansvar och våga göra skillnad i vår vardag. om att prioritera uppgifterna, göra rätt val och se till att få saker gjorda, helt enkelt. Sitt inte och vänta på att livet ska hända utan se till att det händer! Klas är nominerad till det prestigefyllda priset Årets inspiratör 2018. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara.

 • 16:15 - 17:00AVSLUTNING SARAH DAWN FINER och AFTER WORKMer info

  KONFERENCIER OCH SÅNG

  Sarah Dawn Finer är en av Sveriges främsta artister. en allkonstnär med stor röst, vars musik och framträdanden ofta berör på djupet. Hon har en gudabenådad röst och personlighet som får luften att vibrera av känslor. Hennes spontana och positiva attityd till musiken och livet har fått svenskarna att ta henne till sina hjärtan. Sarah är varm, rolig och älskar utmaningar. Hon har fått högsta betyg både som skådespelerska och som programledare. Hennes karaktär, Lynda Woodruff, och sång gjorde stor succé för över 200 miljoner tittare i Eurovision Song Contest när Sverige arrangerade tävlingen. Nu i vår tar hon över som programledare för så ska det låta. Vi är mycket stolta att få presentera denna multibegåvning som konferencier på årets upplaga av stora inspirationsdagen.

  After Work

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni  dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på ett glas bubbel (alt. alkoholfritt) och lite tilltugg.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2018 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

säljdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. Betygsskalan räcker inte till för en sån personlighet som Ann Westin. Jag hoppas att hon får fortsatt förtroende! Makalösa människa!!!”

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er Lunchmackan väldigt omfångsrik – lite i överkant kanske! Fm-fika föredömligt liksom em-kaffe utan tilltugg! Bra!

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Jörgen Oom var helt fantastiskt bra! Klockren när han beskrev negativa människor, deras tankesätt osv. Många tänkvärda frön såddes, som jag kan förmedla till andra. Toppen!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag!

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

”Tack för en mycket inspirerande dag!”

”Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”En stor bukett rosor!! Tack för en mycket underhållande föreställning med glädje och allvar i en skön mix:))”

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3.195 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, Afterwork, vinmingel m tilltugg, utlottning, liveband, happenings mm.

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Göteborg i Göteborg. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


inspirationsdagarna

Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone