Stora Inspirationsdagen Göteborg

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Göteborg
 • Datum:
 • Lokal: Lisebergsteatern
 • Tid: 09:00 - 16:00

En utbildningsshow långt utöver det vanliga!

Stora Inspirationsdagen är en unik utbildningsshow som handlar om personlig utveckling, teambuilding och motivation. Ni kommer att bli serverade mycket kunskap och hejdlösa skratt! En mental kick om bemötande och kommunikation. Det här är en personaldag med de hetaste föreläsarna som delar med sig av tydliga exempel och skarpa insikter. Inspirationsdagarna syftar till att du och dina kollegor ska nå er fulla potential både privat och yrkesmässigt.

Stora Inspirationsdagen är antagligen det roligaste personaleventet du kommer att uppleva och samtidigt det mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  tillbaka till Göteborg den 19 maj

Så här såg det ut på Konserthuset i Stockholm. Det var slutsålt till sista stol så även  runt om i landet. Stämningen är hög hos de 1700 deltagarna och det sjuder av spänd förväntan på att dagen och föreläsningarna ska dra igång! Vi räknar med rusning nu när vi kommer till Göteborg 19 maj.

 

 

 

 

Artister och underhållare

Konferencier och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Marika CarlssonMer info

  Konferencier & Standup

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Vid två tillfällen har hon korats till årets kvinnliga ståuppkomiker. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som bla Parlamentet och är även en uppskattad radioprogramledare, föreläsare samt skådespelare. Galen men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 09:55JÖRGEN OOM - Rätt mental inställning och Peak performanceMer info

  Rätt Mental inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara väl fungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret –
  If it´s to be, it´s up to me!

  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 09:55 - 10:15KAFFEMer info
 • 10:15 - 11:00AZITA SHARIATI - Om vikten av jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen.Mer info

  Azita Shariati är VD för Sodexo Sverige med 8000 anställda. Under hennes ledarskap har andelen kvinnliga chefer ökat från 14 till 46 procent på fyra år. Hon är en karismatisk och passionerad ledare som genom sitt jämställdhets och mångfaldsarbete nått ökad tillväxt och bättre resultat. Det blir även lättare att hitta och behålla rätt kompetens inom organisationen. Nu delar hon med sig av sin syn på hur vi har allt att vinna på att främja en kultur som välkomnar olikheter och hyllar unika idéer, perspektiv, erfarenheter och talanger. Hon är rådgivare åt regeringen och har utsetts till Sveriges bästa chef, Näringslivets mäktigaste kvinna, Årets direktör mm . Farväl enfald – god dag mångfald!

 • 11:00 - 11:45LISA EKSTRÖM - Medarbetarskap och MästarklassMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Föreläsningen innehåller nytt material jämfört med vad Lisa föreläste om på vår förra inspirationsdag. Hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete på SAS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen chef.

 • 11:45 - 12:35LUNCHMer info
 • 12:35 - 13:20ANN WESTIN - Livet är som en sten i skon -om att hitta styrka i motgångMer info

  OBS! Hennes föreläsning 🙂

  Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt den. I dagens föreläsning inspirerar Ann oss till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. Genom motgångar och motstånd kan vi finna styrka som leder oss till våra drömmars mål. En vansinnigt roligt föreläsning men även mycket vishet och många klokheter. Var hittar vi kraften när allt suger? Ann har 3 gånger (!) valts till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan. Så här löd juryns motivering: Med sin timing och sitt obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas.

 • 13:20 - 13:30UTLOTTNING av fina priserMer info
 • 13:30 - 14:15JOHAN RHEBORG - Varför gör man det man gör?Mer info

  En av landets populäraste komiker tar med oss på en mycket personlig resa om hur vi kan hitta styrka i brutala motgångar, om vikten av drömmar och att odla sin drivkraft. Johan berättar öppenhjärtigt om hur viljan att motbevisa de som haft fel kan vara näringen i drivkraften. Nu är han aktuell i succéföreställningen En man som heter Ove, långfilmsversionen av Morran och Tobias, musicalen Bullets over Broadway samt nu talare på Stora inspirationsdagen. Lovorden haglar, “Fullständigt halsbrytande komik” skriver Expressen, ”magiskt” skriver NSD. Rheborg vann dessutom Svenska humorpriset 2015 både för årets manliga humorprestation och årets humorprogram Morran och Tobias.

 • 14:15 - 14:40KAFFEMer info
 • 14:40 - 15:25GÖRAN ADLÉN - Tänk inte om...Tänk om!Mer info

  Det här är en inspirerande föreläsning som handlar om hur man ska våga tänka i nya banor och släppa loss kreativiteten, att verkligen få en organisation att brinna för det de gör. Helt enkelt att våga visa att man älskar vad man gör. För allt går att kopiera utom den äkta passionen. Så snacka lite mindre, och gör lite mer! Lämna det förödande ”inte just nu kulturen”. Nyckelorden som den här föreläsningen bygger på är Våga, Älska, Spring. Göran är trendanalytiker, författare och en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare inom kommunikation, varumärken och ledarskap.

 • 15:25 - 16:10HENRIK SCHYFFERT - Släpp sargen - Våga samarbetaMer info

  Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl? Eller ens gillar? En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. Hur skapar man miljöer där alla kan få utlopp för sin kreativitet? Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors samarbetsförmåga.

 • 16:10 - 17:00AVSLUTNING och AFTER WORKMer info

  Konferencier & Standup

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig för detta energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Vid två tillfällen har hon korats till årets kvinnliga ståuppkomiker. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som bla Parlamentet och är även en uppskattad radioprogramledare, föreläsare samt skådespelare. Galen men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni  dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på ett glas bubbel (alt. alkoholfritt) och lite tilltugg.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

UTLOTTNING

Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2016 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. Betygsskalan räcker inte till för en sån personlighet som Ann Westin. Jag hoppas att hon får fortsatt förtroende! Makalösa människa!!!”

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Alla föreläsarna var toppen men Jörgen Oom allra allra bäst… Mycket tänkvärt! …, lunchen var väldigt bra och goodiebagen toppen :) Tack för en trevlig dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er Lunchmackan väldigt omfångsrik – lite i överkant kanske! Fm-fika föredömligt liksom em-kaffe utan tilltugg! Bra! Goodie-bag den bästa jag fått hittills (av 4:e gången). Mycket bra dag generellt sett”

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Jörgen Oom var helt fantastiskt bra! Klockren när han beskrev negativa människor, deras tankesätt osv. Många tänkvärda frön såddes, som jag kan förmedla till andra. Toppen!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Kul att få en välfylld ”goodie-bag” också!”

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

”Tack för en mycket inspirerande dag!”

”Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”En stor bukett rosor!! Tack för en mycket underhållande föreställning med glädje och allvar i en skön mix:))”

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 2.995 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, Afterwork, vinmingel m tilltugg, utlottning, liveband, happenings mm.

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Göteborg i Göteborg. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone