Chef- och ledarskapsdagen

Chef- och ledarskapsdagen - Bruce Dickinson, lead singer Iron Maiden

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: -
 • Tid: 15:33 - 15:33

Programmet för 2019 släpps i mars

Vi är snart tillbaka med en ny spännande dag för dig som är Chef.

Här är lite info om hur det var i fjol

 

På Chef- och ledarskapsdagen får du möta ledare som utmärkt sig på ett enastående sätt. Ledare som stått inför liknande problem som du som chef har brottas med och som löst dem. Du kommer få ta del av deras råd, strategier och väl fungerade verktyg. Insikter och erfarenheter som ni kommer att stor nytta av i er roll som ledare.

Dagens ämnen under Chef- och ledarskapsdagen

Varmt välkommen till Chef- och Ledarskapsdagen den 23 november 2017!

 

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 08:15 - 09:00Incheckning och registreringMer info

  Dörrarna till salongen öppnas 08.40 och eventet startar 0900

 • 09:00 - 09:10Välkommen - Konferencier Lydia CapolicchioMer info
 • 09:10 - 10:00ROBERT KARJEL - Ledarskap under extrema förhållandenMer info

  Om hur vi skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. När
  allt skalas av så handlar det om hur vi bemöter varandra och hanterar svårigheter, förändringar samt allas förmåga att vilja ta ansvar. Du får insikt i och verktyg för hur man skapar lagkänsla även under extrema förhållanden. Karjel är Hamilton fast på riktigt. han är överstelöjtnanten som utbildats hos bla U.S. Marine Corps. Som om inte det vore nog så är han civilingenjör, författare och har en enastående förmåga att leda människor åt samma mål. Han har byggt upp piratjagande förband utanför Somalias kust och helikopterdivisioner i Afghanistan på uppdrag av FN. År 2013  fick han den prestigefulla utmärkelsen Årets Talare och han är en mästare på att översätta egna erfarenheter och göra dem applicerbara i lyssnarnas egna arbetssituationer.

 • 10:00 - 10:30KaffeMer info
 • 10:30 - 11:15ERIK RINGERTZ - Ledarskap genom extremdelegering - Säg alltid Ja!Mer info

  Erik säger alltid Ja! Han älskar superdelegering och tror stenhårt på att individens egna divkraft kommer ge mer resultat än strikt styrning ovanifrån.

  Långt utanför boxen – och det ger resultat!

  Här är VDn som tänker utanför boxen och skapar en arbetmiljö med riktigt högt i tak. Erik Ringertz beskriver sig som en konstnärssjäl och absolut inte som någon siffernisse.  Han gillar kaos mer än ordning. Han sneglar mer på Andy Warhol och hans factory än hur bolag som Ericsson gör.

  Netlight har blivit vald till Sveriges bästa arbetsplats och rankas som #1 av studerna när de ska söka jobb. Erik har vid flera tillfällen blivit vald som Årets VD och Årets Chef. I dag är de etablerade i 8 länder, har över 1000 medarbetare och omsätter miljardbelopp

 • 11:15 - 12:00MARCUS SAMUELSSON - Stjärnkock & superentreprenörMer info

  Marcus Samuelsson är en internationellt erkänd kock och opinionsbildare inom kostfrågor som har överraskat världen med sin utomordentliga förmåga att mixa kulinariska influenser från olika kulturer.

  Marcus Samuelsson är en av våra mest kända kockar, också internationellt. Han driver två populära krogar i New York, Aquavit är väl den mest kända. Där serverar han det bästa ur det svenska och nordiska köket, men han har också ett brinnande intresse för etnisk mat. Framförallt det afrikanska köket som han skrivit om i sin bok ”The soul of a new cuisine”. Under sin tid som verkställande chef erhöll han upprepade fyrstjärniga betyg i Forbes och två imponerande trestjärniga omdömen från New York Times. Han är därmed den yngste kock som någonsin mottagit en sådan utmärkelse.

  Most recently, Samuelsson partnered with Krilitz and Company, with the support of Mayor De Blasio, former President Bill Clinton, and Tren’ness Woods-Black to co-Produce Harlem EatUp!, a food andculture festival in Harlem in May 2015, which returns for a second year in May 2016.

 • 12:00 - 13:00LunchMer info
 • 13:00 - 13:40AZITA SHARIATI - Om vikten av jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen.Mer info

  Azita Shariati är VD för Sodexo Sverige med 8000 anställda. Under hennes ledarskap har andelen kvinnliga chefer ökat från 14 till 46 procent på fyra år. Hon är en karismatisk och passionerad ledare som genom sitt jämställdhets och mångfaldsarbete nått ökad tillväxt och bättre resultat. Det blir även lättare att hitta och behålla rätt kompetens inom organisationen. Nu delar hon med sig av sin syn på hur vi har allt att vinna på att främja en kultur som välkomnar olikheter och hyllar unika idéer, perspektiv, erfarenheter och talanger. Hon är rådgivare åt regeringen och har utsetts till Sveriges bästa chef, Näringslivets mäktigaste kvinna, Årets direktör mm . Farväl enfald – god dag mångfald!

 • 13:40 - 14:30LISA EKSTRÖM - Chefskap och MästarklassMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete som chef på SAS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen chef.

 • 14:30 - 15:05KAFFEMer info
 • 15:05 - 16:05BRUCE DICKINSON - From rockstar to businessmanMer info

  How to turn customers into Fans

  Det gäller att få kunden att vilja vara delaktig. Vi vill få hen att gå från att vara kund till att bli fan. Man måste ha en relation till köparna och tro på produkten och sig själv.

  Vi kommer få höra en motiverande och inspirerande föreläsning från ledarens perspektiv om företagskreativitet, företagskultur, hur man startar och förändrar företag, riskmanagement, entreprenörskap, rese- och flygindustrin, teambyggande och hans eget liv; från rockstjärna till affärsman.

   

 • 16:05 - 16:10Avslutning och summeringMer info
 • 16:10 - 17:00Champagnemingel och AfterworkMer info

Extra information

Här en liten film från ett av våra tidigare event – Stora inspirationsdagen

 

Berns Salonger & China teatern

Anrika Berns Salonger vid Berzelii Park är kanske Stockholms mest mytomspunna och vackraste eventlokal. Affärslunchen serveras här på vita dukar under de klassiska kristallkronorna.  Efter föreläsningarna avslutar vi dagen i dessa vackra salar med ett glas bubbel. Detta Dreamteam av  föreläsare kombinerat med miljön borgar för ett perfekt tillfälle att stärka banden med dina kollegor eller knyta nya spännande kontakter.

Varmt välkomna!

Johan Hansson, VD

chef- och ledarskapsdagen

 

Boka biljetter

Pris: 6.995 kr ex moms. I priset ingår sittande affärslunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, Afterwork, champagnemingel m tilltugg, utlottning, liveband, happenings mm.

 

 

 

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Chef- och ledarskapsdagen. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.