Chef- och ledarskapsdagen

chefsdagen

När börjar det?

176 Dagar

20 Timmar

2 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Berns Salonger & Chinateatern
 • Tid: 09:00 - 16:30

Årets viktigaste dag för dig som är chef och ledare

På Chef- och ledarskapsdagen får du möta ledare som utmärkt sig på ett enastående sätt. Ledare som stått inför liknande problem som du som chef har brottas med och som löst dem. Du kommer få ta del av deras råd, strategier och väl fungerade verktyg. Insikter och erfarenheter som ni kommer att stor nytta av i er roll som ledare.

Bruce Dickinson är det stora dragplåstret för Chef- och ledarskapsdagen där han från ett ledarskapsperspektiv berättar om ”How to turn customers into fans”.
Boka idag för vi räknar med att det snabbt blir utsålt.

Varmt välkommen till Chef- och Ledarskapsdagen den 23 november 2017!

 

I augusti kommer vi presentera ytterligare två föreläsare.

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 08:30 - 09:00Incheckning och registreringMer info
 • 09:00 - 09:10Välkommen - KonferencierMer info
 • 09:10 - 10:00ROBERT KARJEL - Ledarskap under extrema förhållandenMer info

  Om hur vi skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. När
  allt skalas av så handlar det om hur vi bemöter varandra och hanterar svårigheter, förändringar samt allas förmåga att vilja ta ansvar. Du får insikt i och verktyg för hur man skapar lagkänsla även under extrema förhållanden. Karjel är Hamilton fast på riktigt. han är överstelöjtnanten som utbildats hos bla U.S. Marine Corps. Som om inte det vore nog så är han civilingenjör, författare och har en enastående förmåga att leda människor åt samma mål. Han har byggt upp piratjagande förband utanför Somalias kust och helikopterdivisioner i Afghanistan på uppdrag av FN. År 2013  fick han den prestigefulla utmärkelsen Årets Talare och han är en mästare på att översätta egna erfarenheter och göra dem applicerbara i lyssnarnas egna arbetssituationer.

 • 10:00 - 10:30KaffeMer info
 • 10:30 - 11:15LISA EKSTRÖM - Chefskap och MästarklassMer info

  Föreläsningen skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse. Tillsammans bygger vi våra företag och arbetsplatser. Personligt och med smittande livsglädje engagerar Lisa med mycket skratt och karisma. Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi. Medarbetare och grupper får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå resultat. Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt. Hon har fått utmärkelsen “Årets Framgångsstipendium” för hennes förändringsarbete som chef på SAS och blivit vald till “Sveriges hetaste talare” av tidningen chef.

 • 11:15 - 12:00En av våra största företagsledare presenteras här i JuliMer info
 • 12:00 - 13:00LunchMer info
 • 13:00 - 13:45ERIK RINGERTZ - Ledarskap genom extremdelegering - Säg alltid Ja!Mer info
 • 14:00 - 14:50AZITA SHARIATI - Om vikten av jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen.Mer info

  Azita Shariati är VD för Sodexo Sverige med 8000 anställda. Under hennes ledarskap har andelen kvinnliga chefer ökat från 14 till 46 procent på fyra år. Hon är en karismatisk och passionerad ledare som genom sitt jämställdhets och mångfaldsarbete nått ökad tillväxt och bättre resultat. Det blir även lättare att hitta och behålla rätt kompetens inom organisationen. Nu delar hon med sig av sin syn på hur vi har allt att vinna på att främja en kultur som välkomnar olikheter och hyllar unika idéer, perspektiv, erfarenheter och talanger. Hon är rådgivare åt regeringen och har utsetts till Sveriges bästa chef, Näringslivets mäktigaste kvinna, Årets direktör mm . Farväl enfald – god dag mångfald!

 • 14:50 - 15:20KAFFEMer info
 • 15:20 - 16:20BRUCE DICKINSON - From rockstar to buisnessmanMer info

  How to turn customers into Fans

  Det gäller att få kunden att vilja vara delaktig. Vi vill få hen att gå från att vara kund till att bli fan. Man måste ha en relation till köparna och tro på produkten och sig själv.

  Vi kommer få höra en motiverande och inspirerande föreläsning från ledarens perspektiv om företagskreativitet, företagskultur, hur man startar och förändrar företag, riskmanagement, entreprenörskap, rese- och flygindustrin, teambyggande och hans eget liv; från rockstjärna till affärsman.

   

 • 16:20 - 16:30Avslutning och summeringMer info
 • 16:30 - 17:30Champagnemingel och AfterworkMer info

Extra information


Här en liten film från ett av våra tidigare event – Stora inspirationsdagen

 

Berns Salonger & China teatern

Anrika Berns Salonger vid Berzelii Park är kanske Stockholms mest mytomspunna och vackraste eventlokal. Affärslunchen serveras här på vita dukar under de klassiska kristallkronorna.  Efter föreläsningarna avslutar vi dagen i dessa vackra salar med ett glas bubbel. Detta Dreamteam av  föreläsare kombinerat med miljön borgar för ett perfekt tillfälle att stärka banden med dina kollegor eller knyta nya spännande kontakter.

Varmt välkomna!

Johan Hansson, VD

chef- och ledarskapsdagen

 

Boka biljetter

Pris: 6995 kr exkl moms. I priset ingår sittande affärslunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, Afterwork, champagnemingel m tilltugg, utlottning, liveband, happenings mm.

Glöm inte att ange i meddelanderutan nedan om du vill beställa VIP-biljetter

 

 

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Chef- och ledarskapsdagen i Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Share on LinkedInShare on Google+Share on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone