wellness varen 13

Stora Inspirationsdagen är en grym utbildningsshow för hela personalen

Motivation, personlig utveckling & lagkänsla

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Stora inspirationsdagen

PERSONLIGT LEDARSKAP
MOD, INSTÄLLNING OCH MÅL
KOMMUNIKATION & BEMÖTANDE
TEAMWORK OCH MEDARBETARSKAP
FRAMGÅNGSFAKTORER
PEAKMOTIVATION
MENTALA KRAFTER
INITIATIVTAGANDE OCH KREATIVITET
MOTIVATION OCH ARBETSGLÄDJE
TEAMBUILDING

GOODIEBAGS OCH UTLOTTNING

Alla deltagare får en generös och välfylld goodiebag. Dessutom så har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

 

 

 

Ekvilibrium Talarförmedling är Sveriges äldsta, största och mest omtyckta arrangör av inspirationsdagar! Vi startade redan 1979. Ambitionen är densamma som för 36 år sedan – med de bästa föreläsarna och häftigaste kringarrangemangen ska vi leverera Sveriges bästa utbildningsshower! Hos oss vet du att du alltid får absolut högsta klass. Från föreläsare till kringarrangemang. Det ingår lunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, goodiebag,mingel, bubbel, utlottning av fina vinster, DJ:s, uppträdande, överraskningar mm.