Ulrika Davidsson

Ulrika Davidsson

"En kickstart passar perfekt när du vill gå ner i vikt snabbt eller behöver en liten knuff mot sundare matvanor för ett friskare liv!"

Kost och Hälsa

Hur ska vi hitta rätt i djungeln av olika hälso- och viktnedgångs recept? Kostrådgivaren och hälsoprofilen Ulrika Davidsson är Sveriges mest produktiva kokboksförfattare. Hon har gett ut inte mindre än 18 kokböcker som sålts i över miljonen exemplar. Ulrika motiverar oss till att göra en livsstilsförändring. Hon inspirerar oss att välja bästa råvaror och visar på kostplaner som GI, LCHF, Detox , Rawfood och 5:2 dieten. Ulrikas brinnande intresse för näringsrik mat får oss att tänka om när det gäller kosthållning. Lär av denna smakfulla föreläsning!

  • Stora Inspirationsdagen
    • Om kost, hälsa och träning
      Hur ska vi hitta rätt i djungeln av olika hälso- och viktnedgångsrecept? Kostrådgivaren och hälsoprofilen Ulrika Davidsson är Sveriges mest produktiva kokboksförfattare. Hon har gett ut inte mindre än 18 kokböcker som sålts i över miljonen exemplar. Ulrika motiverar oss till att göra en livsstilsförändring. Hon inspirerar oss att välja bästa råvaror och visar på kostplaner som GI, LCHF, Detox , Rawfood och 5:2 dieten. Ulrikas brinnande intresse för näringsrik mat får oss att tänka om när det gäller kosthållning. Lär av denna smakfulla föreläsning!

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.