Thomas Erikson

Thomas Erikson

Omgiven av idioter – hur du blir av med dem

Hur man förstår dem som inte går att förstå

Thomas Erikson är en uppskattad föreläsare och med sina böcker som bas föreläser han över hela Europa. Temat är kommunikation och utmaningen i att nå fram till varandra på ett effektivt sätt. Hur man förstår de som inte går att förstå. Psykologiska råd och verktyg varvas med en god portion humor. Spar tid och huvudvärk genom att bättre förstå dig på de du möter i vardagen samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Föreläsningen bygger på Thomas böcker som sålts i över 700.000 ex. bara i Sverige och dessutom översatts till 22 språk. Många Aha-upplevelser utlovas!

Thomas har skrivit böckerna

 • Omgiven av dåliga chefer 2018
  • Varför bra ledarskap är så sällsynt. Boken visar konkret hur människors olika beteenden kan påverkas. Och går också igenom vad som utmärker en exemplarisk ledartyp.

 • Omgiven av psykopater 2017
  • Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det …

 • Omgiven av idioter 2014
  • En del hävdar på fullaste allvar att de är omgivna av idioter. Somliga mer än andra, och visst kan det vara ett problem att komma överens med andra ibland. Har du till exempel någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan att du sannerligen inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig fatta vad du säger – hur tydlig du än är.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.