Therese Albrechtson

Therese Albrechtson

Tro på sig själv, se möjligheterna, sticka ut, misslyckas, inte ge upp, vända motgång till medgång men framförallt att våga vinna

”Om jag går samma väg som alla andra får jag också samma resultat som alla andra…”

 

Therese Albrechtson, entreprenör som driver flera aktiebolag. Att fokusera på möjligheter istället för hinder, att våga misslyckas för att lyckas har blivit några av hennes ledord. Hon är en mycket uppskattad inspiratör av såväl näringsliv, topppolitiker som skolor.

Therese Albrechtson är den unga företagerskan som 19-åring bestämde sig för att tacka nej till Handels och istället satsa på sin affärsidé. Hon ville fortsätta med projektarbetet som hon börjat med under sista året på gymnasiet.

Att gå mot strömmen och allas förvarningar om att “Tänk om du misslyckas” gjorde inte starten lätt men genom en stark tro till sig själv och en massa vilja fanns bara frasen “Tänk om jag lyckas” i hennes huvud. Vinnarinstinkten och attityden har Therese fått till stor del av sin idrottsbakgrund som handbollspelare.

Idag driver Therese tre aktiebolag. Greyzone AB med egendesignade smycken och kläder. Albrechtson Holding AB där hon håller före- läsningar och utbildningar. Under 2010 grundade hon Academy of Excellence som är en utbildning för tillväxtföretagare. Företaget Bodyguard Säkerhetsprodukter sålde Therese 2008 och 2010 sålde hon sin andel i företagetIboards.se.

2009 gav hon ut sin första bok, VÅGA VÅRDA VINN där hon delar med sig av sina erfarenheter. Hon är även krönikör och bloggar för bl.a. E24 och Driva-eget.

Hon har mottagit flera utmärkelser bl.a. EU ambassadör för kvinnligt företagande, finalist i Årets affärsnätverkare 2009 och utsedd till Europas bästa unga entreprenör.

Nu, 2018, är hon superaktuell med den omskrivna boken ” Dålig mamma…eller super kvinna”. Om hur vi slits och balanserar mellan familj och karriär.

Många aha-upplevelser utlovas men även en mängd  handfasta tips och råd hur vi ska balansera i vardagen.

Therese föreläser

  • Våga vinna
  • våga lyckas
  • Se möjligheter istället för hinder!
  • Utgå från dina förutsättningar…OCH lyckas!
  • Företagare- kvinna- ung – hur går det ihop?
  • ”Begränsningarna till framgång sitter i huvudet”
  • ”Gör din grej – gör det du brinner för”
  • Inkludering och medarbetarskap

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.