Stefan och Kim

Stefan och Kim

Detta är två unika världsartister som gör imponerande shower sedan många år tillbaka

Stefan & Kim har blivit specialister på att sätta ihop nummer speciellt anpassade för skräddarsydda evenemang där Du som kund vill ha något oväntat

Stefan & Kim presenterar en unik korsbefruktning av humor, galenskap, tänkvärdheter, charm och musikalitet, och deras totala respektlöshet inför genrekonventioner, ett musikaliskt underbarn som består av lika stora delar klassisk fiolvirtuositet och skolad skönsång, som av dans-, pop- och rockexplosioner. Ett underbarn som inte med rättvisa kan beskrivas utan måste upplevas!

Föreställningen gick i Göteborg hösten -09 och i Malmö -10 för en entusiastisk publik. Recensenterna skrev bl.a: ”De är världsartister” ”När Stefan & Kim är som bäst är de helt enkelt bäst”

”Vi får vara med om en bokstavligt brinnande huvudshow med en lagom blandning av galenskap, tonsäker sång, grandios musik med fioler, gitarr och flygel.”

Vår suveräne pianist spelar go, soft pianomusik, när folket anländer eller står med drink. När väl folket har satt sig på sina platser, så lovar vi en maffig Inledningsshow. Ett chockerande slagverksnummer som övergår i en hisnande vokal insats. När all mat är uppäten och man sitter och längtar efter en upplevelse så kommer Huvudshowen.

 

  • Vi lovar show, vi lovar musik, vi lovar vackert, vi lovar fult, vi lovar klassiskt, vi lovar rock, vi lovar allvar, vi lovar stora garv. En supermusikalisk totalshow!!!!!

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.