Samantha Coard

Moderator, konferencier och kommunikationskonsult

Samantha Coard är journalist med 15 års erfarenhet av samhälls- och ekonomibevakning från Sveriges största redaktioner.

Hon har en bred och djup erfarenhet från mediavärlden och började som Nyhetsankare i TV4 – Stockholm och arbetade sedan vidare under flera år inom TV både framför och bakom kameran. Samantha har många års erfarenhet av att leda direktsänd TV. Sedan några år tillbaka ses hon regelbundet på EFN ekonomi och finansnyheter som nyhetsankare.

Hon var även med och startade upp PR-byrån Zebra Stockholm för vilken hon var kreativ chef under 5 år, där hon bland annat arbetade med att hjälpa kunderna i strategiska kommunikationsfrågor som budskapsformulering, kommunikationsstrategier och marknadsplaner.

Idag arbetar hon främst som moderator och som frilansjournalist.

Hon har bred kompetens att leda diskussioner och seminarier. Med henne som samtalsledare får ni en påläst och engagerad moderator, som driver diskussionen framåt på ett seriöst men lättillgängligt sätt. Samantha kan även hjälpa er med dramaturgin och upplägget – nyckel till att nå fram med sitt budskap.

Samantha brinner för och har stor kunskap om de mycket aktuella mångfald- och integrationsfrågor som berör vårt samhälle i så hög grad just nu.

 

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.