Rickard Sjöberg

Rickard Sjoberg

Programledare i TV för Postkodmiljonären

Rickard Sjöberg talar om hur man behärskar sin nervositet när man till exempel tvingas hålla tal, bli intervjuad i TV eller sjunga offentligt.

Rickard Sjöberg är känd av många TV-tittare som programledare för Postkodmiljonären och tidigare för resemagasinet När & Fjärran i TV4. Rickards ämnen handlar om hur man kan lära sig att prestera under press, om olika resmål och vad som gör en resa värd att genomföra. Kanske frestar en tävling med Masaikrigare i Kenya, en övernattning på ett båttak i Indien, ett åk i den olympiska bobbanan i Lillehammer eller en baseballmatch i Chicago för att nämna några få aktiviteter Rickard varit med om.

Prestation under press: Pulsen stiger, du hör dina egna hjärtslag, din röst svajar och dina ben börjar skaka mer och mer och plötsligt har du inte en aning om vad du ska säga. Det kan handla om att hålla tal på bröllopet, presentera nya målsättningen för de anställda, sjunga offentligt, bli intervjuad i TV med mera. De där situationerna som kräver mer av oss än vi uppenbarligen är skapta för. Eller? Rickard Sjöberg ger tips om hur man behärskar dem.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.