Rasmus Ankersen

Rasmus Ankersen

The goldmine effect - Hur skapar man en vinnarmentalitet?

Rasmus är en av Skandinaviens mest efterfrågade föreläsare inom Peak performance

Rasmus Ankersen har vigt sitt liv åt att söka efter receptet på hur vi skapar vinnare. Han är f.d. fotbollsspelare och specialist på peakperformance. Finns det några allmängiltiga sanningar?Finns det någon minsta gemensamma nämnare? Finns det karaktärsdrag som man bara hittar hos vinnare? Vad är skillnaden som gör skillnaden?

Hur kommer det sig att världens bästa medeldistanslöparna vuxit upp i samma etiopiska by? Hur kommer det sig att Athletic Club i Kingston , Jamaica , har lyckas producera så många världsklass sprinters. Att lilla Tärnaby med 500 invånare lyckats få fram så många världstjärnor inom alpint? Över 135 av damernas 500 bästa golfare kommer från Sydkorea. Att 25 av världens 100 bästa kvinnliga tennisspelare kommer från Ryssland?

För att ta reda på dessa frågor gav sig Rasmus ut på en sex månaders intensiv  jorden-runt-resa för att leva med världens bästa idrottare och deras tränare. I den här föreläsning kommer Rasmus att presententera sina överraskande slutsatser och visa hur
alla företag, team och organisationer dramatiskt kan förbättra sin förmåga att känna igen, ta hand om och stimulera sina talanger. Detta genom att använda sig av de sju byggstenarna som behövs för att bryta våra egna guldgruvor.

I filmen nedan får du ett litet smakprov på vad föreläsningen kommer innehålla.

 

 

 • The Gold mine effect
  • En föreläsning om hur vi kan identifiera talanger, gemensamma drag och hitta de minsta gemensamma byggstenarna blan framgångsrika individer och företag.

   Hur kommer det sig att världens bästa medeldistanslöparna vuxit upp i samma etiopiska by? Hur kommer det sig att Athletic Club i Kingston , Jamaica , har lyckas producera så många världsklass sprinters. Att lilla Tärnaby med 500 invånare lyckats få fram så många världstjärnor inom alpint? Över 135 av damernas 500 bästa golfare kommer från Sydkorea. Att 25 av världens 100 bästa kvinnliga tennisspelare kommer från Ryssland?

   Föreläsningen hålls på lätt skandinaviska/engelska (likt klippet ovan).

 • Hunger i paradiset
  • Hur kan vi förmå oss själva att bli bättre när vi redan har det så bra? Hur skapar man driv och drivkrafter i organisationer som redan visar bra resultat? Under 2 år reste Rasmus Ankersen runt för att finna svaren på dessa frågor bland företag som Apple, LEGO, Blockbuster, Manchester United, Southwest Airlines och Nokia.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.