Peter Wahlbeck

Peter Wahlbeck

En brilliant, dräpande och knivskarp entertainer med många strängar på sin lyra

Oslagbar stand-up-komiker

En fulländad retoriker. Brilliant, idérik och med dräpande humor lockar han publiken till tårar och skratt.  Men…är han oförberedd eller förberedd? Kan man lära in spontanitet?

Idérik och tankeväckande lockar han fram både tårar och skratt. Oslagbar i sin idérikedom.

En framtidsföreläsning med humor och inspiration ur Peter Wahlbecks perspektiv. Denna föreläsning är både en en väckarklocka och väldigt allmänbildande. Peter förklarar snarare vad som inte är hållbart och varför.

I detta både roliga och tankeväckande föredrag vill han skapa en plattform och inspirera till fortsatta självstudier. Han vill informera lyssnaren i ett mer öppet tänkande. Människan vill utvecklas på sin fritid och i sitt dagliga arbete. Vi är inte biologiskt anpassade för denna stress och detta tempo. Människan är en känslig varelse som inte trivs i det samhälle vi skapat!

Mänskligheten målar in sig i en destruktiv återvändsgränd. Den ene lyder vad den andre bestämt utan att se helheten och tänka långsiktigt.

Detta ”regelverk” har blivit vardag och genomsyrar hela samhället. Många medborgare känner sig uppgivna och tycker att det det spelar ingen roll att protestera eller bry sig. Detta måste vi ändra på!

  • NY FÖRELÄSNING: Vad är en hållbar utveckling?

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.