Peter Siljerud

Hur framtiden blir bestäms inte av vad du gör i framtiden, utan av vad du gör idag.

Peter Siljerud är civilingenjören som blev trendspanare och framtidsforskare.

Peter Siljerud har de senaste 15 åren arbetat som professionell talare med fokus på trender och framtid. Utifrån sin omfattande forskning ger han åhörarna en vision om vart världen är på väg och hur man kan förhålla sig till den snabba förändringen. Deltagarna ges på ett inspirerande sätt bättre möjlighet att ta kontroll över den egna framtiden och skapa en bättre framtidsberedskap.

Peter är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 50 000 personer under åren. Aktuella föredrag är Post-corona, Framtida digitalisering, Artificiell intelligens samt Framtidens arbetsliv.

Peters forskning har resulterat i flera böcker som ”100 trender – din guide till framtiden”, ”Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel” och ”Supertrenderna”. Två av dem har nominerats till Årets marknadsföringsbok.

Peter har utsetts till en av Sveriges mest kreativa personer av mediehuset IDG. Han har fyra barn, men bara en fru. Han har memorerat 1 000 decimaler på pi och har tidigare haft världsårsbästa på löpning 100 meter.

Peters föreläsningar passar perfekt för kick-offen, konferensen eller kundevenemanget. Se till att framtidssäkra er verksamhet redan nu!

Föreläsningar

 • NYTT! Post-corona
  • Världen efter corona kommer att se helt annorlunda ut. Det kommer att behövas andra tillvägagångssätt, andra erbjudanden och nya sätt att möta marknaden. Att inte göra någonting är egentligen att röra sig bakåt, eftersom alla andra fortsätter framåt. Så låt er inte bromsas av corona, utan se det som en möjlighet att vässa verksamheten och ta marknadsandelar.

   Under föreläsningen studeras hur kunders preferenser förändras, vilka nya trender som håller på att formas och hur man kan möta världen med nya fräscha idéer.

   Föreläsningen kan även kombineras med en workshop där er verksamhet analyseras och på vilka sätt den kan framtidssäkras.

 • Framtidens
  • Artificiella intelligens

   Arbetsliv

   Marknadsföring och kommunikation

   Konsumtion och retail

   Försäljning

   Teknik och IT

   Fastighetsbransch

    

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.