Pelle Tornell

Pelle Tornell

Fatta bättre beslut redan idag.

Livet är summan av alla dina val och ingenting är viktigare än förmågan att fatta beslut.

Med insikten om detta sadlade Pelle Tornell om från framgångsrik entreprenör till beslutsforskare, föreläsare och underhållare.

I en snabbt föränderlig värld med obegränsad tillgång på information och valmöjligheter krävs ett nytt sätt att tänka och se på beslut. Detta är utgångspunkten i Pelle Tornells fascinerande och utmanande föreläsningar och shower.

Med stark publikkontakt, smittande energi, och mycket humor kastas publiken mellan de senaste forskningsrönen och erfarenheter från högsta nivån i näringslivet. Kanske känner man sig lite omskakad efteråt men definitivt också smartare.

Pelle Tornells karriär började som assistent till Jan Stenbeck och ledde sedan vidare till grundandet av flera egna företag varav ett också börsnoterades. Han är också författare till den uppskattade boken om hur vi alla kan fatta bättre beslut – ”Bestäm Dig –  Handbok för snabbare och bättre beslut”(Bonnier Forum). Pelle Tornell är dessutom en av Nordens absolut främsta tankeläsare och uppträder även internationellt.

Pelle Tornell föreläser både på svenska och engelska.

  • Pelle Tornells föreläsningar vänder upp och ned på våra föreställningar om vad som egentligen styr våra val och våra tankebanor

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.