Navid Modiri

Vill du bli bättre på att kommunicera med din omgivning?

Samtal som förändrar

Det nyfikna samtalet. Navid Modiri är föreläsaren, författaren och poddaren som arbetar med samtalet som verktyg för att hjälpa oss att bli bättre på att prata med och lyssna på varandra. När du gör skillnad i dina samtal så kommer dina samtal att göra skillnad, både för dig men också för människor i din omgivning. När du tränar på att lyssna för att förstå, prata för att nå fram och bli mer medveten om dig själv i din kommunikation med andra blir du inte bara en bättre chef och medarbetare utan också som partner, förälder och vän. Vill du bli bättre på att kommunicera med din omgivning eller få din arbetsgrupp att fungera bättre? Då kommer du ha stor glädje av föreläsningen.

Navid Modiri har i många år fungerat som ”samtalsextremist i den svenska offentligheten. 2014 golfade han med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson efter en auktion i Musikhjälpen. I Samtalspodden ”Hur kan vi?” som lanserades i maj förra året har han bjudit in alltifrån politiskt omtalade gäster som Ann HeberleinAlexander Bard, Gudrun SchymanJens Ganman till branschprofiler som Gustav Martner och Katarina Graffman.

Han lyfter upp olika ämnen och personer han tror det är viktigt att prata med och prata om. Det betyder inte att Navid håller med dem eller sympatiserar med deras åsikter. Det betyder att samtalet är viktigt.

Övriga föreläsningar

 • Allt är påhittat
  • Har du tänkt på att allt du ser runt omkring dig är påhittat av människor som du och jag? Det innebär att det som kommer att skapas framöver och också framtiden är ett gemensamt mänskligt påhitt. Frågan är om du och ni vill stå vid sidan av och se på, eller vara med och hitta på framtiden.

    

 • Alla vill ha mångfald men ingen vill dö
  • Många organisationer påstår sig jobba med mångfald, medan det i själva verket visar sig att de har en mångfaldspolicy som ingen har tittat på eller förstår varför de ska arbeta med. Ofta tror organisationen att mångfald är att anställa två människor med invandrarbakgrund och att det sen är klart. Glöm det.

 • Lilla kreativitetsskolan
  • Ett av de enklaste sätten att börja jobba med kreativitet är att prova något nytt. Ta en ny väg till jobbet, fika med någon som inspirerar dig eller läs en bok som handlar om något du inte kan någonting om.

    

 • Hej Syster
  • Hej syster, välkommen till Sverige – en föreläsning om flykt, mellanförskap och integration.

 • Samtal som gör skillnad
  • När du gör skillnad i dina samtal så kommer dina samtal att göra skillnad, både för dig men också för människor i din omgivning. När du tränar på att lyssna för att förstå, prata för att nå fram och bli mer medveten om dig själv i din kommunikation med andra blir du inte bara en bättre chef och medarbetare utan också som partner, förälder och vän.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.